Şimdi Ara

<< DH KARTALLARI >> (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32.747
Cevap
23
Favori
1.053.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİRİMİZ HEPİMİZ İCİN HEPİMİZ BESİKTAS İCİN
  • arkadaşlar daha önce sölenmiş olabilir ama font boyutu büyütmekle başkalarının yaptığını tekrarlamayın(biliyorum böyle bişey yapmadığınızı ama olsun)
    topic anlamlı olsun...diğerleri 100 sayfayı ARABADA BEŞ EVDE ONBEŞLE doldursun
    biz sadece BEŞİKTAŞımızla dolduralım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem86

arkadaşlar daha önce sölenmiş olabilir ama font boyutu büyütmekle başkalarının yaptığını tekrarlamayın(biliyorum böyle bişey yapmadığınızı ama olsun)

+ 1903

• Beni de ekleyin yawww
  • Daniel Amokachi.

ayrica -yanilmiyorsam bir denizlispor macinda- hayatimda gordugum en komik penaltiyi yaptiran futbolcudur kendisi: ortada onemli bi pozisyon yokken, sakince havaya yukselen defans futbolcusuna bir adim yaklasip iki eliyle itecek gibi yapti, ama itmedi... refleks olarak itilmekten korkan defans futbolcusu "oha yani, bu da faul diilse..." gibilerinden iki eliyle topu tuttu, mahalle macindaymis gibi kalakaldi, saskin saskin bir amokachi'ye bir de hakeme bakti... hakem de gayet saskin " e be evladim, sen boyle ceza sahasi icinde iki elinle topu tutup bana bakarsan, bana da penaltiyi calmaktan baska bisey kalmaz" diyerek penaltiyi caldi, defans futbolcusu hala kendine gelmeye calisiyorken amokachi gayet sogukkanli tavirlarla olay yerinden uzaklasti...

ekşisözlük
  • Muhahaha hatrlıyorum böyle bi muhabbet ben hey gidi daniel hey.. Bizim zenciler hep bombaydı, fani madida hariç

quote:

Orjinalden alıntı: electra
    Daniel Amokachi.
    ayrica -yanilmiyorsam bir denizlispor macinda- hayatimda gordugum en komik penaltiyi yaptiran futbolcudur kendisi: ortada onemli bi pozisyon yokken, sakince havaya yukselen defans futbolcusuna bir adim yaklasip iki eliyle itecek gibi yapti, ama itmedi... refleks olarak itilmekten korkan defans futbolcusu "oha yani, bu da faul diilse..." gibilerinden iki eliyle topu tuttu, mahalle macindaymis gibi kalakaldi, saskin saskin bir amokachi'ye bir de hakeme bakti... hakem de gayet saskin " e be evladim, sen boyle ceza sahasi icinde iki elinle topu tutup bana bakarsan, bana da penaltiyi calmaktan baska bisey kalmaz" diyerek penaltiyi caldi, defans futbolcusu hala kendine gelmeye calisiyorken amokachi gayet sogukkanli tavirlarla olay yerinden uzaklasti...
    ekşisözlük

• quote:

Orjinalden alıntı: gorkem86

arkadaşlar daha önce sölenmiş olabilir ama font boyutu büyütmekle başkalarının yaptığını tekrarlamayın(biliyorum böyle bişey yapmadığınızı ama olsun)

aynen öyle %1903 katılıyorum
  • Listede darthaqui"ll"a olmuş galiba tek l olacaktı zahmet olmazsa o bir değişse bir de altına Yüksekten Uçar.. iyi gider bu arada Aquila da latince Kartal oluyor kullandığım tek nick
  • arkadaslar 15 yasinda bir forvet gencimiz varmis. Ingiltere mi ne teklif etmis. Bu cocuk hanginda bilgisi olanlar varmi. Gayet iyiyse hemen cikarsinlar antremanlara abileriyle. Bi 17 yasinda milli daha yapalim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Muhahaha hatrlıyorum böyle bi muhabbet ben hey gidi daniel hey.. Bizim zenciler hep bombaydı, fani madida hariç

quote:

Daniel Amokachi.
    ekşisözlük

niye öle dedin be hocam fani madida da iyiydi senelerce top koştursu beşiktaşta
    fanii madidaaa samba samba

• herkese günaydın
  • bu kadar fanatik olmayın ya
  • yaw arkadaşlar konu dışı ama bu avatarlara ne oldu bilen kartal var mı_? değişmiş ve yükleme seçeneği yok..

edit: öğrendim. avatarım değişmesin diyenler profilnde oynama yapmasın..

Bu sebepten dolayı forumdaki mesajlara resim ekleme ve bilgisayardan avatar yükleme özelliği şu an için aktif değildir.

O yüzden de profilinizde yapacağınız herhangi bir güncelleme avatarınızın kayıp olmasına sebep olacaktır.

Avatarınızın silinmemesini istiyorsanız, profilinizde herhangi bir değişiklik yapmayınız. Şayet yaptıysanız, forumdaki resim yükleme özelliği aktif oluncaya kadar bilgisayarınızdan avatar yükleyemeyeceksiniz. Forumda bulunanlardan bir tane seçebilirsiniz.

Resim yükleme tekrar açılınca, bu konudan size duyuru yapacağız.

alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agesilaos -- 3 Temmuz 2006; 15:44:13 >
  • darthda karanlık demek sanırım :)

quote:

Orjinalden alıntı: darthAquila

Listede darthaqui"ll"a olmuş galiba tek l olacaktı zahmet olmazsa o bir değişse bir de altına Yüksekten Uçar.. iyi gider bu arada Aquila da latince Kartal oluyor kullandığım tek nick

• 100.Kartala benden bir güzellik, söz.
  • quote:

100.Kartala benden bir güzellik, söz.

peki ya 11. sıraya ??????????
  • quote:

darthda karanlık demek sanırım :)

quote:

Listede darthaqui"ll"a olmuş galiba tek l olacaktı zahmet olmazsa o bir değişse bir de altına Yüksekten Uçar.. iyi gider bu arada Aquila da latince Kartal oluyor kullandığım tek nick

tatildeyim pc'den uzak bir hayatım var geçici bir süre video koyamayacağım

Bu arada ilk koyacağım video" Beşiktaş:1 Real Madrid:1" olacak haberiniz olsun.

ama bir 15 gün msade beyler.

Bu arada kartallar çoğalmış. Gerçekten duygulandım.

Buradan tüm kartallara selamlar.

Fırsat buldukça 15 günde takip edeceğim. Sonra bomba videolar var.

• quote:

darthda karanlık demek sanırım :)

quote:

O da StarWars takıntısı işte karanlık taraftan olduğumuz belli olsun Teşekkürler düzenleme için

@comennias
    Bekliyoruz videoları heyecanla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caine Corvinus -- 3 Temmuz 2006; 20:13:27 >

• ben biliyom naapcağını :)

quote:

100.Kartala benden bir güzellik, söz.
  • yakışır kardeşime iyi eğlenceler..

quote:

Orjinalden alıntı: comennias
    tatildeyim
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.