Şimdi Ara

◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel► (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.439
Cevap
64
Favori
169.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 118-Macbook Pro 13` Unibody/2.26GHZ/4GB DDR3/160GB/9400M

• quote:

Orijinalden alıntı: triggertamay

108- Cenk Tamay -Notebook:MacBook Pro 2.53GHz/3GB/250GB 13.3" Desktop:iMac 20"/3 GB/320 GB/

Çalındı..
  • quote:

quote:

108- Cenk Tamay -Notebook:MacBook Pro 2.53GHz/3GB/250GB 13.3" Desktop:iMac 20"/3 GB/320 GB/

Çalındı..

Geçmiş olsun.

• Macbook Pro 13` Unibody/2.26GHZ/4GB DDR3/160GB/9400M
  • Macbook Pro 13, 2.53GHZ, 4GB RAM, 250GB HDD
  • mac alarak apple dunyasına geçtim bide buna iphone ekledim offff tadından yenmiyo vallaaa adamlar cihazları birbiri için yaratmış resmen....
    nette görüp beğendiğim bi cümleyi paylaşmak istiyorum:
    APPLE 'ın sade, büyüleyici ve zarif dünyasına hoşgeldiniz....
  • 24" imac 2.93 ghz intel core 2 duo 4 gb 1067 mhz ddr3
    macbook pro 3.06 17 " 8 gb ddr3 500 gb 7200 rpm + 40 gb ssd
    tower intel xenon 16 gb ddr3 1+1 tb 7200 rpm hd
    applei-phone

apple i-pod touch

home computer :

Model Name: iMac
    Model Identifier: iMac9,1
    Processor Name: Intel Core 2 Duo
    Processor Speed: 2.93 GHz
    Number Of Processors: 1
    Total Number Of Cores: 2
    L2 Cache: 6 MB
    Memory: 4 GB
    Bus Speed: 1.07 GHz
  • İllalah ettim Windows'tan. Üstekik sadece müzik dinlemek, internette gezinmek ve bikaç iş yapmak dışında kullanmadığım halde. Bıktık vallahi bıktım parayı bastırıp yenisini aldım 6 ay geçti gene bi farkı yok. Bu MAC'lerde ne kadar pahalı yahu. Param olsa alırım ama kullanımını çok merak ediyorum...
  • Selamlar, bir buçuk senedir memnuniyetle kullandığım 15" macbook pro cihazım (4 gb ram, 250 hdd 2.4 işlemci vs..) invertör arızası nedeniyle devre dışı kaldı. Servisine yolladım 350 euro masraf çıkarttı. Bende ne yaptım :)) gittim 13.3" yeni kasa macbook (beyaz) aldım. 2 gb ddr3 bellek 2.26 işlemci ve 10.6.2 işletim sistemi ile gayet memnunum. Almaya karar verdiğim sırada piyasada 2400 - 2600 arasıydı, şirket adına aldım 1.800tl ödedim :) Diğer cihazı bir ara yaptırırım artık.. Saygılar..

Ayrıca gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar "bu kadar para verilir mi" demiş. Arkadaşlar, ben sony vaio, dell, toshiba ve acer kullandım ve kullandığım modeller çok kaliteliydi. Ama apple bambaşka bir olay.. Kesinlikle harika.. Windows işletim sistemini ortalama kullanan birisi bu makinaya bir haftada alışır ve bu zamana kadar windowsta çektiği eziyetlere küfürü basar :) Touchpad 'i bile bir acaip alıştığımdan beri normal mouse dan daha hızlı kullanmaya başladım.

• arkadaşlar mmerhaba bende macbook var.pilinde sanırım bir sorun çıktı.şarj olmuyor ve elektriğe bağlamadan çalışmıyor.fişi çektiğim zaman kapanıyor.sizce pilden mi kaynaklanıyor yoksa yazılımsal bi sorunmudur.servise götürmeden halledebilir miyim?
  • Benide ekleyin...

MacBook black 2.0 Coreduo , 64MB ekran kartı, 320 GB 7200 rpm HDD, 2 GB ram, superdrive, MAC OS Leopard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mygokhan -- 20 Mart 2010; 14:27:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekken5

arkadaşlar mmerhaba bende macbook var.pilinde sanırım bir sorun çıktı.şarj olmuyor ve elektriğe bağlamadan çalışmıyor.fişi çektiğim zaman kapanıyor.sizce pilden mi kaynaklanıyor yoksa yazılımsal bi sorunmudur.servise götürmeden halledebilir miyim?

Kardeş selamlar, pil veya bu adaptör ile pil i ayarlayan bir entegre var şu an kafam güzel aklıma gelmiyor :) ondan olabilir. Perpa (istanbul) bir uğra eğer makinanın garantisi yoksa en ucuza orda halledersin. Saygılar..
  • teşekkürler cevap için=)ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca
  • Enes Türk iMac 21.5"
  • arkadaşlar oyun indirdim denemek için SW battlefront ama kurdum açılmadı dosyada cdkey, no dvd.toast ve kurulum var hangi sıraya göre yapmalıyım oyun hata veriyor açılmıyor
    lütfen yardım edin
  • 2. Mac'imi aldımm Şiddetle tavsiye ederim.

iMac 27" i7
  • Merhabalar,
    Bende bugün geldim:)
    Apple MacBook Pro 2.26GHZ, 2GB RAM, 160 GB HDD
    Iphone 32 GB 3GS
  • merhaba
    imac 27 '' i5/4 gb/
  • white 13.3" Macbook 2.1 ghz C2D 1gb ram
  • Macbook Pro 13"

Yenilerden...

2.66GHz
    4 GB Ram
    320 Gb HDD
    Nvidia 320M
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.