Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rabindranath

quote:

Orjinalden alıntı: dr.alphi

quote:

hocam sakin ol yahu, bi ders bekleyiver. hem finaller geldi aman diyim...

bakalım be hocam
    sen de öğrencisin sanırım bölüm sınıf okul nedir?

ehehe iyice geyiğe vurduk be abi

izmir ekonomi üniverstiesi, psikoloji bölümü hocam senin nedir?

senin bölüm aslında hep istediğim bölüm biliyo musun
    i.ü. cerrahpaşa tıp fakültesi benimki hocam
    bi daha hazırlanıyorum bu sene beğenemedim bölümü çok ders çalıştırıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.alphi -- 5 Ocak 2009; 1:35:25 >

• bende yatay geçiş için kasıyorum bakalım artık 3 olduk gerçi ama belki bi kere daha öss denerim bende. eskişehir istiyodum ya neyse
  • neyse hocam hadi yatıyorum ben malum okul var yarın
    hadi Allaha emanet... yarın aynı sayfadan meizu geyiklerine devam
  • quote:

neyse hocam hadi yatıyorum ben malum okul var yarın

iyi geceler hocam, bende derse. meizu for ever
  • quote:

quote:

günyadın hocam aldım meizu mu hem derse de yetiştim nasıl olduysa
    sl versiyonla değiştirmişler takdir ettim
    meizu for ever

• quote:

quote:

quote:

günyadın hocam aldım meizu mu hem derse de yetiştim nasıl olduysa
    sl versiyonla değiştirmişler takdir ettim
    meizu for ever

vayy hocam, güle güle kullan bir daha da firmware işlerine el atma bence

• dr.alphi Gözün Aydın.. Yeni meizu'nu güle güle kullan..
    Senin bu servis tecrübenle;Meizu m6 kullanan arkadaşlar da Next'in ne kadar güvenilir ve ciddi bir firma olduğuna şahit oldu diyebiliriz..
  • dr. alphi, meizu ne zaman arızalandı tam olarak ve kaç günde yenisini verdiler?
  • sevgili frux ve rabindranath iyi dilekleriniz için çok sağolun
    walla next in servisini takdir ettim bu gün helal olsun çocuklara iyi çalışıyorlar valla

gel gelelim servis hikayemize ve mutlu sona
    hocam ben bu meizumu
    30 Aralık 2008 Salı akşamı bozum
    31 Aralık 2008 Çarşamba sabahı Next'in İstanbul Karaköy'deki asıl servisine bıraktım
    -burada bana Cumartesi günü arayıp meizumun akıbetini öğrenmemi söylediler...
    03 Ocak 2009 Cumartesi günü öğlen aradım servisi... Cihazımı yapamadıklarını ancak değiştireceklerini söylediler fakat o gün 14:30da kapanacağı için servis ben zaten yetişemezdim...
    05 Ocak 2008 Pazartesi, yani bu gün sabah 08:20de soluğu next servisinde aldım
    yeni meizum paketlenmiş bir şekilde göz kırpıyordu bana

bütün bu servis hikayesi bir yıl götürdü ömrümden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.alphi -- 5 Ocak 2009; 17:42:10 >

• quote:

sevgili frux ve rabindranath iyi dilekleriniz için çok sağolun
    walla next in servisini takdir ettim bu gün helal olsun çocuklara iyi çalışıyorlar valla

gel gelelim servis hikayemize ve mutlu sona
    hocam ben bu meizumu
    30 Aralık 2008 Salı akşamı bozum
    31 Aralık 2008 Çarşamba sabahı Next'in İstanbul Karaköy'deki asıl servisine bıraktım
    -burada bana Cumartesi günü arayıp meizumun akıbetini öğrenmemi söylediler...
    03 Ocak 2009 Cumartesi günü öğlen aradım servisi... Cihazımı yapamadıklarını ancak değiştireceklerini söylediler fakat o gün 14:30da kapanacağı için servis ben zaten yetişemezdim...
    05 Ocak 2008 Pazartesi, yani bu gün sabah 08:20de soluğu next servisinde aldım
    yeni meizum paketlenmiş bir şekilde göz kırpıyordu bana

bütün bu servis hikayesi bir yıl götürdü ömrümden

3 iş günü... vayy iyi hız cidden. ama merkez servis olmanın faydası. izmirde bozulsa ne yaparım ben

neyse hocam kazasız belasız kullan aman firmware e bulaşma

• quote:

3 iş günü... vayy iyi hız cidden. ama merkez servis olmanın faydası. izmirde bozulsa ne yaparım ben

walla maşallahı var çocukların ayrıca merkez servis cumartesi günü de 14:00 e kadar açık
    senin cihaz bozulursa -tabi güven meselesi- yollarsın istersen bana veririm ben burda servise
    ama tek temennimiz meizularımızı kazasız belasız uzuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn yıllar kullanmak

firmware işinden bi süre uzak kalacağım kesin

• bugun bende bir meizu m6 sl sahibi oldum. incelemelere başlicam.

kutu içerisinden player, usb kablo, kulaklık(4 tane sünger pedi ile birlikte) ve cd çıktı...
  • quote:

quote:

walla maşallahı var çocukların ayrıca merkez servis cumartesi günü de 14:00 e kadar açık
    senin cihaz bozulursa -tabi güven meselesi- yollarsın istersen bana veririm ben burda servise
    ama tek temennimiz meizularımızı kazasız belasız uzuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn yıllar kullanmak

firmware işinden bi süre uzak kalacağım kesin

güvenirim güvenmesine de allah arıza vermesin inşallah...

firmware olayı gerçekten sakat bir olay. bundan 2 önceki player ım olan creative zen touch 20 gb ın firmware ini update edeyim derken koca alet tam tuğla olacaktı ki buradaki bilgiler sayesinde hallettim işimi. Ancak yinede sorunlu. Garantisiz bir mp3 dü ve bir terslik olsa gerçekten de tuğla olacaktı

bu arada SEGHRİ kardeşim, iyi günlerde kullanman dileğiyle...

• quote:

güvenirim güvenmesine de allah arıza vermesin inşallah...

firmware olayı gerçekten sakat bir olay. bundan 2 önceki player ım olan creative zen touch 20 gb ın firmware ini update edeyim derken koca alet tam tuğla olacaktı ki buradaki bilgiler sayesinde hallettim işimi. Ancak yinede sorunlu. Garantisiz bir mp3 dü ve bir terslik olsa gerçekten de tuğla olacaktı

bu arada SEGHRİ kardeşim, iyi günlerde kullanman dileğiyle...

dedim ya

Allah Arıza Vermesin

• meizu yu ep 630 ile kullananlar müzik ile ilgili değerleri paylaşabilirmisiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEGHRİ

meizu yu ep 630 ile kullananlar müzik ile ilgili değerleri paylaşabilirmisiniz...

sadece 10 dakika denedim, iyi ekolayzır ayarları ile yüksek baslı ama orta kaliteli müzikler elde edersin. ep 630 un en eleştirdiğim/en eleştirilen yanı da bu zaten. kesinlikle bass harika, izolasyon aynen ama ya midler ve tizler...

yinede ortalama bir bütçeye göre iyi bir kulaklık
  • rabindranath arkadaşım, yorumun da haklısın! ep630 mid sesler de biraz zayıf ama dış ortam da dinlemek için fiyatına göre iyi bir kulaklık sayılır..
    Aslında cx300 tavsiye etmek isterim ama fiyatı neredeyse 4gb'lık meizu kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 5 Ocak 2009; 20:13:42 >
  • e bizim gibi öğrenci milletinde para olmadığına göre
  • ya aslında benim başka bir tavsiyem var. bu gittigidiyor da satılan çakma ep 630 lar, cx 300 ler var. ben iki defa ep 630 kullandım. birinin kablosunu kopardım spor yaparken biride eceliyle gitti. kötü örnek oluyorum ama bence bir dene bunları. ben orijinalde denedim çakma da. valla çok komik gelecek ama ilk aldığım çakma ep630, orijinalinden daha dengeli bass, tiz ve mid e sahipti ikincisi ise aynı normal ep630 gibiydi. genelde bu çakmaların bass ı daha düşük oluyor. ben yüzsüzlükle tavsiye ederim 10-15 tl ye teneke sesli sony, philips alacağımıza biraz daha hatta baya daha iyi çakmalar daha avantajlı bence.

• az önce bir avi uzantılı videoya loli de altyazı ekleyip meizuya attım. dosyayı meizuda açtım. alet kitlendi. beyaz ekran var. kapatmaya çalışıyorum, kapanmıyor. usb bağlantısını yapıyorum yine bir hareket yok. sorun ne olabilir...

edit:3. sayfa hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEGHRİ -- 5 Ocak 2009; 21:47:59 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.