Hocam burda amacım taraf tutmak değil ama şöyle bir şey de var.
Bazı fotoğraf makineleri (ilk çıkan modeller genellikle) pili çıkartında saat tarih vs. her şey sıfırlanıyor. Her seferinde de düzeltmek sıkıyor tabi. Bu yüzden benim fotoğrafların çoğu 2005 tarihli. O makinenin de tarihi 2002 de sıfırlanıyor olabilir. Bundan sonra da düzeltmeyince tarih ordan devam etmiştir.
Zaten tarih de 10 Ocak 2002, yani yeni pil takıldıktan 10 gün sonra. Fake olduğunu düşünmüyorum. He fotoğrafın sahibi gerçekten o mudur bilmiyorum ama EXIF de yalan söyleyebiliyor.
Hocam burda amacım taraf tutmak değil ama şöyle bir şey de var.
Bazı fotoğraf makineleri (ilk çıkan modeller genellikle) pili çıkartında saat tarih vs. her şey sıfırlanıyor. Her seferinde de düzeltmek sıkıyor tabi. Bu yüzden benim fotoğrafların çoğu 2005 tarihli. O makinenin de tarihi 2002 de sıfırlanıyor olabilir. Bundan sonra da düzeltmeyince tarih ordan devam etmiştir.
Zaten tarih de 10 Ocak 2002, yani yeni pil takıldıktan 10 gün sonra. Fake olduğunu düşünmüyorum. He fotoğrafın sahibi gerçekten o mudur bilmiyorum ama EXIF de yalan söyleyebiliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
quote:
Orjinalden alıntı: AseLaL
bu konu tutar hadi bakalım kızlar görelim fotoları
Ünal konu tutmuş bile,eni baya bi genişlemiş nedense konunun
quote:
quote:
quote:
Sakın resminizi koymayın.Aselal gibi çapkın bir erkek varken forumda çok tehlikeli sizin için
Tam sağ tarafa yazı yazma konusu İmza da biraz yer değiştirsin
bu forumun en güzel 4 kızı;
binfik, trıjka, kırık ve carmen. hepsi taş gibin
Son resmimin de telif hakkını iki üç gün önce bu forumdan birine verdim, üzerimden ün kazanmak için katılırsa katılır artık :P
quote:
Orjinalden alıntı: simurg
quote:
quote:
quote:
Sakın resminizi koymayın.Aselal gibi çapkın bir erkek varken forumda çok tehlikeli sizin için
feci çaparım bilen bilirçapkınlar klübü adı altında bırde klup açmışlıgımız var dh de
simurg allah cezanı verecek
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: simurg
quote:
feci çaparım bilen bilirçapkınlar klübü adı altında bırde klup açmışlıgımız var dh de
simurg allah cezanı verecek
quote:
quote:
quote: