kadın vokal rock' ta genel olarak pazarlama stratejisidir
ornek olarak metal chicks
Kadın vokal olan grup dha bi masum gözükür
Kadın vokal olan grup daha cok para kazanır Ben bi hatun daha buldum dehşet güzel bişi, jr. simone Ama kız bize xl sanki biraz, baya baya bildiğin vokal yani, bize bizim gibi beceriksiz lazım Zira 10saniyelik şarkılarda vokal giremiyo bile söze
O kız sizi yer demedi demeyin
Yorganınıza göre uzatın ayağınızı yem olursnz yem
quote:
Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR
Kadın vokal olan grup daha cok para kazanır Ben bi hatun daha buldum dehşet güzel bişi, jr. simone Ama kız bize xl sanki biraz, baya baya bildiğin vokal yani, bize bizim gibi beceriksiz lazım Zira 10saniyelik şarkılarda vokal giremiyo bile söze
Oğlum gerekirse riffleri 10 saat çalarım vokal olsa
Artık var olm vokalimiz.Çalacağız.Burak'ın karşı çıkacağını zannetmiyorum ama hala onu bekliyoruz
Kız soul funk jazz vokali cıktı heycan yapmayın, yani beğenmedi değil tarzımız uyuşmadı Çok deli alto bi ses var hatunda her yola gider ama neyse Beraber Jazz-Funk yapcaz biz onla
Durmak yok yola devam...
quote:
Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR
Kız soul funk jazz vokali cıktı heycan yapmayın, yani beğenmedi değil tarzımız uyuşmadı Çok deli alto bi ses var hatunda her yola gider ama neyse Beraber Jazz-Funk yapcaz biz onla
Durmak yok yola devam...
Jazz?
quote:
Orjinalden alıntı: Chuck Schuldiner
Jazz?
Siz değil ben Kız taş olm
Lan Aytaç kız için yapmayacağın şey yok
Judas Priest'den "Angel" çalalım diyorum.Kızın sesine de uyar.Hem Gales'e de nasıl çalınacağını öğretiriz :p
quote:
Orjinalden alıntı: weresth
Lan Aytaç kız için yapmayacağın şey yok
Judas Priest'den "Angel" çalalım diyorum.Kızın sesine de uyar.Hem Gales'e de nasıl çalınacağını öğretiriz :p
Ben istemiyorum angel. Kişisel bişey.
Lan yardırmaya devam diyorum
O zaman ballad tarzı olarak Black Sabbath "Planet Caravan" diyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: weresth
O zaman ballad tarzı olarak Black Sabbath "Planet Caravan" diyorum.