Kromusunuz?? İlla Kroyummu Diyorsunuz?Sıcak koltuğunuza oturup bilgisayara hayret ile bakıyormusunuz???O Zaman burası tam size göre Üye Kampanyaları İlk 10 Üyeye Kro Arkadaş Hediye Arkadaşınızın Resmini Görmek İçinTıklayın! İlk 100 Üyeye Kro Resimleri Hediye!! İlk 500 Üyeye Kro Arkaplan Resimleri Hediye!! Üyeler 1)Dhchi
quote:Orjinalden alıntı: sleep quote:Orjinalden alıntı: DhChi Üyeler 1)Dhchi 2)sleep Umarım hep böyle kalır Malasef
quote:Orjinalden alıntı: DieselTRoniC quote:Orjinalden alıntı: sleep quote:Orjinalden alıntı: DhChi Üyeler 1)Dhchi 2)sleep 3)DieselTRoniC Umarım hep böyle kalır Malasef sen yaparsan ben de yaparım hocam O hediyede edilecek kro resmi olmamış bence kroluk tiple alakası yoktur kroluk bi yaşam tarzıdır
quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa bu sen değilsin ben biliyorum beni görme aşık olursun
quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa bu sen değilsin ben biliyorum beni görme aşık olursun hadi cnm yne gece gece çok şakacısın
quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa bu sen değilsin ben biliyorum beni görme aşık olursun hadi cnm yne gece gece çok şakacısın beni görmeden canım demeye başlamışsın ama?
quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa bu sen değilsin ben biliyorum beni görme aşık olursun hadi cnm yne gece gece çok şakacısın beni görmeden canım demeye başlamışsın ama? krosun ya dedim şimdi bunda para vardır o yuzden bi samimiyet kurayım istedim