Bildirim
DH nin zararları..!! (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cduman
madem olay yurtdisindaki olaylara dondu bende anlatiyorum;
ingilteredeyken onumde 1 saattir yavas yuruyen gruba sinir olup hizli yurusenize anuna koyiiim demistim. Hepsi dondu aldigim cevap bizde turkuz kardes. Saskinligi atinca haha burdada heryer turk yahu nereden alan diyip hizli adimlarla uzaklastim beyler :D
hakkaten nerdeyse londrada Türkiyede görmediğim kadar dönerci kebabçı falan gordum.Bu yaz da tottenham daydım.kebabcıdayken O yağmacı *bneler bastı dükkanı 10 tane falan türk eleman vardı kaptılar sopaları kovaladılar bunları.o zaman çok gülmüştüm hocam.korkudan 2-3 gün dışarı çıkamadık o ayrı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: popigozlugu
quote:
Orijinalden alıntı: cduman
madem olay yurtdisindaki olaylara dondu bende anlatiyorum;
ingilteredeyken onumde 1 saattir yavas yuruyen gruba sinir olup hizli yurusenize anuna koyiiim demistim. Hepsi dondu aldigim cevap bizde turkuz kardes. Saskinligi atinca haha burdada heryer turk yahu nereden alan diyip hizli adimlarla uzaklastim beyler :D
hakkaten nerdeyse londrada Türkiyede görmediğim kadar dönerci kebabçı falan gordum.Bu yaz da tottenham daydım.kebabcıdayken O yağmacı *bneler bastı dükkanı 10 tane falan türk eleman vardı kaptılar sopaları kovaladılar bunları. o zaman çok gülmüştüm hocam.korkudan 2-3 gün dışarı çıkamadık o ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemicalEng -- 17 Eylül 2011; 18:22:58 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MacroCosmos
quote:
Orijinalden alıntı: Cenk91
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: So_Bad
Arkadaş yurt dışında oldugunu belirtmiş özet bu.
la adam kebapçıda çalışıyormuş Ben de birkez çinli turistlerin yanındayken arkadaşıma turistlere doğru şey dedim ''Şimdi ben bunlara ana bacı sövsem anlamazlar di mi lan uhauha'' dedim sonra çinli ''Anlarım anlarım'' dedi.Ben çok pis tırsıp utanmıştım
niye kardeş kebapçıda çalısmak kötümü ? iyi demiyorum ama karnımı doyuruyorum kiramı ödüyorum kendime yetiyorum işte..
Hayır asla kötü demedim.Amacım hava yapmak olsaydı kebapçıda çalışıyordum demezdin,hava atacak kadar iyi birşey değil bence
Orda haaklisin cunku aksama kaadar yagin sicagin icindeyiz ama bunada sukur.
-
kesin almanyadır. -
quote:
quote:
la adam kebapçıda çalışıyormuş Ben de birkez çinli turistlerin yanındayken arkadaşıma turistlere doğru şey dedim ''Şimdi ben bunlara ana bacı sövsem anlamazlar di mi lan uhauha'' dedim sonra çinli ''Anlarım anlarım'' dedi.Ben çok pis tırsıp utanmıştım
Sandalyeden atladım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BluePage
quote:
quote:
Hocam bu çinlilerin türkçe merakı nerden geliyor bende anlamadım
çok iyi ya
-
DH bağımlılık yapıyor. bende yaptıda sizi bilemem :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X