Şimdi Ara

DH Ligi Kuruyoruz [OFM] [Kura Çekimli Yapıldı] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
3
Favori
6.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kırmızı Anka

Arkadaşlar yeni ligimiz şuan itibariyle kurulmuştur. Sizden isteğim buraya OFM Menajer adınızı yazmanız. Bu sayede bende giriş isteğinizi kabul ederim.
    Lig Numarası: 29011184
    Lig Adı: DH Ligi
    Lig Kurucusu: Alpha Wolf

cobb17 benim
  • id = ilhanmertalan
  • İstekler kabul edildi. Son 3 kişi kaldı.
  • Yolladım adım curva1953 takım aston villa
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elect -- 1 Haziran 2013; 22:37:17 >
  • Gökhan Güler istek yollandı .
  • Ligde şuan 4 takım boş ve bu gece ilk maçlar oynanıyor

ilgili arkadaşlar gelmezse bugün, öğleden sonra yedek listeden 4 arkadaş alaIım, onlar da düzenini falan kursun en azından
  • Arkadaşlar lig bu akşam başlıyor. Bugün saat 17.00'a kadar ligimize katılmazsanız yerinize başka kişiler alınacaktır. Hiç kimsenin maç kaçırmaması adına, sizi daha fazla bekleyemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Anka

Arkadaşlar lig bu akşam başlıyor. Bugün saat 17.00'a kadar ligimize katılmazsanız yerinize başka kişiler alınacaktır. Hiç kimsenin maç kaçırmaması adına, sizi daha fazla bekleyemeyiz.

ayın 1i dedik bak bugün 2si, bence şuanda bile o gelmeyen arkadaşları beklemekle hata ediyoruz gibi geliyor, bu tarz arkadaşlar eminim lig başlayınca da takip etmez takımı
  • id im ilhanmertalan dun kabul ettiniz attiniz bisey oldu tekrar basvurdum kabul edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bereket tanrısı

id im ilhanmertalan dun kabul ettiniz attiniz bisey oldu tekrar basvurdum kabul edin

arkadaş kabul ettikten sonra senin tekrar girip takımını seçmen gerekiyor.
  • arkadaşlar kişisel sebeplerden ötürü bu yarışmaya katılamayacağım yerime başkasını alabilirsiniz üzgünüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

quote:

id im ilhanmertalan dun kabul ettiniz attiniz bisey oldu tekrar basvurdum kabul edin

tamam kabul ettiniz en basta sonra bi bildirim geldi telefona ligden atilmisim şuan durum bu

DH Ligi Kuruyoruz [OFM] [Kura Çekimli Yapıldı]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

quote:

tamam kabul ettiniz en basta sonra bi bildirim geldi telefona ligden atilmisim şuan durum bu

DH Ligi Kuruyoruz [OFM] [Kura Çekimli Yapıldı]

bir karışıklık oldu galiba arkadaş gelince tekrar kabul eder o zaman.

• Kabul ettim hocam
  • Teşekkürler dostum girdim takımıma. Yarın için de hazırladım
  • boşvermişlikler, umursamazlıklar, verdiği sözü unutmalar yüzünden kaybettiğimiz zaman söz konusu, adını buraya yazdırıp yok olmak.

Lig başlıyor ve güzel bi lig olcak eminim, şöyle bi baktığımda tüm menajerler tecrube sahibi neredeyse, güzel kapışmalar, taktik savaşları olcak gibi, ama acilen şuan son 1 kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

boşvermişlikler, umursamazlıklar, verdiği sözü unutmalar yüzünden kaybettiğimiz zaman söz konusu, adını buraya yazdırıp yok olmak.

Lig başlıyor ve güzel bi lig olcak eminim, şöyle bi baktığımda tüm menajerler tecrube sahibi neredeyse, güzel kapışmalar, taktik savaşları olcak gibi, ama acilen şuan son 1 kişi

O kadar kişiye mesaj attım yok, herkes uyuyor ya anca 2 kişi filan geri döndü onları aldık aramıza.
  • Bu kadar tecrübeli menajer karşısında bakalım ne yapacağım :) Tek şansım ManU takımına düşmem, acemi şansı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratonline -- 3 Haziran 2013; 0:36:57 >
  • Güzel bir lig olacağa benziyor maçlar başlayacak herkese başarılar
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.