Şimdi Ara

DH Marksman Grubu [YENİ İMZALAR GELDİ!!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
7
Favori
19.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay falan ADC oynadım paso da abi nasıl dayanıyorsunuz ya? Çok sıkıcı değil mi la?
  • Early de dayak yememek önemli. Genelde botrk çıkan herolar daha çok iş yapıyor şu an onların da çoğu late champ. Misal bir zed varsa karşıda takımın en arkasının da arkasında beklemen lazım. Sana dalmak isteyen adam muhakkak cc yemeli. Genel olaarak da range e göre senin takımın ortasına giren bir tank olacağını düşünüp atak range oraya yetecek daha da yaklaşmayacak kadar bi mesafede işini yeterli seviyede yapabilirsin. Vuracağın dmg i iyi tartıp dengesiz posizyondaki adamı haraslayabilmelisin. Coğu adc ler için oyun oyun başı bitiyor. Early ye dikkat edip posizyonu iyi ayarlayınca iş bitiyor.
  • Biri morelloyu arasın şu maokai'yi silsinler.Yarım saat uğraşıyorsun kesmek için lanet hero tam öldü diyorsun can dolduruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EbrarAhmet

Biri morelloyu arasın şu maokai'yi silsinler.Yarım saat uğraşıyorsun kesmek için lanet hero tam öldü diyorsun can dolduruyor.

+1 bu konuda haklısın
  • Şu maokai renekton nasus birde irelia çok z zorluyor gap closer var hayvani tank hayvani damage bide randuinleri varsa hepten beter vurdukça yavaşlıyosun kite falan hayal oluyo deliriyorum hele arkadan dolaşan bi nasus aniden sana focus atınca ya 2 yiyorsun yada hiç damage atmadan kaçmak için herşeyini kullanıyosun
  • Buyrum geldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanındaki sup mal olunca ne yapıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamusluPavyoncu

Şu maokai renekton nasus birde irelia çok z zorluyor gap closer var hayvani tank hayvani damage bide randuinleri varsa hepten beter vurdukça yavaşlıyosun kite falan hayal oluyo deliriyorum hele arkadan dolaşan bi nasus aniden sana focus atınca ya 2 yiyorsun yada hiç damage atmadan kaçmak için herşeyini kullanıyosun

Dediğim gibi takım arkadaşına güvenmekten başka şansın yok o konularda
  • bütün takım mal oluncca nasıl taşıyorsun?bide agresif botlanelere karşı ne yapmak lazım, öyleleri gelince karşıma lane kaybediyorum genelde,zaten lanede pek adc oynayamam tfleri daha çok severim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feunard -- 24 Ağustos 2014; 21:44:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani hard fed talon veya rengar gelirde tepki veremeden ölürsün ya :( istediğin kadar iyi pozisyon al rengar veya talon geliyor tekliyor ve gidiyor :(
  • takım seni korumuyorsa yapılacak pek birşey yok. en arkada olsamda tf sırasında kimse adc yi koruyayım düşüncesinde değil. karşı takımda birini aradan çıkaralım düşüncesindeler. ama gelip bir zed yada akali irelia ağzına tükürüyor tf felan kalmıyor.
  • tf lerde leblanc ve akali den korktuğum kadar kimseden korkmuyorum, cidden imkansız o ikisini öldürmek tf içinde, anca support iş yaparsa, çıkardıkları hasar zateden ortada. ya ben var ya lan neyse bişey demiyorum
  • Kesin olarak öyle bir kural yok. Takımının kompozisyonuna göre ve karşı takıma göre değişir. Ana mantık pozisyonunu kaybetmeyerek/koruyarak rakipteki en değerli şampiyona maksimum hasarı çıkartmaktır. Örnekle anlatayım: Birkaç hafta önce OGN'de Deft Corki oynuyordu. Karşı tank Deft'e odaklandı, Deft karşı AD Carry'i uygunsuz pozisyonda gördü önündeki tankı ignore ederek yani es geçerek W yeteneğini kullanıp karşı AD Carry'i aldı. Tabi takım oyunlarında bu şekilde oluyor. Solo Q'da herkes kafasına göre oynadığı için değişkenlik gösterebilir ve yardıma ihtiyaç duyabilirsin. Dediğim gibi karşının önemli şampiyonu uygunsuz pozisyondaysa, kendi çıkaracağın hasarı iyi hesaplayıp kite bilgin de yeterli ise önce onu düşürebilirsin bu da risk almak diye adlandırılabilir Fnatic'de puszsu iyi yapardı bunu. Ha mesela Irelia, Jax gibi gap closerı olan şampiyonlar varsa o zaman iş değişir ve dediğin noktaya gelir onlar sana atlarlarsa en önünde onlar olacağı için ona vurman gerekir. Bu durumda takımının sana peel yapması gerekir ve front line a focus almış oluyorsunuz. Mesela kite kompozisyonları var bu aralar çok sık yapıyorlar Lulu, Nunu, Nami gibi şampiyonlar alıp hyper carry tercih ederek tüm takım sadece front line a odaklanıyor en önde kim varsa hep birlikte ona vuruyor. Ama dediğim gibi mantık en yukarıda bahsettiğim gibidir. LCS'de falan görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Best Marksman TR

quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

Ya şu tanklar hem damage yemiyor hemde bizim onlara 2 dakikada verdiğimiz hasarı gelip bize rahatça verebiliyor üstüne tfden itiyorlar.Bıktım tank metasından ya.Full tank adam damage atar mı abi.

Benim aşırı uzayan oyunum çok olmadı genelde 2-3 eşyada biter,zaten o zaman bir lw yetiyor,full tank adamlara karşı yapılacak tek şey iyi kite ve takımından yardım istemek ama bazen imkansız oluyor katılıyorum

Voliolmuyor lanet hero. Birde wukong var ayakli cenaze. Rakibe geldimi piskolojik olarak cokuyorum

• Müslüman kardeşler diye okudum
  • Solo lane oynamayı sevmedim hiç. Adc olarak başlasam da oyuna, minyon kesme özürlü olduğum için Support'a kaydım. Adc'mi yakından izlemeyi daha çok sever hale geldim ardından. Alistar oynamaya başladığımdan beri daha iyi farkına vardım ki yanında duracağı yeri ve özellikle kite yapmasını bilen, oynak bir Adc varsa, yerinde Support hamleleriyle herkesi eritmesini biliyorsun. Takımın geri kalanı da buna katkıda bulunmalı tabii, defansta crowd control, atakta wombo combo gibi

Yalnız bu söylediğime zıt olarak başıma şöyle de bir şey geldi, 2 mid Kata+Akali'yi kastıran middeki elemanı toplamaya çalıştığımız bir maçta karşı Draven da ilahlaşınca takım defansif item'lara döndü. Neredeyse herkesin banshee+çivilisi olmuştu. Esaslı bir Draven focus ile (Tutturduğum Morgana Q'ları yardımıyla) kazandığımız 2 takım savaşı, nexustan maç çevirdi. Ofansif buildini tamamlamış takımın defansa çökmüş takıma karşı yenilmesi çoğunlukla sinir bozucu, ama durum böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osensei -- 24 Ağustos 2014; 22:15:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

bütün takım mal oluncca nasıl taşıyorsun?bide agresif botlanelere karşı ne yapmak lazım, öyleleri gelince karşıma lane kaybediyorum genelde,zaten lanede pek adc oynayamam tfleri daha çok severim

Bütün takım mal olunca elinden geleni yap zaen kaybediyorsunuz,agresif bot laneler de jungle dan camp isteyip önde yakalamak,baitlemek.
  • quote:

quote:

bütün takım mal oluncca nasıl taşıyorsun?bide agresif botlanelere karşı ne yapmak lazım, öyleleri gelince karşıma lane kaybediyorum genelde,zaten lanede pek adc oynayamam tfleri daha çok severim

Bütün takım mal olunca elinden geleni yap zaen kaybediyorsunuz,agresif bot laneler de jungle dan camp isteyip önde yakalamak,baitlemek.

jungle gelmesse ne olacak?ben daha gelenini görmedim tr de :(

• quote:

quote:

quote:

Hangi ligdesin ? bizde genelde aşırı önde ise karşı takımın bot lane i gelir zaten jungle bir arkadaşım ile pre giriyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi ligdesin ? bizde genelde aşırı önde ise karşı takımın bot lane i gelir zaten jungle bir arkadaşım ile pre giriyoruz

gold elo

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.