Şimdi Ara

DH Metal Topluluğu Müzik Grubu Vokal Aranıyor... (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
13.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fena babalara geldik.Yattı grup işi Ulan bi ortak gün-saat bulamadık
  • Bu pazar bi kızın doğumgününde olmam gerek pazar olmaz

Ama haftaya çok rahatım
  • Olmaz olmaz.Cenabetlik bulutları var bu toplulukta.Haftasonu çalışmalar,kurslar falan.Zor iş.
  • lan ne grupmuş sizinkide.. ben kalkıp gelecem adanadan:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: weresth

Olmaz olmaz.Cenabetlik bulutları var bu toplulukta.Haftasonu çalışmalar,kurslar falan.Zor iş.

Ulan çok mu belli ettik

• Güvenmiştim size.Hayalkırıklığına uğradım.Yakışmadı hiçbirinize.İş bulmuştuk hani,hani çalacaktık,fişeklicektik,nerde verdiğiniz o sözler
  • quote:

Güvenmiştim size.Hayalkırıklığına uğradım.Yakışmadı hiçbirinize.İş bulmuştuk hani,hani çalacaktık,fişeklicektik,nerde verdiğiniz o sözler

Hay ben böyle eğitim sisteminin içine
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chuck Schuldiner

quote:

Güvenmiştim size.Hayalkırıklığına uğradım.Yakışmadı hiçbirinize.İş bulmuştuk hani,hani çalacaktık,fişeklicektik,nerde verdiğiniz o sözler

Hay ben böyle eğitim sisteminin içine

Hacı sen en iyisi okuldan sonra gel.Çok da geç olmaz zaten.Karı kız yerine erkeklerle takılırsın Sen bozuyosun tüm işi

• Bizden cacık olmaz , kasmayın boşunaStüdyo ayarlayamıyoruz daha kaldı grup olacaz...
  • yokmu izmirden adam yahu troop - gitar ben davul 1 bascı bile bulsak biz izmirde kurucaz grubu neredeyse ayıp yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: marophat

yokmu izmirden adam yahu troop - gitar ben davul 1 bascı bile bulsak biz izmirde kurucaz grubu neredeyse ayıp yahu

Utandım lan şimdi.Biz İstanbul'da kuramadık,İzmir'de kuruluyor grup
  • DH Metal Topluluğu Resmi Grubu Asistoli'nin DH Metal Topluluğu, Asistoli ve Gales Resmi Sponsor'u Azazel Studyolar'ında yaptığı son prova bize şunu gösterdi ki, bize güzel bi clean vokal lazım.
    Arkadaşım, abim, ablam, teyzem halam, nınımın nınısı bu işi kıvırır diyen varsa onunla konuşup bize haber uçurabilir.
    Heavy/Thrash olarak tarzda çalışmalar yapmayı planlayan Asistoli, tarzını fazla sertleştirmemek adına bu arayışa geçmiştir. Yoksa taş gibi scream vokalimiz var.
    Yaş sorun değil, tecrübe de fazla sorun değil, ama ses olsun yani...
  • Yok mu yardımcı olabilecek yav.Çevrenizde falan.Hatta Burak sen bulursun bize bi tane yav.
  • Aramaya devam ediyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR

Aramaya devam ediyoruz...
  • searching

seek and studyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: desmondhume

Yok mu yardımcı olabilecek yav.Çevrenizde falan.Hatta Burak sen bulursun bize bi tane yav.

Ben bulurumda forumdan olmasını istiyoruz.

Sen kimsin bu arada?
  • Gales 15 Şubat'ta Pulp'ta büyük ihtimal , vokal bulursak cover çalışıp çıkalım şu konsere...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

quote:

Orjinalden alıntı: desmondhume

Yok mu yardımcı olabilecek yav.Çevrenizde falan.Hatta Burak sen bulursun bize bi tane yav.

Ben bulurumda forumdan olmasını istiyoruz.

Sen kimsin bu arada?

Vokalin forumdan olması şart olmasın ya.Yoksa sittin sene bulamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth:ver2 -- 2 Şubat 2009; 10:56:57 >

• Lan kazma herif burdan niye soyluyorsun, asil Burak kazma niye burdan soruyorsun? Herifi uçuracaklar simdi, akliniza edeyim.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.