Şimdi Ara

DH Ligi Kuruyoruz [OFM] [Kura Çekimli Yapıldı] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
3
Favori
6.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deepness07

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Numara

quote:

obaley be, manchester city gelmiş. ben bana kesin norwich, west bromich falan gelir diyordum

Senin beklediğin Norwich bana geldi

normalde şanssız insanımdır, olabilecek en iyisi geldi. geçen sene bi norwich le oynamıştım, arkadaşlarla yapmıştk ligi, t.şşak oğlanına dönmüştüm hocam aman dikkat

Arkadaşım yanlış anlama ama asıl amaç takımın verdiği hedefi başarabilmek açıkcası çok zor iş geldi sana Allah sabır versin :P

• quote:

quote:

quote:

obaley be, manchester city gelmiş. ben bana kesin norwich, west bromich falan gelir diyordum

Senin beklediğin Norwich bana geldi

normalde şanssız insanımdır, olabilecek en iyisi geldi. geçen sene bi norwich le oynamıştım, arkadaşlarla yapmıştk ligi, t.şşak oğlanına dönmüştüm hocam aman dikkat

Arkadaşım yanlış anlama ama asıl amaç takımın verdiği hedefi başarabilmek açıkcası çok zor iş geldi sana Allah sabır versin :P

• Takip
  • arkadaşlar ben malesef gelemeyeceğim yedek bi arkadaş benim sıramı alabilir kusura bakmayın lütfen
  • Bana isteyen bu hesaptan ulaşabilir, diğer hesap uzaklaştırma aldı birkaç gün.
  • Southampton ile boşta olan Wigan Athletic takas edebilme şansım varmı? 2 takımın hedefleri aynı sonuçta

Younes Belhanda - Wigan Athletic (Bıraktı)

Endorfinli Melankolik - Southampton

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorfinli Melankolik -- 18 Mayıs 2013; 13:04:03 >
  • Uplayalım konuyu. 1 hafta kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Uplayalım konuyu. 1 hafta kaldı

11 Gün var daha
  • Ligde açık kalan Southampton'a yedek listeden A_PaiNe isimli arkadaşımız gelmiştir. Hayırlı olsun
  • yeni lig kurulacağı zaman katılmak isterim
  • son 5-6 gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNKaLe -- 25 Mayıs 2013; 22:43:38 >
  • Az kaldı ligin başlamasına

• Yeni lig kurulacağı zaman bilgilendirirseniz sevinirim. Katılmak isterim.
  • Katilabilirim.

• Dolu ligde oynamakta ne zevkli olur simdi . Orda olmak isterdim acikcasi.

• 1 Haziran bekliyoruz hocam

• Arkadaşlar hesabım uzaklaştırıldığı için yedek hesaptan yazıyorum, herkes hazırsa en yakın zamanda ligi kurabiliriz. Mesajımı okuyan herkes konuda hazır olduğunu belirtsin. 20. Kişi hazırım yazdığı zaman lig başlar, ve yine burada lig numarasını paylaşırız.
  • Arkadaşlar hesabım uzaklaştırıldığı için yedek hesaptan yazıyorum, herkes hazırsa en yakın zamanda ligi kurabiliriz. Mesajımı okuyan herkes konuda hazır olduğunu belirtsin. 20. Kişi hazırım yazdığı zaman lig başlar, ve yine burada lig numarasını paylaşırız.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.