Şimdi Ara

# DH Marmara Üniversitesi Topluluğu # (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.187
Cevap
34
Favori
58.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu işte senden iyisi yok, bence 2016'yı da sen yap hiç değilse 1 senelik tecrübemiz var yardımcı oluruz kazananlara. O kadar konu açıldı ama bir tek bu konu ayakta, bu da senin ilgin sayende :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen güncel bir konu güzel olur herşey hakkında bilginiz var yazarsınız ne bileyim işte yemekhanesi, yemekleri sosyal hayat ulaşım felan. Ayrılık çeşmeden kampüse İETT felanmi var mesela ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Bu işte senden iyisi yok, bence 2016'yı da sen yap hiç değilse 1 senelik tecrübemiz var yardımcı oluruz kazananlara. O kadar konu açıldı ama bir tek bu konu ayakta, bu da senin ilgin sayende :))

Tamamdır, bu sene de biz yapalım bu işi :)) Ama bu konuyu genel bir Marmara Üniversitesi Topluluğuna mı çevirsek yoksa ayrı bir konu mu açsak. Bu konudaki postlardan adaylar yararlanabilir diye düşünüyorum.

• Okan Kizilelma O kullanıcısına yanıt
    Ayrılıkçeşme değil de kadıköy metroya doğru devam etseniz daha rahat olur gibi. Kadıköyden hemen hemen her otobüs Ziverbeyden geçiyor. Ayrılıkçeşmeden var vardır illaki ama Kadıköy daha rahat olur.

• Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt
    Genel bir konuya çevirsen daha iyi olur gibi ama şimdi yeni kazanan öğrenciler nicklerinin bölümlerinin falan ana sayfada yazılmasını ister, görünce insan seviniyor zaten. Bu konuda eskiler yazıldığın için bir o kadar yenilerde eklenince profil karışır bu da sana zahmet olacaktır. Zahmet olmaz dersen bu konu ama temiz olsun dersen yeni konu :D

Yeni konu açarsan bu konunun linkini ana sayfaya eklersin ulaşmak isteyen olursa bu konudan yararlanır

• Bilmediğim belli :D kayıt dönemi başlayınca gezerim etrafı artik. Yeni konuyu bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Genel bir konuya çevirsen daha iyi olur gibi ama şimdi yeni kazanan öğrenciler nicklerinin bölümlerinin falan ana sayfada yazılmasını ister, görünce insan seviniyor zaten. Bu konuda eskiler yazıldığın için bir o kadar yenilerde eklenince profil karışır bu da sana zahmet olacaktır. Zahmet olmaz dersen bu konu ama temiz olsun dersen yeni konu :D

Yeni konu açarsan bu konunun linkini ana sayfaya eklersin ulaşmak isteyen olursa bu konudan yararlanır

O zaman tercih sonuçları açıklanmadan müsait bir vakitte el atalım. Erken davranan olursa da o devam ettirir artık. :))

• SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR MARMARA İŞLETME (TÜRKÇE) TERCİHİM FAKAT BİRİNCİ ÖĞRETİM İLE İKİNCİ ÖĞRETİM ARASINDA KARARSIZIM İKİSİNE DE SIRALAMAM YETİYOR YARDIM EDECEK OLAN OLURSA SEVİNİRİM ACİL...
    SORULARIM:
    1)EĞİTİM FARKI VAR MI ?
    2)HOCALAR DERSE KENDİSİ Mİ GELİYOR ASİSTANINI MI GÖNDERİYOR ?
    3)BİLDİĞİNİZ ARTILARI VE EKSİLERİ NELERDİR ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fonder16

SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR MARMARA İŞLETME (TÜRKÇE) TERCİHİM FAKAT BİRİNCİ ÖĞRETİM İLE İKİNCİ ÖĞRETİM ARASINDA KARARSIZIM İKİSİNE DE SIRALAMAM YETİYOR YARDIM EDECEK OLAN OLURSA SEVİNİRİM ACİL...
    SORULARIM:
    1)EĞİTİM FARKI VAR MI ?
    2)HOCALAR DERSE KENDİSİ Mİ GELİYOR ASİSTANINI MI GÖNDERİYOR ?
    3)BİLDİĞİNİZ ARTILARI VE EKSİLERİ NELERDİR ?

İlk sayfadaki listeden işletme okuyanları tespit edip, pm atabilirsin.

• Tercihleri yaptım çok büyük bir terslik olmazsa yüzde 90 marmaradayım :) Fransızca Mütercim Tercümanlık .

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamgee

Tercihleri yaptım çok büyük bir terslik olmazsa yüzde 90 marmaradayım :) Fransızca Mütercim Tercümanlık .

Hayırlı uğurlu olsun. Kazandıktan sonra konuya tekrar yazarsanız listemize sizi de ekleriz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

quote:

Orijinalden alıntı: Gamgee

Tercihleri yaptım çok büyük bir terslik olmazsa yüzde 90 marmaradayım :) Fransızca Mütercim Tercümanlık .

Hayırlı uğurlu olsun. Kazandıktan sonra konuya tekrar yazarsanız listemize sizi de ekleriz. :)

Tabi hocam yazacağım :)

• arkadaşlar eğitim fakültesi göztepeden taşınacak mı? ingilizce öğretmenliği düşünüyorum ytü ve marmara arasında kaldım,sırf ytü eyüpte marmara ing. öğretmenliği göztepede diye marmarayı yazıyorum.binası falan yıkılmış deniyor,net bilgisi olan var mı? tercihler bu gece bitiyor yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyaretci298

arkadaşlar eğitim fakültesi göztepeden taşınacak mı? ingilizce öğretmenliği düşünüyorum ytü ve marmara arasında kaldım,sırf ytü eyüpte marmara ing. öğretmenliği göztepede diye marmarayı yazıyorum.binası falan yıkılmış deniyor,net bilgisi olan var mı? tercihler bu gece bitiyor yardımcı olursanız sevinirim..

İlk sayfada listemiz mevcut, ingilizce öğretmenliği okuyanları tespit edip pm atabilirsiniz.

• yeniden hesap açtım, benim nickimi de halkla ilişkiler olarak yazabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlaskanEagle

yeniden hesap açtım, benim nickimi de halkla ilişkiler olarak yazabilirmisiniz?

Hazırlığı geçtin mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

quote:

yeniden hesap açtım, benim nickimi de halkla ilişkiler olarak yazabilirmisiniz?

Hazırlığı geçtin mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: AvriL<3

quote:

Orijinalden alinti: AlaskanEagle

yeniden hesap açtim, benim nickimi de halkla iliskiler olarak yazabilirmisiniz?

Hazirligi geçtin mi?

evet geçtim hazırlığı, bu sene başlıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Hazirligi geçtin mi?

iyiymiş bende bu sene başlıyorum sınıfta forumdan birini görmek güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

quote:

quote:

Hazirligi geçtin mi?

Bende baya şaşırdım şu an.
    İlk defa internet üzerinden 2015 yılında marmara halkla ilişkiler kazanan biri ile karşılaşıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

quote:

quote:

Hazirligi geçtin mi?

Bende baya şaşırdım şu an.
    İlk defa internet üzerinden 2015 yılında marmara halkla ilişkiler kazanan biri ile karşılaşıyorum.

Bende internette ilk defa karşılaştım :D onu bırak koskoca hazırlık sınıfında bile 2 kişi vardı 3 kişiydik toplam 407 deydim ben hazırlıkta sen kaçtaydın var mı tanıdık okuldan gelecek bölüme olan

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.