quote:Orijinalden alıntı: tieffcool quote:Orijinalden alıntı: nadir_en quote:Orijinalden alıntı: LucidEresbos quote:Orijinalden alıntı: nadir_en /> video gibi ne bulæ 2979 kareden oluşmakta!!.. web'in en uzun gif'i!!.... hayır ben saydım 2978 kareden oluşuyo, kandırma mılleti Sağ tıkla özelliklerine bak
quote:Orijinalden alıntı: tieffcool quote:Orijinalden alıntı: nadir_en quote:Orijinalden alıntı: LucidEresbos quote:Orijinalden alıntı: nadir_en /> video gibi ne bulæ 2979 kareden oluşmakta!!.. web'in en uzun gif'i!!.... hayır ben saydım 2978 kareden oluşuyo, kandırma mılleti bizde yalan yok, 2000'lerde şaşırıyor gibi oldum sayarken ama sonra toparladım... sadece ben değil irfanview de 2979 saymış bak
quote:Orijinalden alıntı: nadir_en quote:Orijinalden alıntı: tieffcool quote:Orijinalden alıntı: nadir_en quote:Orijinalden alıntı: LucidEresbos quote:Orijinalden alıntı: nadir_en /> video gibi ne bulæ 2979 kareden oluşmakta!!.. web'in en uzun gif'i!!.... hayır ben saydım 2978 kareden oluşuyo, kandırma mılleti bizde yalan yok, 2000'lerde şaşırıyor gibi oldum sayarken ama sonra toparladım... sadece ben değil irfanview de 2979 saymış bak Benim izlediğim uzun vee çok güldüğüm gif'de bu konuda ilk defa paylaşıyorum.. Birine çok kızdığımda kullanırım bi ara diyordum :)) />