Şimdi Ara

{DH ||| Minibüsçüler Grubu |||} (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
1
Favori
82.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SarIyer1-2

gelecegin minibüsü 2010

{DH ||| Minibüsçüler Grubu |||}

Bu minibüs'ler harika..Çok rahat yolculuk yapıyorsunuz..Ama iyi tutunmanız lazım ani hareketlerde yolcuyu çok savuruyor..
  • quote:

Bu manzara mükemmel.Bu manzaraları sizler bizzat yaşayabiliyorsunuz..Ne kadar şanslısınız..
    Memleketimiz ne kadar güzel...

memleketimizin güzelliği konusunda size sonuna kadar katılıyorum
    her ne kadar bu manzaralarda gezsek de görmüş olduğunuz inişlerde konteyner dahil aracın yükü 30500kg ve yolun gölgede kalan kısımları buzla kaplı fotoğrafları ben çekmeme rağmen sonradan farkettim güzelliği yani gözümüz pek bişey göremedi o an tek düşündüğümüz bir yere uçmamaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanturkmn

quote:

Bu manzara mükemmel.Bu manzaraları sizler bizzat yaşayabiliyorsunuz..Ne kadar şanslısınız..
    Memleketimiz ne kadar güzel...

memleketimizin güzelliği konusunda size sonuna kadar katılıyorum
    her ne kadar bu manzaralarda gezsek de görmüş olduğunuz inişlerde konteyner dahil aracın yükü 30500kg ve yolun gölgede kalan kısımları buzla kaplı fotoğrafları ben çekmeme rağmen sonradan farkettim güzelliği yani gözümüz pek bişey göremedi o an tek düşündüğümüz bir yere uçmamaktı

Mangal gibi bir yürek lazım değilmi?..Korkmadan bu işi yapabilmek için.

Ben karlı buzlu havalarda yürümeye bile korkuyorum..
    Sanırım Türkiye'de gitmediğiniz yer kalmamıştır..

• quote:

Orijinalden alıntı: IVECO

quote:

gelecegin minibüsü 2010

Bu minibüs'ler harika..Çok rahat yolculuk yapıyorsunuz..Ama iyi tutunmanız lazım ani hareketlerde yolcuyu çok savuruyor..

403 gibide TIS TIS yapıyor...bu durum cok komik geliyor bana...görsel acıdan harika bir arac

• quote:

quote:

/>

HOCAM şundaki asalet kimde var yada benmi hastayım bu magiruslara
    -arka dingil tek teker,ilginc
    tekrar yazma gereği duydum sevgili METİN başlığa eklediğin fotoğraflar ve bilgiler için şahsım adına teşekkürü borç bilirim mustafa kardeşim de iyiki böyle bir başlık açmış keşke bu konuya bilgi ve belgelerim olsada katkıda bulunabilsem
    .RICA ederim Hakan kaptan, elimizden geldigince.
    resim kalitesi kötü, cep tel.ile cektim.
    resimdeki arac kitaba göre 1991 Model ( arac sorgulama yapma imkanim yok malesef ),110 Beygir,3,6 litre
    KHD ( meshur Klöckner-Humboldt-Deutz havali sogutma motor ), 34 FK veya HK 670

• @IVECO
    quote:

Mangal gibi bir yürek lazım değilmi?..Korkmadan bu işi yapabilmek için.

şimdi böyle bir cümle ben yazarsam havalara girmiş gibi olur oysa madenciler.inşaatçılar elektrikçiler bizlerden çok daha tehlikeli şartlarda çalışıyor askerlerimizi en başa yazmalıydım hatta
    sezgi ve tecrübe üzerine kurulu bir iş bizimkisi tehlikeyi başlamadan veya en azından erken sezip bildiğimiz veya eskilerden dinlediğimiz tekniklerle durumu kurtarmak işin özü bu
    yıllardır neden dikkat ediyoruz erken sezebilmek için neden hep birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz doğru müdahale için
    aynen dediğiniz gibi türkiyenin hemen her yerine gidebildim sizlerede nasip olsun ülkemiz çok güzel
    görüp beğendiğim yerleri olabildiğince fotoğraflayıp paylaşıyorum beğendiğinizi görmek.duymak bizi mutlu ediyor
    size eski çalışma masam ve ofis manzara mı ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanturkmn -- 24 Ağustos 2010; 23:45:00 >

• quote:

( direksiyon simidi bana bir baska araci hatirlatiyor )

• Gezip gördüğünüz daha doğrusu işiniz gereği gezdiğiniz yerlerin fotoğraflarını ben büyük merak ve beğeniyle
    takip ediyorum.Ve birçok illerimiz konusunda bilgi sahibi oldum.

Gezme imkanı olmasada en azından fotoğraflarını görüp fikir sahibi oluyorum..

Oyüzden siz ve diğer forum üyelerininin fotoğraflarının takipçisiyim.Emeklerinize sağlık.Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

( direksiyon simidi bana bir baska araci hatirlatiyor )

alamanyada levend tipli kamyonetlerde ( DAF, LDV ) bile bu direksiyon kullaniliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: IVECO

quote:

gelecegin minibüsü 2010

üstüne bastın 2.20 cm tavanı var . birde tıs tıs yapmasının sebebi orjinal öyle değiller . Normalde sessiz ventil sonradan takılıyorlar bunlara o403 ventilini. Bi kere otobüs geliyo sandım bizim burda bi baktım m2010

• quote:

quote:

/>

HOCAM şundaki asalet kimde var yada benmi hastayım bu magiruslara

tekrar yazma gereği duydum sevgili METİN başlığa eklediğin fotoğraflar ve bilgiler için şahsım adına teşekkürü borç bilirim mustafa kardeşim de iyiki böyle bir başlık açmış keşke bu konuya bilgi ve belgelerim olsada katkıda bulunabilsem

bizim 92 magırsusun orjinali böyle sonradan kasa atmışlar araca yanlız bu arkadan tek teker babam sıfır aldığında çift tekermiş. bunlarını bi iyi yanı var bunlar kısa olduğu için şaftı falan bu araçlar bizimkileri düzde rampada her türlü yiyor.

• m2010 lara neden 403 ventili takiyorlar ? faydasi ne

• quote:

m2010 lara neden 403 ventili takiyorlar ? faydasi ne

Hiç bir bilgim yok ama ventilli bi tane görüyorum bizim öndeki durakta görürsem senin için sorucam bizim burda otokar servisi var arada oralardayım oraya gidersemde sorarım.
  • Sanirim körüklerin ömrünü uzatmak icin bu tip ventil kullaniyorlar

• quote:

Sanirim körüklerin ömrünü uzatmak icin bu tip ventil kullaniyorlar

Bana merak gibi geldi.
  • 8,7 m , 40 kisi yolcu kapasiteli Sprinter.

160 HP

( kaynak : Busfahrt.com )

• quote:

8,7 m , 40 kisi yolcu kapasiteli Sprinter.

160 HP

( kaynak : Busfahrt.com )

ŞU güzelliğe bakın gerçekten eline sağlık diyorum METİN ilave aks hiç görmemiştim sprinter da artık otobüslerle rekabet ediyorlar yalnız arka uzantı o kadar büyük ki bir setten inince altını vurması kaçınılmaz gibi yada bizim yollar öyle

quote:

m2010 lara neden 403 ventili takiyorlar ? faydasi ne

çıkan ses 403 e has ve arabaları seven herkes bu sese bayılır sırf bu sesi çıkartsın diye aksesuar amaçlı takıyorlarmış m2010 sahibinden öğrendim üstelik o da taktırmış

• Minibüslerin Müslüm BABASI

http://www.youtube.com/watch?v=kiH_1BPWs-w

• quote:

Minibüslerin Müslüm BABASI

http://www.youtube.com/watch?v=kiH_1BPWs-w

Ne şarkı be en sevdiğim şarkılardan biridir damarıma bastın mp5 geldi allaha şükür bundan sonra benden resim bekleyin

• Mustafaemir kaptan, bu RUS Gaz minibüsler hakkinda ne düşünüyorsun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.