Şimdi Ara

DH Marksman Grubu [YENİ İMZALAR GELDİ!!] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
7
Favori
19.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birşey sormam lazım 2 imza kullanılmıyormu .
  • İstedğin imzayı kullanabilirsin

Edit yanlış anlamışım kullanan görmüştüm undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Best Marksman TR -- 30 Ağustos 2014; 18:08:57 >
  • Best Marksman TR kullanıcısına yanıt
    İstersen imzayı kullanim bi dogrumudur yardımcı olurmusun vayne cok güzelde :D
  • Ekle kanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Misal bu 2 imza kullanıma yasakmıdır
  • Oynamayı en çok sevdiğim , zevk aldığım rol olsada artık çok az oynuyorum . Çünkü siz ne yaparsanız yapın kendinizi ne kadar korursanız koruyun takımınız sizi koruyamıyorsa bir hiç oluyorsunuz . Dün yine lane de rakibi ezdim 2v2 de ikide iki aldım bir kaç defa . Ancak midden bir Katarina geldi . E ulti attı anında yok oldum . Adam öyle bir feed ki daha maçın başında . Katanın olmadığı her türlü ortamda tekleyebilecek duruma geldim baya kastım ancak hiç bir işe yaramadı . 1-9 giden adam bile beni korusa Kata ultisini bozsa anında Tf bizde kimsenin vurmasına gerek yok Tek başıma penta alabilecek potansiyeldeyim rakip adc yi 1-2 sn de yok ediyorum . Solodaki full ad riveni aynı şekilde(Ki Riven 14 kile sahip karşısında adam 4-14 ) . Yani Rivende baya feed .

Tek sıkıntı J4 oda full tank . Son Fısıltı olsada öldürmek çok kolay olmuyor ancak ilk hedef değil sonuç olarak . Kata flash-e ulti yapıyor ölüm özetine baktığımda 1 sn de öldüğümü görüyorum . 4. item Banshee çıkıyorum pek bir etkisi olmuyor .

Sadece bu maç için değil . Lane de üstünlük kurduğum halde kazanamadığım çok maç oldu . Pozisyon alamıyorsun filan diyeceksiniz belki emin olun alakası yok . Birazda takımın koruması gerekiyor siz ne yaparsanız yapın sonuçta suikastçı nın görevide adc yi öldürmek . Mesela Zed öyle bir kastırmışlarki adamı . Ulti W-E-Q tutuştur atıp tekrar ultiye basıyor bende masum masum ölümü bekliyorum tüm bunlar 1 en fazla 1.5 saniyede gerçekleşiyor . O adam bana yaklaşırken bir tane kitle kontrol etkisi atan yok ulti attıktan sonra zaten çok geç .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga277 -- 30 Ağustos 2014; 18:46:12 >

• hocam ekleyebilrimsin nick Carry X
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stretier

hocam ekleyebilrimsin nick Carry X

Dh deki nickinizle ekliyorum hocam herkesi öyle ekledim
  • +1 beni de yaz
  • Ekledim hocam
  • hocam ekler misin :D bi de alıntı falan yapta göreyim eklediğini :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkenesQQ -- 30 Ağustos 2014; 23:56:31 >
  • dkenesQQ D kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam
  • En sevdiğim görev marksman ama en az oynadığımda kendisidir Taşınmıyor aga tank-asas metası fena
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

En sevdiğim görev marksman ama en az oynadığımda kendisidir Taşınmıyor aga tank-asas metası fena

Tristina dene karşı önde olsa bile 2-3 kill yetiyor sonrası oyun sonu gg easy yazmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Marksman TR

quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

En sevdiğim görev marksman ama en az oynadığımda kendisidir Taşınmıyor aga tank-asas metası fena

Tristina dene karşı önde olsa bile 2-3 kill yetiyor sonrası oyun sonu gg easy yazmak

Zaten adc oynarsam Tristana, Kogmaw, Lucian oynuyorum
    yaz benide tristana hastasıyım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkoreyiz

yaz benide tristana hastasıyım :)

Ekledim
    hoca dün bi vayne rehberi açıldı onun linkini verebilirmisiniz bulamadımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkoreyiz

hoca dün bi vayne rehberi açıldı onun linkini verebilirmisiniz bulamadımda

http://forum.donanimhaber.com/m_96615538/f_/key_Vayne%252Brehberi//tm.htm#96615538 buyrun hocam
    çok saolun teşekkür ettim :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.