Şimdi Ara

DH Mafia Club (Evden Adam Alınır,Adam Dövülür) (36 Kişi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
9
Favori
30.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uşaktan yaz hocam almanyadan konigrasse ile bağlantılarım var. Çoğu suikastte tetikçilik yaptım. Tolyom meşurdur. Birkeresinde bana saldıran bir köpeği ellerimle parçalamıştım. 15 kişiyi tek başıma tokatlayabilirim bir mekana girdiğimde herkes önünü ilikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starlow

Uşaktan yaz hocam almanyadan konigrasse ile bağlantılarım var. Çoğu suikastte tetikçilik yaptım. Tolyom meşurdur. Birkeresinde bana saldıran bir köpeği ellerimle parçalamıştım. 15 kişiyi tek başıma tokatlayabilirim bir mekana girdiğimde herkes önünü ilikler.
    Yaz sigara mafyasıyım ben
  • benim ismim niye silindi
  • hataylıyım şiddete karşıyım adam dövmeyi severim karşıma çokanın şansı en fazla 1 dkdır hızlı saldırırım dayak yiyeceğimi anladığımda koşarak uzaklaşırım canımı severim geçen okulda arkadaşlara mafya olalım dedim s****r git dediler öyle yani
    (not: lise 1)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yussagi

hataylıyım şiddete karşıyım adam dövmeyi severim karşıma çokanın şansı en fazla 1 dkdır hızlı saldırırım dayak yiyeceğimi anladığımda koşarak uzaklaşırım canımı severim geçen okulda arkadaşlara mafya olalım dedim s****r git dediler öyle yani
    (not: lise 1)
    Sokak dövüşü - Mersin

Ekle dostum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timur33s

Sokak dövüşü - Mersin

Ekle dostum ;)

Alıntıları Göster
    Beyler Fbooktan bi işim var çocuk parasıyla hava atmayı seviyor ve herkese sapık gibi yavşıyor kız arkadaşlarım da rahatsız onu korkutursanız sevinirim
  • Patron son iste hallettigim adami suyami atayim motorun arkasinda surukleyimmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

Patron son iste hallettigim adami suyami atayim motorun arkasinda surukleyimmi?

adam öldü mü naptın geri canlanmış diyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnessUstunag

quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

Patron son iste hallettigim adami suyami atayim motorun arkasinda surukleyimmi?

adam öldü mü naptın geri canlanmış diyorlar?

Alıntıları Göster
    gordugum kadariyla grubunuzda romanya icin calisicak eleman yok, bukreste yasiyorum her turlu avrupaya acilan kapi olurum ekleyiniz.

ozelliklerime gelince boyum 1.74 ama cok gucluyumdur. Onun disinda bukres turk mafyasiyla baglantimda var. Grubun dusunen adamiyim daha cok ve iyi ates ederim. Kadin ticaretide yaparim ayrica uyusturucu isindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

gordugum kadariyla grubunuzda romanya icin calisicak eleman yok, bukreste yasiyorum her turlu avrupaya acilan kapi olurum ekleyiniz.

ozelliklerime gelince boyum 1.74 ama cok gucluyumdur. Onun disinda bukres turk mafyasiyla baglantimda var. Grubun dusunen adamiyim daha cok ve iyi ates ederim. Kadin ticaretide yaparim ayrica uyusturucu isindeyim.

Alıntıları Göster
    konya için ekle benide adım memet lakabım dövüş manyağı

• quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Beyler Fbooktan bi işim var çocuk parasıyla hava atmayı seviyor ve herkese sapık gibi yavşıyor kız arkadaşlarım da rahatsız onu korkutursanız sevinirim

Çok yoğunduk kusura galma hemi gardaş. Eğer isteğin hala devam ediyosa link ver yeterli olur. Önce temiz bi uyaririz icabında aaaaanadınmıı
  • up listeye ekliycem beyler birazdan.
  • quote:

up listeye ekliycem beyler birazdan.
    istanbul yeşilköy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gnardal

istanbul yeşilköy

Alıntıları Göster
    su tabancası ile hazırım bende çek senet işlerine bakılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Bölge neresi?

quote:

istanbul yeşilköy

Kişisel özellikler neler?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Bölge neresi?

quote:

istanbul yeşilköy

Kişisel özellikler neler?

Alıntıları Göster
    Size nasıl ulaşabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

Size nasıl ulaşabilirim

Bu topic altından 7/24 ulaşabilirsin.Ek olarak senin şehrine yakın kişilere pm atarsan anında yardımcı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

Size nasıl ulaşabilirim

Alıntıları Göster
    Güngören benden sorulur koç. Ekibinizi de alın gelin bi çay içek. Ben çayımı silahımın şarjörüyle karıştırırım gençler. Kelebek bıçağını elimde uçurturum o derece. Güngörenden geçerken hazır olun ama rahat olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82A2851B0

Güngören benden sorulur koç. Ekibinizi de alın gelin bi çay içek. Ben çayımı silahımın şarjörüyle karıştırırım gençler. Kelebek bıçağını elimde uçurturum o derece. Güngörenden geçerken hazır olun ama rahat olmayın
    ekle mafya subayı olarka istanbul civarı benim kontrolümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: You Rock Hussein Obama

Çok Muhterem, Şahsına Münhasır, Onursal Üye

olarak ekle beni.

EDIT: Ayrıca Jamaica iç işleriyle uğraşıp çok iyi satır kullanırım. Belimde en az 5 satır bağlı olarak dolaşır gerekirse satırlarımı sniper kullanırcasına fırlatabilirim. 20 santim boyunda bir ölüm makinesiyim.

Supersin ya ')
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.