quote:Orijinalden alıntı: Treth o kızlar kezban olabilir ama ibrahim her kimse oda bayağı bir kezban yani O benim teşekkürler
Buda benden konuya ekleyebilirsin ne hallere geldik Keznlara Tez < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profesör Extreme -- 23 Ocak 2013; 21:48:13 >
quote:Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06 Buda benden konuya ekleyebilirsin ne hallere geldik Keznlara Tez Tamamdır Teşekkürler Edit :Sana ithafen bir ss ekliyorum :D bak ona < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YanYatmışSekiz1 -- 23 Ocak 2013; 21:58:50 >
ask.fm veya twitter yada face de soru sorabileceğimiz duvarına yazabileceğimiz kızlar olursa daha iyi olur yükleniriz dh/konudışı olarak
quote:Orijinalden alıntı: webmaster-mt ask.fm veya twitter yada face de soru sorabileceğimiz duvarına yazabileceğimiz kızlar olursa daha iyi olur yükleniriz dh/konudışı olarak Olabilir. quote:Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu yaz benide Aslında liste yapmayı düşünmüyordum ama, tim falan yazdık yapalım bir liste