Şimdi Ara

>>> DH ÖSS'Yİ KAZANAMAYACAKLAR KLÜBÜ (14 KİŞİ OLDUK) <<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım sayınız az olur,Öbr sene bekleyin bende geliom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nokia-fun

quote:

Orjinalden alıntı: ®ec

Ekle dostum anca 2 yılllık seçebilrim 2. blüm berbat hep 2 ık arasında kaldım işeretledikleri hep yanlış çıktı ötekiler doğru anlamıştım zaten sınavda kazanamayacağımı 2 sık arasında kaldıysam kazanamam

hemen eklerim kardeş.. kusura bakmayın ama kazanamam diyenleri görünce morelim yerine geliyo seneye hepimiz kazanacaz
    bu arada kaplumbağalarına noldu öldüler dimi

Yok ölmediler ben bakamayacağımı anladım bizim sınıftan bir kız arkadaş a verdim oda bana verdi öyle işte aynen benimde moralim düzeliyo eve gelince çok moralim bozuktu herkez iyi geçti diyodu biri kötü demedi

• okuyacaksınız da ne olacak? Bu ülkenin de ameleye, çöpcüye, vasıfsız işçiye ihtiyacı var.Sizler de bu sektörlerdeki açığı kapatırsınız.
  • Ben girmeyeli öss baya değişmiş benide ekle :)
  • quote:

quote:

quote:

Ekle dostum anca 2 yılllık seçebilrim 2. blüm berbat hep 2 ık arasında kaldım işeretledikleri hep yanlış çıktı ötekiler doğru anlamıştım zaten sınavda kazanamayacağımı 2 sık arasında kaldıysam kazanamam

hemen eklerim kardeş.. kusura bakmayın ama kazanamam diyenleri görünce morelim yerine geliyo seneye hepimiz kazanacaz
    bu arada kaplumbağalarına noldu öldüler dimi

Yok ölmediler ben bakamayacağımı anladım bizim sınıftan bir kız arkadaş a verdim oda bana verdi öyle işte aynen benimde moralim düzeliyo eve gelince çok moralim bozuktu herkez iyi geçti diyodu biri kötü demedi

Dostum, bence iyi diyenler ya atıyo, yada abartıyo

• Add me
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

okuyacaksınız da ne olacak? Bu ülkenin de ameleye, çöpcüye, vasıfsız işçiye ihtiyacı var.Sizler de bu sektörlerdeki açığı kapatırsınız.

ben şansımı sonuna kadar deneyecem. çok istiyorsan o açığı sen kapat, benim hiç niyetim yok ayrıca çoğu insan ÖSS'ye ilk girişte kazanamıyor zaten
  • Aynen bende öyle dşünüyorum ösym sınav sonuşlarını açıklıyo fll çekenler çok az sayıda insan maşallah bütün forumda fll çekmiş 27 den aşağı notu olan yok zaten ya en zeki insanlar bizim forumda yada kendini ispatlamaya çalışan ger....lılar bizim forumda
  • quote:

Aynen bende öyle dşünüyorum ösym sınav sonuşlarını açıklıyo fll çekenler çok az sayıda insan maşallah bütün forumda fll çekmiş 27 den aşağı notu olan yok zaten ya en zeki insanlar bizim forumda yada kendini ispatlamaya çalışan ger....lılar bizim forumda

+ 17

Bizim gibi açık açık söyleyemiyorlar sınavın kötü geçtiğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 17 Haziran 2007; 20:40:25 >

• quote:

quote:

Aynen bende öyle dşünüyorum ösym sınav sonuşlarını açıklıyo fll çekenler çok az sayıda insan maşallah bütün forumda fll çekmiş 27 den aşağı notu olan yok zaten ya en zeki insanlar bizim forumda yada kendini ispatlamaya çalışan ger....lılar bizim forumda

+ 17

Bizim gibi açık açık söyleyemiyorlar sınavın kötü geçtiğini

aynen biraz cesaret beyler

• yaww dostum, MSN'de 2 arkadaşım var, berbat geçti kazanamayacam diyorlar, ama maşallah topicin birinde döktürmüş şu kadar full çıkardım falan
  • hocam ekle cesaret beyler herkes birbirini kıskandırıyo ben ii yaptım diye karşısındaki de üzülüyo morali bozuluyo böyle yapanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 17 Haziran 2007; 20:51:42 >
  • özel üniversiteye almaları için min. gereken puan nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafya babası

özel üniversiteye almaları için min. gereken puan nedir?

bölümüne göre, üniversitesine göre değişir.. Ama çok düşük

Ama beyler şu ÖSS o kadar iğrenç bir sistem ki, Devlet Üniversitelerinde mesela bir Türkçe öğretmenliği en az 327 puan, ama özel üniversiteye bak 300'den az... Parası olan okuyor. Bizim için sorun değil ama ya parasızlar için adil mi bu Bu kadar adi ve kötü bir sistem yok dünyada

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mafya babası

özel üniversiteye almaları için min. gereken puan nedir?

bölümüne göre, üniversitesine göre değişir.. Ama çok düşük

Ama beyler şu ÖSS o kadar iğrenç bir sistem ki, Devlet Üniversitelerinde mesela bir Türkçe öğretmenliği en az 327 puan, ama özel üniversiteye bak 300'den az... Parası olan okuyor. Bizim için sorun değil ama ya parasızlar için adil mi bu Bu kadar adi ve kötü bir sistem yok dünyada

fatih işletme yada 7 tepe işletme

• artık üzülmek yok tatilinizi iyi geçirmeye bakın ki bi dahaki sınava motivasyonlar yükselsin dert kalmasın
  • benide ekle
  • aynen ®ec tam kafa dengimsin baba
  • İstediğim puanı alamadım. İstediğim okulu da kazanamayacağım böylece. Benide ekleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: OZKANYAVUZ

İstediğim puanı alamadım. İstediğim okulu da kazanamayacağım böylece. Benide ekleyin

hemen

Beyler ben yokum içmeye gidiyoz arkadaşlarla. Gelmek isteyen varsa buyursun gelsin, votka bol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 17 Haziran 2007; 21:27:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.