quote:Orijinalden alıntı: elwood We are Turks mü ? kusucam artık oeakkkk, WeAreKürts yapiim istersen.. Bilip bilmeden konuşma server yabancı dolu
22 Level'ım oyuna giremiyorum ki kasayım listede varım zaten 3.sırada ama guilde girmedim hala oyuna girince pm atarım.
@MetalWave Ekledim seni istersen gelirsin. MetallicA @Taşkıran` Dün girmiştin pm attım snra cevap vermedin
quote:Orijinalden alıntı: FeeL @MetalWave Ekledim seni istersen gelirsin. MetallicA @Taşkıran` Dün girmiştin pm attım snra cevap vermedin Hacı görmemişem vallaha + ban yedim 7 gün daha göremicem ban yedim
quote:Orijinalden alıntı: Van HaLLen Benide ekle gelcem yarına Eu char açıcam ch vazgeçtim, nickimi belirliyince sana pm atarım. gerek yok ben ekledim
quote:Orijinalden alıntı: tevez Oyundaki nick : OpheLia guild : LangNedDuath(45+ arkadaşları bekleriz :) ) level : 4x Bknz: müslüman mahallesinde salyangoz satmak
quote:Orijinalden alıntı: tevez Oyundaki nick : OpheLia guild : LangNedDuath(45+ arkadaşları bekleriz :) ) level : 4x napıon sen