Şimdi Ara

__ [DH] Kendi Araçlarımız (Resimli) __ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
4
Favori
214.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

__ [DH] Kendi Araçlarımız (Resimli) __

(En Son Oy Tarihi: 13.4.2024)
Giriş

Orjinalden alıntı: MegriM

quote:

"Transmission" ne demek?

Kızma birader, arada İngilizce kaçıyor ağızdan :D

İngiltere'de veya ABD'de mi okudunuz, büyüdünüz veya herneyse.O zaman tabi hoş karşılarım.Ama misal Türksün, Türkiye'de yaşıyosun, Türkçe konuşmaktan kaçıyosun.Ne bileyim saçma geldi.

Yoksa kızdığımdan değil.Ne haddime.

Ayrıca sözüm size değil yanlış anlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 24 Mayıs 2007; 20:31:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhannnn

buda benim aracım

__  [DH] Kendi Araçlarımız (Resimli)  __

[img=http://img510.imageshack.us/img510/2697/070504133911bw1.th.jpg]

şehir içinde kendini pistte sanan bir gerizekalının sıkıştırmasının sonucu bu işte arkadaşlar... arabayı kardeşim kullanırken oldu bu kaza allah korusun içindekilere birşey olsaydı acaba o sıkıştıran ... nın vicdanı sızlicakmıydı.. bu hepimize olabilirdi lütfen böyle magandaların plakalarını alıp polise bildirelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhannnn -- 26 Mayıs 2007; 22:15:07 >

• Büyük geçmiş olsun İlhan.
  • saolasın kardeşim
  • ilhannnn kardeş çok geçmiş olsun. kimseye bir şey olmamasına sevindim yinede.
  • 1992 Model Lada Samara. 85.000 km. Arabam komple orjinal ve hatasız şuan. İnşallah da öyle kalır

Şuan jant kapaklarım yok. Biri düşmüş nerde düştüyse. Diğeri de kırıktı söktüm attım. Diğer ikisi bagajda duruyor. iki tane yeni alayım takayım dedim, jant kapakları bile orjinal olduğundan bulamadım. Orjinal kapakları kalkmış üretimden.Gerçi fazla da aramadım.

2-3 bin km önce Aldesa marka lpg taktırdım. Memnunum arabamdan.

Aldığımda radyatör, su boruları ve termostatını yeniledim. Yani soğutma sistemim yesyeni oldu.

Aracımı orjinal haliyle korumak istiyorum. Yalnızca ön camlara rüzgarlık taktırmayı planlıyorum.Rüzgar çarpıyor biraz.Kışın da buğuyu gidermek için işe yarar.

Şuan görsel olarak bir sorunum var. Lada samaraların ortak sorunu bu. Kapıların iç döşemeleri zamanla güneşten falan kalkıyor yerinden. Bally ile yapıştırsak bile tutmuyormuş ki zaten biraz çekiyor kumaş gibi. Onları yenilemem gerekli. Kendisi yapan da var, gidip döşemecide yaptıran da var. Artık okul bitince bakacam icabına veya bakmayacağım

Şimdilik başka bir problemim yok gibi. Bu arada benden önce arabaya çok iyi bakan iki sahibine minnet duyuyorum . arabada en ufak bir çürük dahi yok. Dile kolay 15 sene ve Trabzon...

Resimleri de plakayı değiştirdiğim gün çekmiştim. Plakalar arabanın içinde kuruyordu o an.

Sizlerle paylaşmak istedim ben de arabamı. Allah herkese daha iyisini nasib etsin. Kazasız belasız hayırlısıyla kullanmayı da hepimize nasib etsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir__ -- 7 Haziran 2007; 20:23:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ŞAhin

Buda benim aracım arkadaşlar 2004 Ford Focus Ghia

Öncelikle araban güzel allah kaza bela vermesin... bu resimdeki teybin markasını ve memnun olup olmadığını yazarmısın rica etsem...
  • Ilhan kardesim aracin güzelmis güle güle kullan. Kazasiz belasiz günler dilerim. Ben de yeni topladigim Tosbagamin resimlerini ekleyeyim bari...

http://www.resimload.com/070919/VSw_Unbenannt.bmp
    http://www.resimload.com/070919/t41_Unbenannt2.bmp
  • quote:

quote:

buda benim aracım

[img=http://img510.imageshack.us/img510/2697/070504133911bw1.th.jpg]

şehir içinde kendini pistte sanan bir gerizekalının sıkıştırmasının sonucu bu işte arkadaşlar... arabayı kardeşim kullanırken oldu bu kaza allah korusun içindekilere birşey olsaydı acaba o sıkıştıran ... nın vicdanı sızlicakmıydı.. bu hepimize olabilirdi lütfen böyle magandaların plakalarını alıp polise bildirelim

harbiden cokcok gecmiş olsun ilhan kardes üzüldüm simdi ya o kadar da beyenmistimm nazarmı deydi acaba :(

• çok güzel araba
  • buda bizim seat toledo

2000model 116000 kmde

• quote:

Orjinalden alıntı: nikotin_34

buda bizim seat toledo

2000model 116000 kmde

devamı

• bekir usta senin araba çok orjinalmiş güzel bakmışlar güle güle bin azda yakıyordur oo

ilhannn kardeş sanada geçmiş olsun nolmuş arabaya öyle ya bunun yaptıran ne şerefsiz bir insanmış ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sızı -- 21 Haziran 2007; 20:40:38 >
  • işte buda benim canavarım ist sokakları bu aracındır ....
  • Buda Benim araç Alalı 2 hafta oluyoo...

• cok guzel arabalar allah kazasızz belasız surusler nasıp etsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: answer001

Buda Benim araç Alalı 2 hafta oluyoo...

maşallah çok gzlmiş ya arkadaşlar ben bu şahin doğan slxleri hiç sevmezdim şimdik doğan slx hastası oldum ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: can9559_95

quote:

Orjinalden alıntı: answer001

Buda Benim araç Alalı 2 hafta oluyoo...

maşallah çok gzlmiş ya arkadaşlar ben bu şahin doğan slxleri hiç sevmezdim şimdik doğan slx hastası oldum ya

kardeş arabam die sölemiyorum gerçektende muhteşemdir araba tüplü olmasına rağmen tüpte 180'i rahat vuruyoo

• bu da benim arabam ona gözüm gibi bakıyorum. adeta benim 2. evim.

• quote:

Orjinalden alıntı: aktör

bu da benim arabam ona gözüm gibi bakıyorum. adeta benim 2. evim.

arabanızı çok beğendim çok güzel bir araba inşallah kazasız belasız kullanırsın

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.