Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İŞLERİMİN YOĞUNLUĞU NEDENİYLE UZUNCA BİR SÜRE FORUMDAN UZAK KALMIŞTIM. BAZI ARKADAŞLAR SORUNLARINI YAZMIŞLAR CEVAPSIZ KALMIŞ KUSURA BAKMASINLAR.

İNCELERSENİZ SİTEDE ESKİ LİNKLER VAR MEİZU'YU İLK KEŞFEDENLERDEN BİRİYİM YAKLAŞIK OLARAK 50'YE YAKIN KİŞİYİ MEİZU SAHİBİ YAPTIM:))

DİĞER MARKALAR SALAKÇA SORUNLAR VE ARIZALAR YAZARKEN MEİZU İÇİN BİR TANE BİLE ARIZA ŞİKAYETİ ALMADIM. ALDIĞIM BİR KAÇ ŞİKAYET YANLIŞ UPGRADE YÜZÜNDEN OLANLARDI.

ZAMANINDA COWON D2 CİLERE KARŞI ÇOK MÜCADELE VERDİK :))

HEPİNİZE HAYIRLI OLSUN DİYORUM YAKLAŞIK 1.5 SENEDİR MEİZU KULLANIYORUM BEN ZATEN.

MEİZUDAN TEK ŞİKAYETİM BAŞKA MARKALAR O KADAR UĞRAŞIP YENİ MODEL ÇIKARDI ANCAK MEİZU M6 SL İLE KALDI. DİĞER MARKALARIN ARTIK CONVERT ETMEDEN HATTA ALT YAZIYIDA GÖMMEDEN FİLM İZLEYEBİLECEĞİNİZ MODELLERİ VAR. BAZILARINDA TV OUT OLMASI DA CABASI.

M3 MODELİDE EN AZ M6 KADAR GÜZELDİR. ANCAK NEXT-MEİZU TÜRKİYEDE MEİZUYU HAK ETTİĞİ YERE MAALESEF GETİREMEDİ.

HEPİNİZ GÜLE GÜLE KULLANIZ MEİZULARINIZI. SUYA DÜŞÜRMEYİN YETER:))))

• Beni de listeye ekleyebilirsiniz meizu m6 sp 4gb kullaniyorum..

Tek merakim SP ile SL arasinda ki farklar ?:D bu arada son surumu kullaniyorum upgrade yaptim cihaz türkce karekterleri desteklemiyor ve sadece ingizce ve cince var snrm Menu görünümü degisiyor daha guzel oluyor onun haricinde bir fark yok
  • Arkadaşlar ne olursa olsun bir playerin bu kadar yüceltilmesine her zaman karşıyım tamam Meizu'yu uzun zamandır kullanıyorum. Ancak video içinde Archos 405 kullanıyorum 3.5 inch ekran convert derdi yok. Altyazı ile birlikte atıyorum hafızaya oynatıyor.

Ha teknoloji hergeçen gün değişiyor çok güzel modeller var.

Mesela youtube a girin bakın ainol v3000hd diye bir model var mükemmel bir cihaz tek eksisi ekranı bana göre çok büyük 4.3 inch ekran ama video izleme amacında olanlar için harika uzaktan kumandası ve HD TV lerede bağlanma özelliği var. İnternetten indirilen filmlerin tv ye bağlanarak cihazda izlenebilmesi güzel bir olay bence.
  • Arkadaşlar geldi sonunda hızlıal dan aldım ve içinden çıkanlar meizu kulaklık 4 ped usb kablosu bide servis kağıdı başkada bişi çıkmadı sl versiyonu geldi.

Şuan şarz ediyorum 3 saat yazıyo internetteki kulanma kılavuzunda bende o kadar edicem.
  • arkadaşlar sipariş verdim yarın elimde olucak , elimdeki divxleri convert etmeye başladım ama denediğim bütün programlar üstten ve alttan çok fazla boşluk bırakıyo... ekranı kaplıycak şekilde convert etmek için hangi programı kullanmalıyım????
  • Arkadaşlar az önce hb'den sipariş ettiğim 4gb lik meizum geldi fakat içinden Türkçe kullanma kılavuzu çıkmadı. Ne yapmam gerekiyor ne kadar şarj edeyim? Bide alet şarj ettikten sonra nasıl açılıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Odyssey_

Arkadaşlar az önce hb'den sipariş ettiğim 4gb lik meizum geldi fakat içinden Türkçe kullanma kılavuzu çıkmadı. Ne yapmam gerekiyor ne kadar şarj edeyim? Bide alet şarj ettikten sonra nasıl açılıyor?

hocam kutunun içindeki cd de kullanım klavuzu olmalı....

bu arada ben de hepsiburada dan almıştım kutu içeriği eksik normalde sl versiyonlarda
    hepsiburadaya ilk zamanlar kutu içeriğinin eksik olduğunu ve eksik parçaları bildirmiştim
    hepsiburada dan gelen mailleri paylaşayım sizlerle

quote:

@teslimat@hepsiburada.com

Sayın A.... A....,

Siparişinizdeki ürün ile ilgili olarak bildirdiğiniz eksiklikler hakkında hemen firmasına bilgi verilmiştir. Sorunun en kısa sürede çözümü konusunda gerekli tüm müdahaleler yapılacak ve aksiyonlar alınacaktır. Yaşanan problem nedeniyle siz değerli müşterimizden özürdileriz.

Ürünler bize kapalı kutuda gelmekte ve tarafımızdan açılmadan size gönderildiği için gönderim öncesi paket içeriğindeki eksiklikler ne yazık ki tarafımızdan tespit edilememektedir. Bize verdiğiniz bilgiler doğrultusunda tedarikçi firma uyarılacak ve gerekli önlemler alınacaktır.

Eksik parçalarınız hakkında size kısa sürede yeniden bilgi aktarılacaktır.

Yaşanan sorun nedeniyle siz değerli müşterimizden bir kez daha özürdileriz.

Saygılarımızla...

hepsiburada.com'a göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

quote:

@tesekkur@hepsiburada.com

Eksik aksesuarlarınız hakkında tedarikçi firmamız temin edip adresinize gönderecektir.

Saygılarımızla...

• arkadaşlar meizu için çakma cx300 aldım gittigidiyordan. toplam 19.94 ytl ye 12 taksitli bakalım nasılmış kaltiesi görücez...zaten ben bu çakma kulaklıkları seviyorum ya. uyduruk sony parasına orijinaline baya yakın iyi ses veren aletler çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabindranath -- 7 Ocak 2009; 19:54:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabindranath

arkadaşlar meizu için çakma cx300 aldım gittigidiyordan. toplam 19.94 ytl ye 12 taksitli bakalım nasılmış kaltiesi görücez...zaten ben bu çakma kulaklıkları seviyorum ya. uyduruk sony parasına orijinaline baya yakın iyi ses veren aletler çıkıyor...

rabin, güzel çıkarsa cx300 lerin bende alayım bi tane ya da cx500 alayım

bu arada sl versiyon için türkçe next firmwaresi ve format factory video convert programının linkleri ilk sayfaya eklenmiştir bilginize

• bugun otobüste gelirken müzik dinliyordum. bir şarkıyı açtım ve meizu kitlendi. hiçbir tuş çalışmadı. resetledim ancak tekrar açılmadı. şimdi bilgisayara bağladım ama herhangi bir hareket yok. bilgisayarda flash bellek gibi görünüyor. ekranda birşey yok. çözümünü bilen var mı? yoksa bana servis yolu mu görünüyor. daha 2 gün oldu alalı bir video bile izlemedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEGHRİ

bugun otobüste gelirken müzik dinliyordum. bir şarkıyı açtım ve meizu kitlendi. hiçbir tuş çalışmadı. resetledim ancak tekrar açılmadı. şimdi bilgisayara bağladım ama herhangi bir hareket yok. bilgisayarda flash bellek gibi görünüyor. ekranda birşey yok. çözümünü bilen var mı? yoksa bana servis yolu mu görünüyor. daha 2 gün oldu alalı bir video bile izlemedim.

bu mesajı yazdıktan sonra tekrar bi karıştırayım dedim . tuşalara basarken birden açıldı. bütün mp3 ler duruyor. ses ayarlarınada bir şey olmamış...

• quote:

quote:

bugun otobüste gelirken müzik dinliyordum. bir şarkıyı açtım ve meizu kitlendi. hiçbir tuş çalışmadı. resetledim ancak tekrar açılmadı. şimdi bilgisayara bağladım ama herhangi bir hareket yok. bilgisayarda flash bellek gibi görünüyor. ekranda birşey yok. çözümünü bilen var mı? yoksa bana servis yolu mu görünüyor. daha 2 gün oldu alalı bir video bile izlemedim.

bu mesajı yazdıktan sonra tekrar bi karıştırayım dedim . tuşalara basarken birden açıldı. bütün mp3 ler duruyor. ses ayarlarınada bir şey olmamış...

sevgili kardeşim demek ki servis gibi topluluğuz mubarek
    sen yine de dikkat et meizuna... açılmış olması güzel doğrusu

• quote:

quote:

buna benzer bir olayı ilk bitiminden sonra bende yaşamıştım. hatta hepsiburadaya da yazmıştım 2 günde ürün bozuldu diye. sonra bir kaç arkadaşa sormuştum böyle böyle oldu diye. 2 ipod kullanan arkadaşımda da arada böyle şeyler oluyormuş. kendi kendine açılmıştı. bir daha da yaşamadım böyle bir problem. ama o sırada firmware falan yapmaya çalışıyordum alete. sözün özü arada olabiliyor böyle şeyler. sonuçta elektronik cihaz. mutlaka arada bir kafası karışıyordur demi

• arkdaşlar biz bu cihaza oyun yükleme yapabilirmiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssmuho

arkdaşlar biz bu cihaza oyun yükleme yapabilirmiyiz

sanırım hayır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssmuho

arkdaşlar biz bu cihaza oyun yükleme yapabilirmiyiz

melesef yapılamıyor.

kaynak:http://www.meizume.com/index.php?page=faq
  • skin yükleme yazıyor verdiğin adreste onu nasıl yapcaz.
  • Yabancı bir meizu m6 kullanıcısı, cihazına 2200 mAh'lik harici ipod pili bağlamış.. 60 saat kullanıyormuş..
    http://myminione.blogspot.com/2007/08/meizu-m6-modded-with-2200mah-ipod.html
  • oehhhh aşmış abi o
  • ben bu radyo olayını yapamadım. sistem dosyasının içindeki fm.ini dosyasını notpad de açıp içine önceki sayfalarda verilen fm frekansları kopyalayıp kaydediyorum. ama playerda bunlar gözükmüyor. ayrıca playerda baska yerlerimi seçmek gerekiyor...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.