Şimdi Ara

[DH] MALATYALILAR Grubu ### (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
621
Cevap
2
Favori
37.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki

[DH] MALATYALILAR Grubu ###

(En Son Oy Tarihi: 29.2.2020)
Giriş
  • konu 29 ağustos 2006 da açılmış. 1 eylül 2006 da mesaj atmışım ama konuyu açan hemşerim beni listeye yazmamış. daha önce farketmemiştim neyse canınız sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biologist -- 14 Temmuz 2008; 1:08:20 >
  • malatya darende günpınar (meşhur şelalenin köyü) beni de ekleyi aranıza
  • s.a dostlar, benide eklerseniz sevinirim... Malatya/Pütürge
  • gardeş nickimi degiştirebilirmisin eski nick de o (janer798)
  • bende malatyadan nısanlıyım haftayada malatyaya gıdıyorum ıstanbuldayım sımdı bende yarı malatyalı sayılırım benıde yazarsanız sevınırım...
  • Gözden kaçmış demekki hemşo keşke pm falan atsaydın yada belirtseydin =( şimdi malatyadayım öyle fazla nete giremiyorum burda cumartesi günü ankaraya geçicem orda tüm düzenlemeleri yaparım yeni gelen arkadaşlarıda o zaman eklerim hoşgeldiniz hepiniz
  • Nasılsınız hemşolar
  • Komşu kent. yakında birleşir zaten evler gitgide malatya yoluna kaymaya başladı elazığda
  • slm malatyalı arkadaslar resmen toprağım kokuyorsunuz varmı aranızda yukarısülmenli
  • valla şimdilik 12 kişiyiz :D ama gelecek ne getirir bilinmez.ya ben bunuda beklemiodum açıkcası bunada şükür.buralarda bu tür müzik dinemek biraz zor.dinlerken hayatınada yansıyor tarzın ister istemez.ama çevre sana satanist veya benzeri bi biçimde bakıyor maleseff.ama pes etmek yok :D
  • benide eklein
  • yeni hemşolar hoş geldiniz...
  • benide ekle hocam..
  • bende malatyalıyım.44power_-
  • ARKADAŞLAR BENİDE EKLEYİN KESİNLİKLE MALATYA YEŞİLYURTLUYUM AMA ELAZIĞDA OTURUYORUM ŞU AN FORZA MALATYA
  • Aman tanrim onlar her yerdeee

Beni ekleme ben Adana'liyim
  • malatya dogansehir
    benide ekleyin
  • Bende Malatyalıyım Beni'de ekleyin :)

Akçadağlıyım
  • Bende Malatya'Lıyım ekLerseniz sevinirim Yazıhan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoodRide -- 10 Eylül 2008; 11:22:34 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.