Şimdi Ara

DH Otomobil'e damgasını vuran replikler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
6
Favori
23.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

buda yeni geldi taze

quote:

Orijinalden alıntı: IGDIRLI1977
    Arkadaslar ben 1996 yilinda otobus muavinligi yaptim sehirler arasi igdirli truzimde 0403 ler de bir ozellik vardirki bazi arkadaslar bunu bilmez 100 km hiz sinirini astiginiz zaman eger kontak anahtarini kapatip tekrar acarsaniz otobus tabiri caiz roketleme sistemine geciyorki samimi soyluyorum ki normal bir vasita 180 km hizla bile yetismesi mumkun degil cunki otobuslerin teker ebatinida hesaba katin yani kucuk bir cocukla yetiskin bir insanin adimlari gibi yani anliyacaginiz dogru

Muahahhaha süper ya örneklemede yapmış

Ula arkadaş atılır da bu kadar atılmaz ya.

imzamda yer kalmadı yahu harika bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

buda yeni geldi taze

quote:

Orijinalden alıntı: IGDIRLI1977
    Arkadaslar ben 1996 yilinda otobus muavinligi yaptim sehirler arasi igdirli truzimde 0403 ler de bir ozellik vardirki bazi arkadaslar bunu bilmez 100 km hiz sinirini astiginiz zaman eger kontak anahtarini kapatip tekrar acarsaniz otobus tabiri caiz roketleme sistemine geciyorki samimi soyluyorum ki normal bir vasita 180 km hizla bile yetismesi mumkun degil cunki otobuslerin teker ebatinida hesaba katin yani kucuk bir cocukla yetiskin bir insanin adimlari gibi yani anliyacaginiz dogru

Muahahhaha süper ya örneklemede yapmış

Ula arkadaş atılır da bu kadar atılmaz ya.

imzamda yer kalmadı yahu harika bunlar

9 satır olmuş abi. 7'nün üstü ceza getirir.

• quote:

9 satır olmuş abi. 7'nün üstü ceza getirir.

gelmez mi ceza benim ekran geniş ondan bana 7 satır gözüktüydü demek 9 imiş

ama değer

aslında şöyle yapalım benim bu başlattığıma herkez 6.7.8. diye ekleme yapsın ve hepsi bir yerde toplansın harika olur

birde bir iki kelimeden çok cümle olursa daha çok anlam kazanıyor

başlatıyorum tekrar

1)3.20 ile passat aynı sınıfta dıyemeyız passat daha üsttüdür bence
    2)Otomobil kültürünüz sadece mahallenizle kısıtlı kalmasın açın yabancı otomobil programlarını okuyun yabancı dergileri heryerde Passat C sınıfı Laguna E sınıfıdır
    3)bmw 5.20 d sahibi komşum var malzeme kalitesi lagunanın yanında solda sıfır kalıyor motorda laguna üstün daha hızlı gidiyor konforda zaten en iyisi kalite desen yine laguna güvenlik desen laguna
    4)ben corolla derim beklemedik anlarda beklenmedik ivmeleniyor sanki gizli beygirler var gibi bir anda bunu broşürlerde internette felan göremesziniz ama kullanan bilir tsı felan aynada kaybolur bunu tecrübe etmen gerek tabi
    5)NASA'nın elektronik alanında çalışan uzmanları, Toyota otomobillerinin, neden istem dışı bir şekilde hızlandığını araştıracak

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

başlatıyorum tekrar

1)3.20 ile passat aynı sınıfta dıyemeyız passat daha üsttüdür bence
    2)Otomobil kültürünüz sadece mahallenizle kısıtlı kalmasın açın yabancı otomobil programlarını okuyun yabancı dergileri heryerde Passat C sınıfı Laguna E sınıfıdır
    3)bmw 5.20 d sahibi komşum var malzeme kalitesi lagunanın yanında solda sıfır kalıyor motorda laguna üstün daha hızlı gidiyor konforda zaten en iyisi kalite desen yine laguna güvenlik desen laguna
    4)ben corolla derim beklemedik anlarda beklenmedik ivmeleniyor sanki gizli beygirler var gibi bir anda bunu broşürlerde internette felan göremesziniz ama kullanan bilir tsı felan aynada kaybolur bunu tecrübe etmen gerek tabi
    5)NASA'nın elektronik alanında çalışan uzmanları, Toyota otomobillerinin, neden istem dışı bir şekilde hızlandığını araştıracak

over hocam bunlar gözünden kaçmış olmalı;

6) Ülkemizdeki yolları ve trafik durumunu düşünürsen zaten ESP'yi yeterli seviyede kullanabileceğin ortam da yok.
    7) Cihazı söktüğüm zaman 100 km de ortalama 13 lt yakan kartal cihaz takılınca 9,5 litreye düşüyordu. Kaç defa denedik. (hani şu adi manyetik yakıt ekonomisi vaad eden 2 adet kelepçeden bahsediyor arkadaş )

• 1)3.20 ile passat aynı sınıfta dıyemeyız passat daha üsttüdür bence
    6) Ülkemizdeki yolları ve trafik durumunu düşünürsen zaten ESP'yi yeterli seviyede kullanabileceğin ortam da yok.
    7) Cihazı söktüğüm zaman 100 km de ortalama 13 lt yakan kartal cihaz takılınca 9,5 litreye düşüyordu. Kaç defa denedik. (hani şu adi manyetik yakıt ekonomisi vaad eden 2 adet kelepçeden bahsediyor arkadaş )

tamam hocam aynen devam edelim işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 26 Nisan 2010; 0:09:24 >

• "Passat'la 195 km hız ile düz beton duvara çarptım.Burnum dahi kanamadan kapıyı tık diye açıp indim araçtan.."

Bunu nasıl kaçırırsınız
  • gulmekten uykum kacti yemin ederim gizli beygir olayi ve tercume olayi super
  • İlk üçüm şu şekilde oldu:

1) Ülkemizdeki yolları ve trafik durumunu düşünürsen zaten ESP'yi yeterli seviyede kullanabileceğin ortam da yok.
    2) Gizli beygirler
    3) Hata mesajı

Not: Hangisi iyi karar veremedim. Diğer beğenilen başlıklarda eklenip konuya anket eklenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosan -- 26 Nisan 2010; 3:10:53 >
  • 1. Bu forumda sana PUG aldırmazlar.

2. Bence bu fiyata Octavia donanımıyla, kalitesiyle alınabilecek en iyi araçtır.

3. İyi de neden kimsede Octavia yok o halde.

4. Bu forumda sana Skoda aldırmazlar.

5. Qashqai aldım süper.

6. Tiguan aldım muhteşem.

7. 20TL'lik LPG ile kaç km gidiyorsunuz?

8. Dizeli amorti etmek için yılda kaç km kullanmak lazım?

9. Dizelin bakımları masraflı bi kere..

10. Babama araba alacağız. Ne alalım?

11. Sunroof açtırmayı düşünüyorum ne dersiniz?

12. LPG kuru çalışıyor, o yüden motorun ömrünü yiyor.

13. Hangi lastiği alayım?

Bunca yıllık forumun özeti bence budur arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noplaceforchance -- 26 Nisan 2010; 19:52:35 >

•  DH Otomobil'e damgasını vuran replikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 26 Nisan 2010; 19:50:20 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_39385027/tm.htm
    bu konu efsaneler arasına girer.
  • hocam çok fena ya ayrılıyorum bu forumda:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

http://forum.donanimhaber.com/m_39385027/tm.htm

Arşivcilerin muhakkak ss almaları gereken bir konu. Yakın zamanda kaldırılacak gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

http://forum.donanimhaber.com/m_39385027/tm.htm

bu nasıl bır konu yaw yarıldım :D
  • Sıkılınca tekrar okuyorum bunları.Sıkıntıya bire bir :D
  • 100 le giderken kamon yetişemiyor ya o ap ayrı bir olaydı zaten:D

şu nasa araştıracak olayınada koptum bende corolla 96 sahibiyim iyi güzelde böyl abartmaya gerek yok:D atı üstü 115 beygir araç ama millet aracını öyle bir anlatmışki sanki pagani zonda bu araçlar:D
  • Bir arkadaşımız da jetta ile ferrariyi karşılaştırmıştı koyu bir vw sempatizanı gibi bakarak ve ortaya şöyle birşeyler çıkmıştı.

1. Jetta daha az yakıyor.
    2. Jettanın bagajı daha büyük.
    3. Jettanın koltuk sayısı daha fazla. (Jetta 4, Ferrari 2)

Sonuç: Jetta :)
  • Bu da iyiymiş arkadaşlar:

quote:

stop lambasına siyah çorap takmayı düşünüyorum.fakat bi sorun var stop lambasını çıkartamadım

işte link:
    http://forum.donanimhaber.com/stop_lambasina_corap/m_15987031/tm.htm
  • Orjinalden alıntı: NitRoJeN

adamım kangollara corap giydirme olmuyormuş,servisle goruştum sütyen takın diyolar
  • jeta ve ferrarimi yarışıyor yok artık:D
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.