bencesi önemli değil bunu farklı deger yargıları ile bakanlara sorun, bence herkes insan,
din adına insan öldürenler hariç.
quote:
Orijinalden alıntı: telefonda hassasiyet
olmadığını nerden biliyorsunuz? ben burda Türki ülkelerin birinin liderinin kızını biliyorum. ben bir ünlü şarkıcıyla yapılan ropörtajda donanımhabere mesaj atarkenki resmini gördümdü gene dev bir firmanın sahibinin üyeliğini biliyorum. yanına yakşamak için 3 sektereterden onlarca güvenlik noktasından geçersiniz ama adam üye. hemde gırgır birisi. gırgır bir nicki var.
Nerden biliyosun ? Telefonda hassasiyet mi yaptın
biz liseli ergenlerden şikayet ederken şimdi bide liseli kızlar çıktı başımıza hadi hayırlısı
quote:
olmadığını nerden biliyorsunuz? ben burda Türki ülkelerin birinin liderinin kızını biliyorum. ben bir ünlü şarkıcıyla yapılan ropörtajda donanımhabere mesaj atarkenki resmini gördümdü gene dev bir firmanın sahibinin üyeliğini biliyorum. yanına yakşamak için 3 sektereterden onlarca güvenlik noktasından geçersiniz ama adam üye. hemde gırgır birisi. gırgır bir nicki var.
pm ile atabilir misin acaba
quote:
Orijinalden alıntı: assassinswat
quote:
Bana da.
quote:
Orijinalden alıntı: Pwnz`
quote:
Orijinalden alıntı: assassinswat
quote:
Bana da.
beni mi aradınız gençler,uzaklarda değilim burada aranızdayım
cCc Kaan Kural Reyiz cCc
ünlü dediğiniz başka bi ırkmı acaba?bu konuya biri açıklık getirirse sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: Unchangeble
Hülya neden böyle ? Hülya derdini söyle
Hülya gönlünü egle Hülya
Kaan Kural bu foruma üye.
bi ara mustafa sandalla tarkan forumdaydı
yeniler bilmezler
Sen şu israili seven değilmisin
quote:
Orijinalden alıntı: oktayd
bi ara mustafa sandalla tarkan forumdaydı
yeniler bilmezler
fake değilmiydi onlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme