pbo kısmından acmak gerekıo sanırım aksama çözüorum nasipse çözemezsem acil destek istiorum :) |
DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (528. sayfa)
DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]
(En Son Oy Tarihi: 10.12.2024)
-
-
Hocam msi bios a cok hakim degilim ama dedigim gibi ekran goruntusu atin buraya, ben bilmiyorsam bile arkadaslardan destek olan cikacaktir ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sorunu çözdüm 0.94v 47 ratioda çalıştırıorum xmp kapalı 15,53kh . bios güncelledim ratio yeri açıldı . bu zephry mining te sabit aynı hızda kazılıo mu bnde mi sıkıntı 6-7dk da mh düşüo en dibe sonra tekrar yükselio hiveos betayıda yüklemedm sıcaklık ne durumda bilmiorum
-
Guzel skor hocam ama en onemlisi kac watt cekiyor ? Watt olceriniz varsa komple bi sistemi olcun zaten uv gerekip gerekmedigi hakkinda bilgi verecektir.
Zephry de sabit hash yok hocam, hiveosta genelde ayni hashi gosterse bile havuza yansimasi cok dalgali olabiliyor.
Hiveoa ta normalde sicaklik gostermesi lazim, sizde gozukmuyor mu ?
hiveos betada gösterıo bndeki beta değil bidakine beta kurucam belki yarın değişirim . wat ölçerim yok alıcam merak ettm değerleri ama çok çekmiodur eskisi gibi
-
Gpu mining icin hiveos tan kac watt cektigini gorebilirsiniz ama cpu mining icin watt olcer sart, cpu mining ince ayar isi hocam. Olcum aleti aldiginizda ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksiniz
Arkadaşlar ekran kartı sattığım çocuk mining geri geliyor falan dedi. Daha sonra başka bir satıcıdan ekran kartı aldım o da aynı şeyi söyledi. Sizce mining geri mi geliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulaktan duyma bilgiler hocam bu saatten sonra çok zor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mining hiç bir zaman bitmedi zaten. Ancak değerlendirme yapılan fikir klasik Türk aklı genel olarak. Madencilik yapılan herhangi bir coin getirisi olmaya başlayınca ilgi uyandırıyor.
GPU madenciliği bundan sonra favori olmayacak. 20 - 30+ vs daha fazla kart kurup 100 200usd aylık kazanayım diye sistemleri kuracaklar varsa kendi bileceği işler.
Bitcoin fiyatı yükseldi diye kimsenin gaza gelmesini önermem, diğer altcoinlerin hiç bir şekilde bitcoin ile bağlantısı olmamakla birlikte yeni nesil altcoinler ETH sonrası süregelmiş altcoin varyasyonlarında geçmişten belli bir zenginliğini taşıyan madenci grupları ve geliştiricilerinin ellerinde döndürülen bir piyasadır.
Artık olay eskisi gibi değil madencilik için ekran kartları favori değil, bu sektöre yatırım kazandıran FPGA, ASIC türevi cihazlar üstünlük sağlıyor.
Spekülatif madencilik yapıp yeni projelerden riskine 5 6 ay sonrasına cüzdanda saklarım listelenirse satarım derseniz %10 şansla içinden birisinden bir miktar kazanırsınız. Diğer durumlar için günlük kazanç olarak hesap kitap asla yapmayın 3 5 gün geliri 10x gibi gözüken bir kulvarda emin olun az önce söylediğim FPGA vb türevi cihazlarla ortamı silip süpürecekler gelecek ve sizin bir kaç gün sonra elinize geçen bir kaç bucks olacak.
Belirttiğim adetlerde kartın altında bu işi yapmaya niyetlenecek arkadaşta sadece hobisel bir deneyim yaptım der. Zamanınız ne kadar değerli bilemem ama CPU/GPU madenciliğinden eğer geçmişten elinizde yoksa (ki olsada boyutu çok küçük çaplı) umut bağlamayın.
Ayrıca arkadaşlar biliyorsunuz ülkemizde belediye seçimleri arifesindeyiz elektrik tüketim bedelinede henüz bir yansıma şu ana kadar yapılmadı. Kendi elektriğinizi üretmiyorsanız zaten seçimlerden sonra ne olacağınıda hesaba katmanızı tavsiye ederim.
-
Mining her zaman var ve her zaman kazandırıyor, fakat bu farklı şekillerde oluyor , örnek olarak asic cihazlara bakın
1 milyon TL ye asic cihaz alıp , 3-4 ayda amorti edebilirsiniz, ondan sonra ise her ay 250.000 TL aylık pasif geliriniz olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
öyle bir amorti süresi yok sen orda görünene aldırma günlük uçuo kaçıo coinler arada öyle görünüo sen mining yapcan coin kazancan o ara zorluk artcak vs derken minimum 1 yılı bulur amorti süresi o da coin değer kaybetmez ii fiyata satarsan
-
şuanki şartlarda cpu madenciliği yapılır gibi 2 yıl amorti süresi görünüor bu süre çok gibi görünsede aldığın riske oranla bence iyi bir süre 1 tane pc ile yapıorum şuan hatta 1 tane daha alıcam birazda hobi sayılır orası ayrı ...
-
Anlık yükselişlerin farkındayım fakat bu anlık değildir uzun süredir böyle , tabi dediğiniz gibi iyi fiyattan satılırsa 3 ay dediğim 1 ayda da kendini amorti eder
peki sen öyle diosan öyle olsun bn hiçbir coine güvenip asic cihaz almam coin alır beklerim daha ii :)
-
1 milyon TL lık cihazdan bahsediyoruz, senin benim gibi insanlar için değil
Son günlerdeki hareketliliğe istinaden paylaşım sağlıyorum. Maksat paylaşım maksat muhabbet...
Burak Demiralp (video içerisinde de belirttiği üzere) BORSA bilgisi olan veya YT verecek olan birisi değildir. Altcoin'lerin (sonradan) asıl hareketlerini yaptığını/yapacağını bilip-bilmemesi de NŞA beklenmemelidir.
Burak Demiralpyoutube2021 yılından sonra ilk kez 67bin doların üstüne çıkan, btc ye nazaran bence eth istenileni veremiyor, acaba eth madenciliğini bitirmek için acele mi ettiler, btc daha ne kadar yükselir bilinmez ama bizim gibi kripto para madenciliği yapanlar için yükseliş her zaman iyidir. Hiveos referans link https://hiveos.farm?ref=211448 Üye olurken promo kod kısmına burakdemiralp yazarsanız 10 dolar hediye kazanırsınız Binance Referans kodu : CPA_00KAV0UBUW Link: https://www.binance.com/tr/activity/referral/offers/claim?ref=CPA_00KAV0UBUW Trbinance Referans kodu: SF97H42D Link: https://www.trbinance.com/account/signup?ref=SF97H42Dhttps://www.youtube.com/watch?v=MWJAL451rYA&feature=youtu.be -
Kontağı ne zaman açıyoruz?
bu gidişle ancak asic makinalar ile yapılır vga işi bir daha zor kanımca
-
2 aydır açık bnde ufaktan çalışıolar boş durcağına :)
-
Hangi coinde çalıştırıyorsunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X