Şimdi Ara

DH KÜTÜPHANESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, forumun kitap bölümünde ki birçok üye fazlaca kitap okuyor ve kitaplarını alabilmek, elde edebilmek için basılı kitaplarda pek çok harcamasından kısıyor fedakarlık yapıyor e-kitaplarda ise bulmak için arayarak zamanından. Size hep birlikte bunları bölüşmeyi öneriyorum :) böylece herkes zamanından ve parasından daha az feda eder bunları başka alanlara ayırabilir gelin her şeyimizi paylaşalım :) birbirine yakın oturan forumdaşlar, dostlar birbirine destek olsun birbirlerine kitaplarını ödünç versin herkes e-kitaplarını paylaşsın lütfen. Okuyan herkese teşekkürü borç bilirim, herkese sevgiler saygılar. Deniz Eylül Parlak.

Ben başlangıcı yapıyorum. Evim maçka da beşiktaş, nişantaşı, şişli civarlarında oturanlara kitaplarımı ödünç verebilirim kitabın boyutuna göre birlikte karar vereceğimiz geri getirme süresi koşulu ile ...

Kitaplarımın listesi

RÜZGARIN ADI
    BİLGE ADAMIN KORKUSU
    SİLMARİLLİON
    HOBBİT
    YÜZÜKLERİN EFENDİSİ YÜZÜK KARDEŞLİĞİ
    YÜZÜKLERİN EFENDİSİ İKİ KULE
    YÜZÜKLERİN EFENDİSİ KRALIN DÖNÜŞÜ
    BİTMEMİŞ ÖYKÜLER
    ROVERANDOM
    HURİNİN ÇOCUKLARI
    TEHLİKELİ DİYARLARDAN ÖYKÜLER
    BUZ VE ATEŞİN ŞARKISI SERİSİ (GAME OF THRONES)
    AÇLIK OYUNLARI SERİSİ
    OTOSTOPÇUNUN GALAKSİ REHBERİ 5İ BİR ARADA
    JONATHAN STRANGE VE BAY NORREL
    YERDENİZ SERİSİ
    BİR UZAY EFSANESİ CİLTLİ
    OZAN BEEDLE IN HİKAYELERİ
    WARDSTONE GÜNLÜKLERİ
    GÖLGELERİN EFENDİSİ SERİSİ

GERİ KALANLARI KİTAPLIĞA BAKTIKÇA EKLERİM

KATILMAK İSTEYENLER ALTA MESAJ ATARSA SEVİNİRİM

• Her ne kadar koleksiyonculara hitap etmese de güzel düşünmüşsün. Ayrıca ödünçten ziyade takasın daha güzel olacağını düşünüyorum.
    Gereken ilgi gelirse güzel konu olur.

Bana gelince maalesef dostuna dahi vermeyen koleksiyonculardan biriyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende koleksiyoncuyum.Başkasının kitaplarıma dokunmasından bile hoşlanmam.

• yani dostum başkalarına kitabını ödünç verince yeme ihtimali yok :) ben de kitaplarıma değer veriyorum o yüzden ödünç alınca gözüm gibi bakıyorum benim gibi insanların çoğunlukta olduğunu düşünüyorum o yüzden sende ödünç verebilirsin bana kalırsa :D tabi tercih senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowblue

yani dostum başkalarına kitabını ödünç verince yeme ihtimali yok :) ben de kitaplarıma değer veriyorum o yüzden ödünç alınca gözüm gibi bakıyorum benim gibi insanların çoğunlukta olduğunu düşünüyorum o yüzden sende ödünç verebilirsin bana kalırsa :D tabi tercih senin

Kitap ödünç verince kitabın bir tek yenmediği kalıyor.Tecrübelerimle sabittir.Siz düzgün kullanıyorsunuz dur buna birşey diyemem ama bu kitap işi bende takıntı düzeyinde olduğu için kitaplarımı ödünç vermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsu_41

quote:

Orijinalden alıntı: snowblue

yani dostum başkalarına kitabını ödünç verince yeme ihtimali yok :) ben de kitaplarıma değer veriyorum o yüzden ödünç alınca gözüm gibi bakıyorum benim gibi insanların çoğunlukta olduğunu düşünüyorum o yüzden sende ödünç verebilirsin bana kalırsa :D tabi tercih senin

Kitap ödünç verince kitabın bir tek yenmediği kalıyor.Tecrübelerimle sabittir.Siz düzgün kullanıyorsunuz dur buna birşey diyemem ama bu kitap işi bende takıntı düzeyinde olduğu için kitaplarımı ödünç vermiyorum.

Aynen, bu nedenle bende ödünç vermeye sıcak bakmıyorum.

• Dostum harika bir konu gerçekten tebrik ettim seni.
    Bi de kitapları hiç paylaşmadan kitaplığa koyanlar var çok yanlış ve bencilce buluyorum şimdiden kb.
    Evet hepimiz kitapları okurken manevi değerlerini hissedebiliyoruz ve okurken de çok zevk alıyoruz bu aldığımız zevkleri kitaplarımızı paylaşarak başka insanlara da yaşatmak daha büyük bir haz bence o kitap orda dururken bir faydası yok ama dağıtıldığı zaman bir işe yarayacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Dostum harika bir konu gerçekten tebrik ettim seni.
    Bi de kitapları hiç paylaşmadan kitaplığa koyanlar var çok yanlış ve bencilce buluyorum şimdiden kb.
    Evet hepimiz kitapları okurken manevi değerlerini hissedebiliyoruz ve okurken de çok zevk alıyoruz bu aldığımız zevkleri kitaplarımızı paylaşarak başka insanlara da yaşatmak daha büyük bir haz bence o kitap orda dururken bir faydası yok ama dağıtıldığı zaman bir işe yarayacağını düşünüyorum.

Gayet güzel düşünüyorsunuz ama, sizin sayfasını katlamaya imtina ettiğiniz kitabınızı ödünç verdiniz kişi karalamış, hırpalamış şekild iade ederse ne yaparsınız?

Bu durumu yaşayan biri olarak ödünç olayına sıcak bakmıyorum. Okumak isteyen satın alsın, okusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuventhh

quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Dostum harika bir konu gerçekten tebrik ettim seni.

Gayet güzel düşünüyorsunuz ama, sizin sayfasını katlamaya imtina ettiğiniz kitabınızı ödünç verdiniz kişi karalamış, hırpalamış şekild iade ederse ne yaparsınız?

Bu durumu yaşayan biri olarak ödünç olayına sıcak bakmıyorum. Okumak isteyen satın alsın, okusun.

Tabii ki kötü olur ama kitaplıkta buruşuk dursa nolur düz dursa nolur bu artık gösterişe girer

• Parayı basıp gıcır gıcır almasını herkes bilir

• tuventhh T kullanıcısına yanıt
    yani şöyle anlatabilirim zaten forumdaki çoğu kişi senin gibi düşünüyor kitaplarımı vermem yerler gibisinden sende böyle düşünen birine kitabını ödünç verirsen kitabına iyi bakar ve zamanında geri getirir, ayrıca o kitap yiyenler o kitabı okumuyor zaten sağda solda dolaştırıp insanların gözüne sokmaya çalışıyor bak ben okuyorum demek için
    benim düşüncelerim böyle üstatlar.
  • ayrıca aklıma şöyle bir şey de geldi misal veriyorum biz burada 10 kişi olduk kitaplarını birbirine ödünç veren 1 kişi daha katıldı sizin kitabınız ödünç alıp getirmedi veyahut hasar verdi hepimiz 3-5 bir şeyler atsak zaten en pahalı roman 50 lira kimseye dokunmaz o adamı da damgalarız bir daha kimse güvenmez nasıl fikir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.