Evet beyler foruma üyelik tarihlerinizi yazın bakalım ne kadar yaşlısınız İlki benden gelsin; Katılım zamanı: 22 Aralık 2005
quote:Orijinalden alıntı: straptezloSen uyeyken emekleyen bebekler suan liseli oldu da forumda takiliyorlar.bi adam vardı düzgünmüydü neydi nicki öyle bişey o ilk üyeydi
quote:Orijinalden alıntı: The Originalsbi adam vardı düzgünmüydü neydi nicki öyle bişey o ilk üyeydi Alıntıları Göster 2006 üyesiyim ŞahinAbi
quote:Orijinalden alıntı: straptezlo Sen uyeyken emekleyen bebekler suan liseli oldu da forumda takiliyorlar. Hiç bu açıdan düşünmemiştim
quote:Orijinalden alıntı: straptezloSen uyeyken emekleyen bebekler suan liseli oldu da forumda takiliyorlar.3 Ağustos 2011
quote:Orijinalden alıntı: The Originals bi adam vardı düzgünmüydü neydi nicki öyle bişey o ilk üyeydi 2001 girisliymis
quote:Orijinalden alıntı: metinsemer 2012 üyesiyim ama 2 yıl boyunca misafir olarak takip ettim niye üye olmadıysam hala anlayamadım. Ben de niye üye oldum onu hatırlamıyorum
quote:Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering2 nisan ya da 3 de olabilir 2008 ehh yasima gore eski.Katılım zamanı: 5 Ekim 2006