Şimdi Ara

<< DH KARTALLARI >> (1623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.746
Cevap
22
Favori
1.053.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16211622162316241625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeşim Türk filmlerinde ki polis gibi geç geldim kusuruma bakma. Bir daha ki sefere sana özel mesaj da atıcam ;)
  • Moral sıfır seviyoruz işte. Normal insan şu kafayla Bjk marşı dinlemez, inadına Beşiktaş.
  • Bülent korkmaz aynı futbolculuğunda ki gibi teknik adamlığında da küfür özlemini dizginleyemediğini gösterdi dün bir kez daha..
  • Technics kullanıcısına yanıt
    Röportajda Töre'nin olayını anlatırken kaşı gözü ayrı oynuyordu. Az kalsın çarpılacaktı.
  • Yorum yazarsam ceza alirim. Allaha havale ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

üzülmüyorum

gözüme soba borusu kaçtı

Hey Allah'ım yarabbim ya

niye öyle dedin sen şimdi, hor gördün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

quote:

üzülmüyorum

gözüme soba borusu kaçtı

Hey Allah'ım yarabbim ya

niye öyle dedin sen şimdi, hor gördün

Bayaaaadır Bursa'ya gelmiyorsun.
    Ne zaman geleceksin?

• Benim için artık Sivok 1 , Kerim 2, gerisi traş makinesi..
  • Gel de bu maçı izleyip hakeme küfretme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Vallaha kardeşim hakeme ettiğim kadar 2 gram futbol oynamaktan aciz topçulara da ettim. Belgesel ceylanı gibi nazik nazik koşarak maç kazanamazsın. Atiybası, Den babası transferin zokası. bir güzel yuttuk hepimize afiyet olsun. 2 senedir tam desteğimize rağmen takıma 2 gram top oynatmayı beceremeyen bilici de tebrik ediyorum buradan..
  • Az önce kavga gürültü digitürk lig maçı üyeliğimi iptal ettim size de tavsiyem artık tiyatro izlememek için iptal ettirmeniz zira resmen senelerdir özellikle derbi maçlarında Beşiktaş kıyımı var hep aynı senaryolar aynı orta oyunları biz deplasmana gittiğimizde iliklerimize kadar bize deplasmanda olduğumuzu hissettiren hakemler maç Beşiktaşın evinde oynandı mı tarafsız sahada oynana süper kupa maçları gibi maç yönetir hemen her maçta 11 kişi tamamlamadan oyunu tamamlarız sürekli aleyhe şaibe kararlar rakipler soyunma odası basar bizim ki de hala farklı bir ülkede yaşıyormuş gibi beyefendilik yapmaya çalışır. Bu ülke de beyefendilik prim yapmayalı seneler oluyor maalesef kabul etmek lazım artık tabiri caizse mafyalık yapan lafını dinletiyor soyunma odası basan lafını dinletiyor. Ben iptal etim bu rezilliğe para kazandırmaya daha fazla tahammül edemezdim. Bir daha da bu rezil ligin şaibeli maçlarını izlemeyeceğim için son derece de mutluyum. Yanı başımızda da benzer rezillik var komşu Yunanistanı kastediyorum. Size tavsiyem Eric Cantonanın ülke derbilerini ele alan bir belgeseli var muhakkak izlemenizi tavsiye ederim. İzleyin de orada da nasıl ülkemizde ki gibi şaibe, şike, eyyam ve rezilliklerin döndüğünü görün.Aşağıda youtube linki koydum ama trt hd kanalında da ara ara veriyor yakalarsınız illaki. Özellikle de Olympiakosun nasıl şaibeli hakem kararlarıyla peşi sıra şampiyonluklar kazandığını görürsünüz. Açıkçası belgeseli izlediğim de direk gözümün önüne bizim rezil ligimiz geldi izleyin aynısı olduğunu kendi gözlerinizle göreceksiniz. Sonuç olarak siz Beşiktaşlı kardeşlerime nacizane tavsiyem lig tv saçmalığına ve dönen orta oyunlarına daha fazla para kazandırmamanızdır.

http://www.youtube.com/watch?v=wI7ROoBznvE

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Az önce kavga gürültü digitürk lig maçı üyeliğimi iptal ettim size de tavsiyem artık tiyatro izlememek için iptal ettirmeniz zira resmen senelerdir özellikle derbi maçlarında Beşiktaş kıyımı var hep aynı senaryolar aynı orta oyunları biz deplasmana gittiğimizde iliklerimize kadar bize deplasmanda olduğumuzu hissettiren hakemler maç Beşiktaşın evinde oynandı mı tarafsız sahada oynana süper kupa maçları gibi maç yönetir hemen her maçta 11 kişi tamamlamadan oyunu tamamlarız sürekli aleyhe şaibe kararlar rakipler soyunma odası basar bizim ki de hala farklı bir ülkede yaşıyormuş gibi beyefendilik yapmaya çalışır. Bu ülke de beyefendilik prim yapmayalı seneler oluyor maalesef kabul etmek lazım artık tabiri caizse mafyalık yapan lafını dinletiyor soyunma odası basan lafını dinletiyor. Ben iptal etim bu rezilliğe para kazandırmaya daha fazla tahammül edemezdim. Bir daha da bu rezil ligin şaibeli maçlarını izlemeyeceğim için son derece de mutluyum. Yanı başımızda da benzer rezillik var komşu Yunanistanı kastediyorum. Size tavsiyem Eric Cantonanın ülke derbilerini ele alan bir belgeseli var muhakkak izlemenizi tavsiye ederim. İzleyin de orada da nasıl ülkemizde ki gibi şaibe, şike, eyyam ve rezilliklerin döndüğünü görün.Aşağıda youtube linki koydum ama trt hd kanalında da ara ara veriyor yakalarsınız illaki. Özellikle de Olympiakosun nasıl şaibeli hakem kararlarıyla peşi sıra şampiyonluklar kazandığını görürsünüz. Açıkçası belgeseli izlediğim de direk gözümün önüne bizim rezil ligimiz geldi izleyin aynısı olduğunu kendi gözlerinizle göreceksiniz. Sonuç olarak siz Beşiktaşlı kardeşlerime nacizane tavsiyem lig tv saçmalığına ve dönen orta oyunlarına daha fazla para kazandırmamanızdır.

http://www.youtube.com/watch?v=wI7ROoBznvE

ben bütün bunları bile bile izliyorum hala dostum vallaha. yoksa gün gibi ortada neyin ne olduğu. Biz kötüyüz elbette de, hakemin aldığı kararlar ve işin dahada kötüsü o karrları aldığında ki surat ifadesinde ki özgüven midesini bulandırıyor insanın. Her şey bir tarafa Beşiktaşı uefalık eden şahsiyetin yönettiği bir ülkenin futbolu ne olabilir en fazla?

• Technics kullanıcısına yanıt
    Tam olarak bugüne kadar bende sizin gibiydim değerli Beşiktaşlı kardeşim ama bugün şunu anladım ki ben bu rezilliği izlemek için para verdikçe benim ve benim gibi sizlerinde paralarıyla bu karakter yoksunu kişiler ceplerini dolduruyor aynı orta oyunlarını sergiliyorlar bizlere en azından artık bu rezillikte benim param olmadığını bilmek içimi rahatlatacak. Ben daha fazla bu kepazeliğe para verseydim kendimi asla affetmezdim. Bugün benim için milat oldu anlayacağınız umarım başkaları içinde milat olur
  • Ayrıca ek olarak söylemek zorunda hissettim kendimi, birde haftalardır demezler mi bu tribünler neden dolmuyor vs diye Allah aşkına siz dalga mı geçiyorsunuz insanlarla bir düşünün bakalım koca İtalya ligi bile neden Hollanda liginden itibar olarak geriye düştü diye? çünkü aynı bizde ki gibi şike,eyyam,şaibe ayak oyunları onlarda da gırla vardı bir yerde patladı ve bir zamanların efsane İtalya Serie A ligi ne hallere düştü şimdi ne izleyen var ne kaale alan bunun tek sebebi bizde ki gibi rezilliklerin gırtlağa kadar çıkmasıydı tabi anlayana ama bizde anlayan çıkmaz sadece tribünler niye boş diye saf saf sorarlar ancak 3 maymunu oynarlar sebebini bilmiyorlarmış gibi
  • ''RAKİP TAKIM KALECİSİ BEŞİKTAŞ KALESİNE GELİP OFSAYT DURUMUNA DÜŞECEK KADAR İLGİNÇ BİR MAÇ''

3 KASIM 2011 BEŞİKTAŞ 1-0 DİNAMO KİEV

O KARAMBOL UNUTULMAZ

<< DH KARTALLARI >>
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle
    29 Kasım 2006; 15:36:35
    Dünyanın En Büyük Taraftarına selamlar...

a.s
  • Negatiwe kullanıcısına yanıt
    Hacım günler ne çabuk geçiyor be.

Tekrar selam olsun, dünyanın en büyük taraftarı, en güzel insanlarına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

Hacım günler ne çabuk geçiyor be.

Tekrar selam olsun, dünyanın en büyük taraftarı, en güzel insanlarına...

Müthiş. Çok güzel ifadeler bunlar.
  •  << DH KARTALLARI >>
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

''RAKİP TAKIM KALECİSİ BEŞİKTAŞ KALESİNE GELİP OFSAYT DURUMUNA DÜŞECEK KADAR İLGİNÇ BİR MAÇ''

3 KASIM 2011 BEŞİKTAŞ 1-0 DİNAMO KİEV

O KARAMBOL UNUTULMAZ

<< DH KARTALLARI >>

Bizim kaleci rakip kaleye rakip kaleciden daha yakın

• 
Sayfa: önceki 16211622162316241625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.