Şimdi Ara

{DH ||| Minibüsçüler Grubu |||} (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
1
Favori
82.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mercedesten dolmuş için araç üretimi bu her halde otokarın baya bir canını sıkacak
    http://www.samanyoluhaber.com/h_433257_istanbullulara-mercedes-dolmus-geliyor.html
    http://www.samanyoluhaber.com/h_433257_istanbullulara-mercedes-dolmus-geliyor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UTKTOTİ -- 29 Ekim 2010; 17:46:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UTKTOTİ

mercedesten dolmuş için araç üretimi bu her halde otokarın baya bir canını sıkacak

bu tip'se aracıda 105.000 tl'den yukarı vermezse otokar m2010'a bile kafa tutar. ama m2010 hafife alınacak bi araç değil neden diye sorarsanız ? çizimcisi cadillac diye bi söyenti var ne kadar doğru bilmiyorum . Birde otokar şu anda dünyada en iyi minibüslerinden birini yaptı bence torpido oval motor çok güçlü ve euro 4 yolcu çok kolay inip biniyor BMC SEN UYU dahaAA artık BMC ve Karsan'ın otokar'ın pazar liderliğine bi el atması lazım 2009'da bi ara BMC çok sattı ama çok kusuru var BMC'nin levend'te o ne biçim bi vitestir sanki kule dikmiş arkadaş vitese . Dediğim gibi eğer alttaki alt modeller ise sprinter fiyatıda çok pahalı olmasa tutturur diye düşünüyorum. İveco biliyorsunuz KOÇ'un oda yapmış böyle bir şehir içi tip sıfır 80.000 bence o araç 45.000 tl den fazla etmez bizim kerizlerde alıyor . m2010'da çok sorunlu araçlarmış diye duydum . Aşağıdaki sprinter modellerindendir inşallah buyrun fotolar.

{DH ||| Minibüsçüler Grubu |||}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 30 Ekim 2010; 12:59:52 >

• fiyat için 70- 75 bin aralığı diye duydum resimdeki araç harika çift kapı olması inip binmeyi hızlandırır ama sanırsam resimdeki araç olmayacak
  • midibüs tipindeki sprinterler in Almanya Fiyat 100-150 bin Avro civari...
    Türkiyede üretilse 100 bin altina düser.
    sanirim Transit tipinde , hafif yüksek tavanli bir arac olur. Ancak o ayarda bir
    sprinter 70- 75 bin aralığı olur

• gelecegin minibüsleri

•  {DH ||| Minibüsçüler Grubu |||}

bu araç çok iyi keşke bunun aynı modelinin dizelini yapsaydılar türkiyede tutardı.

sprinter eğer düzgün bi araç yapmazsa tirkiyede pazar payı beklemesin ama tabi nede olsa mercedes adı donanımı yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 31 Ekim 2010; 23:57:41 >
  • karsan breda menarinin minibüsü üretme karari almisti galiba..daha cok golf
    sahalarinda dolasan minik araclari andiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

karsan breda menarinin minibüsü üretme karari almisti galiba..daha cok golf
    sahalarinda dolasan minik araclari andiriyor

araç 32 kişilik 9 oturan gerisi ayakta broşürünü buldum tam istanbul için bi araç yanlız elektirikli olması kötü işte evet karsan bu kararı aldı ama yanlızca otobüsleri için diye biliyorum ben.
  • evet, karsanin otobüslerinden gebzede cok gördüm...estetik acidan sahane olmus

http://www.flickr.com/photos/joergpetri/295372676/sizes/z/in/photostream/
  • yarın bizim minibüsü bambaşka bir gözle inceliyeceğim kaporta boya yanaklar jant kapakları yeni iç led lambalar tavan boyası değişik yeni vobesto'lu araç mp3 ve cd çalarlı yeni bi sistem 2 adet 85'lik 2 de önde normal hoporlör yeni motor hema defransiyel bambaşka bi araç oldu namıssız yarın fotolarla döneceğim inşallah . yarın olmassa bile başka bi gün.
  • 0Km minibüs bilya dagitirmi yahu? rus-rulet

• quote:

0Km minibüs bilya dagitirmi yahu? rus-rulet

0 km derken ?
  • rus dergisi 0km gaz ve ducatoyu genis capli ( 2000km )uzun bir testen gecirme amaciyla araclarin
    sorunlarini tespit etmek istiyorlar...
    gaz da neler bozuldu nereler...zaten para etseydi ülkemizde tutardi, silindi gitti

bunu yayinlayan RUS dergisi :

http://translate.google.com/translate?hl=de&sl=ru&tl=tr&u=http%3A%2F%2Ftrucks.autoreview.ru%2F_archive%2Fsection%2Fdetail.php%3FELEMENT_ID%3D73783%26SECTION_ID%3D2176

• quote:

DamaR

çakma M(ilenyum)2000 çakma m2000'ler yani 80.s.5.5 tan çevirmeler muayaden geçmiyor diye hurdaya ayırıyorlar burda yada yine 5.5'a çeviriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 7 Kasım 2010; 0:53:33 >

• @çakma M(ilenyum)2000

helal sana Mustafa kardes...minibüs alemini cok iyi biliyorsun..evet, 88 model
  • o zamanlar resim cekme olayi yoktu...o yüzden elimde orijinali bulunmadigi icin
    nette aynisini buldum ( jant kapaklari haric ):

1987 yilinda almis oldugumuz Mazda orjinli Ford Minibüs ( lüks versiyonu ):

7 kisilik ( köylerde 10-12 kisi oturdugumuz cok oldu )
    oturma düzeni : 2-3-2
    Motor : Mazda 1,4 litre, 65 beygir ( 105 tork ) , rampalarda felaket gücsüs
    sanziman : 5 vites
    tank : 48 litre
    maks.speed : 128 Km/h
    ön camlar ve üst tavan elektr.
    klima
    Fiyati : 30000 Bin Mark ( 15 bin Avro )

heyt be: soförlügü bu aracta sökdüm
    2 defa Trabzona izine gittik, bir kez olsun TIK demedi

•  {DH ||| Minibüsçüler Grubu |||}

• quote:

Orijinalden alıntı: 80.S.5.5

quote:

Orijinalden alıntı: UTKTOTİ

mercedesten dolmuş için araç üretimi bu her halde otokarın baya bir canını sıkacak

bu tip'se aracıda 105.000 tl'den yukarı vermezse otokar m2010'a bile kafa tutar. ama m2010 hafife alınacak bi araç değil neden diye sorarsanız ? çizimcisi cadillac diye bi söyenti var ne kadar doğru bilmiyorum . Birde otokar şu anda dünyada en iyi minibüslerinden birini yaptı bence torpido oval motor çok güçlü ve euro 4 yolcu çok kolay inip biniyor BMC SEN UYU dahaAA artık BMC ve Karsan'ın otokar'ın pazar liderliğine bi el atması lazım 2009'da bi ara BMC çok sattı ama çok kusuru var BMC'nin levend'te o ne biçim bi vitestir sanki kule dikmiş arkadaş vitese . Dediğim gibi eğer alttaki alt modeller ise sprinter fiyatıda çok pahalı olmasa tutturur diye düşünüyorum. İveco biliyorsunuz KOÇ'un oda yapmış böyle bir şehir içi tip sıfır 80.000 bence o araç 45.000 tl den fazla etmez bizim kerizlerde alıyor . m2010'da çok sorunlu araçlarmış diye duydum . Aşağıdaki sprinter modellerindendir inşallah buyrun fotolar.

mercedesin çıkaracağı araçı gördüm klasik sprinter en büyük fark camların diğer sprinterlere göre daha büyük olması ayakta duran yolcular inecekleri yeri daha iyi görsünler diye olabilir havalı kapı daha büyük arkalar çift dingil aracın ön tepesinde herhalde tabela koymak için yada ışıklı tabela olabilir bir yer var bende internette resimden gördüm içi hakında bilgim yok bu sene sonu satışa çıkacakmış kesin.mercedes bayiinden aldım bilgileri.kıyaslamak gerekirse kimse m2000 lerin eline su dökemez masrafsızlık bakımndan fakat kıyaslamayı m2010 la yapmak lazım m2000 ler tarih oldu o yüzden araba değiştireceklerin tercihini iyi yapması lazım fiyat ve maliyet bakımndan ve ikinci el değeri bakımından

• vay bea, ünlü magiruslarimiz söhreti Avrupada yakaladi

CENTRO adıyla satışa sunulan 14 kişilik minibüs, ilk kez İspanya’ya ihraç edildi.

M-2010’un İspanya’da ses getirmesinin ardından ikinci siparişi ise Irun şehrinin önde gelen taşımacılık firması olan AUIF tarafından verildi

“Şehrimizin dar yollarına en uygun araç: M-2010”

“Otokar İspanya’da rakipsiz olacak...”

“M-2010; EU 2001/85 normlarına uygun, Avrupa’nın talep ettiği yüksek kalite standartlarına sahip, modern, pratik ve oldukça sağlam bir toplu taşıma aracı. Sınıfının tek tam havalı süspansiyonlu minibüsü olan M-2010 İspanya pazarında büyük beğeni topladı.

KaynaK

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.