quote:Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD Yamuk yapmıyor değil mi kimse? Bak daha ingilizce kursuna gidicem , sabah sabah kaldırdınız beni... Herkes geliyor deği mi?
Uzun zamandır bu kadar kaliteli grupta çalmadım.Süperdi.Çalmaktan resim-video çekemedik.Haftaya bir daha gideriz kesin.O zaman daha da kaliteli olur.
Lan beraber bi resim çekilseydiniz hatira olarak sokakta da mi çaliyordunuz? Hangi sarkilari çaldiniz?
quote:Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD Aytaç gelmedi nereye çekelimAdam horul horul uyuyordu Bir dahakine çekeriz artık Ben de geldimmm Bence 3 elemanlı bir gruba göre iyi bir stüdyo oldu.Pursuit Of Vikings bile çaldık
Bass'sız çalınır mı yaYakında bass'a geçiyorum ben de.Hazır Aytaç bırakmışken bassı ben geçeyim yerineAma bu süre 1 seneyi bulabilir
quote:Orjinalden alıntı: weresth Görüşmedik yav.Pure'u aramış.Uyuya kaldım gelemiyorum demiş He dışlayın Nası gitar çalıyorum
quote:Orjinalden alıntı: weresth Forumdan Wristcutter ile PKK eziyeti de çektik.Bu da bugünün kötü yanı oldu Sizi bıraktım hemen kurtlar kapmış sizi