Şimdi Ara

DH Otomobil ÖNERİ KUTUSU ve KISAYOLLAR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
5
Favori
90.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Otomobil ÖNERİ KUTUSU ve KISAYOLLAR

(En Son Oy Tarihi: 15.8.2017)
Giriş

Orjinalden alıntı: m.C.k
    quote:

Orjinalden alıntı: serkes

@m.c.k
    sürekli haddini bilmez tavırlarda konuşman ve bana karşı hitap tarzını değiştirmeyip şahsıma kasıtlı post atmana bir yere kadar tahammül ederim. bu forumda anlamsız tartışmalar ilk başta ben müsede etmem diyordum fakat imalı kelimelerinden sıkıldım. beni yönmetici olarak görmek isteyen kişilere yapmış olduğun hakaret yenilir yutulur cinsden değil.

bu forumun eski üyesi olman hiç bir şeyi değiştirmeyeceği gibi benim yaşımın seninkinin iki katı kadar olduğunu ve hitapta kusurlarını sürekli hatırlatmayacağımıda belirtirim.

benim üye profilinim seni hiç alakadar etmez...ne kadar zamanda ne kadar post attığımsa seni yine ilgilendirmeyen bir durum.
    bunu anlamak senin için zormu bilmiyorum ama...çok post atınca başın göğe ermiyor...yanlızca kısa sürede ne kadar fazla takıldığının bu forma ayırdığının bir ifadesidir bu.

Şahsına, bu tartışmaya birdaha müsade etmeyeceğimi iletirim..

gereksiz yere alınmışsın, seninle özellikle hiç problemim yoktu; neyse uzatmanın da mantığı yok; hepimize kolay gelsin...

gerek burda gerekse otomobil bölümü sohbet odasında özellikle bizi hedef alan cümleler kuruyorsun.sonra da sizinle problemim yok diyorsun.ne yapmak istediğini anlamış değilim.eğer uzatmamak için bu yöne girdiysen buna çamur attı kaçtı derler.yine de uzatmaktan iyidir.çünkü ortada bir yanlışlık var.

• ya artık uzatmasak;
  • bana göre topiklerde sohbet amaçlı yazı olduğunda siliniyor neden her zaman bilgi olmak zorunda değil yeri geldiğinde bilgi yeri geldiğinde o konuyla ilgili sohbet olabilir tabikide fazla konu dışına çıkmadan ama bizim forumda her türlü sohbete karşı çıkılıyor bende buna karşıyım buraya isteklerimi yazmak istedim bu hiç kimseye diklik veya karşı çıkmak değildir sadece şahsi görüşümdür

SAYGILAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

bana göre topiklerde sohbet amaçlı yazı olduğunda siliniyor neden her zaman bilgi olmak zorunda değil yeri geldiğinde bilgi yeri geldiğinde o konuyla ilgili sohbet olabilir tabikide fazla konu dışına çıkmadan ama bizim forumda her türlü sohbete karşı çıkılıyor bende buna karşıyım buraya isteklerimi yazmak istedim bu hiç kimseye diklik veya karşı çıkmak değildir sadece şahsi görüşümdür

SAYGILAR

konu dışına çıkılmadan yapılan sohbete biz de özellikle takım topiklerinde ses çıkarmıyoruz pek.hatta bu nedenle mesaj sildiğimi hatırlamıyorum.silinmeye kalksa sil sil bitmez.serkesin de sildiğini sanmıyorum.

durumla ilgili şikayeti ya da önerisi olan üye durumla ilgili bilgi için bize linki pm olarak atabilir.

reno takımında da,clioIII topiğinde de son iki sayfada silinmiş bir tane bile mesaj yok.önceki sayfalara bakmadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: emre.

quote:

bana göre topiklerde sohbet amaçlı yazı olduğunda siliniyor neden her zaman bilgi olmak zorunda değil yeri geldiğinde bilgi yeri geldiğinde o konuyla ilgili sohbet olabilir tabikide fazla konu dışına çıkmadan ama bizim forumda her türlü sohbete karşı çıkılıyor bende buna karşıyım buraya isteklerimi yazmak istedim bu hiç kimseye diklik veya karşı çıkmak değildir sadece şahsi görüşümdür

SAYGILAR

konu dışına çıkılmadan yapılan sohbete biz de özellikle takım topiklerinde ses çıkarmıyoruz pek.hatta bu nedenle mesaj sildiğimi hatırlamıyorum.silinmeye kalksa sil sil bitmez.serkesin de sildiğini sanmıyorum.

durumla ilgili şikayeti ya da önerisi olan üye durumla ilgili bilgi için bize linki pm olarak atabilir.

reno takımında da,clioIII topiğinde de son iki sayfada silinmiş bir tane bile mesaj yok.önceki sayfalara bakmadım.

takımlarda silinme filan değil olay kilitleme olayı ben yanlış yazmışım konunun kilitlenmesi filan marka topikleriyle alakası yok eğer konu dışına fazlasıyla çıkıldıysa gerekn müdahalenin yapılmasını bende isterim

• quote:

takımlarda silinme filan değil olay kilitleme olayı ben yanlış yazmışım konunun kilitlenmesi filan marka topikleriyle alakası yok eğer konu dışına fazlasıyla çıkıldıysa gerekn müdahalenin yapılmasını bende isterim

eğer konu üzerine sohbet varsa fakat millet kavga edecek gibiyse kitleniyor.konu tamamen saptıysa yine kitleniyor.ama bu konusuna göre değişiyor.

mesela focus topiğinde konu dışına çıkılırsa 120 sayfalık topiği kilitleyecek değiliz.ilgili mesajları siler bir uyarı yazarız.

yine bu konu kitlenmemeliydi ya da neden kitlendi diye link pm atılırsa yardımcı olmaya çalışırız.son zamanlarda konu saptığı için yine hiç kitlenmedi.

teşekkürler.
  • yok ben yapmadım, yok size değildi, şeklinde yazdığın şeyler hiç hoş değil
    yazmış olduğun yazıları okuduk birader
    bu kadar sözden sonra seni banlamıyorlarsa bu yöneticilerimizin erdemidir.

kendine gel ve burada yöneticilik yapma herkes kendi işini yapsın ve haddini bilsin.
    bende eleştirecek hiç bir şey bulamıyorum mükemmel bir yönetim sergiliyorlar.
    bu 3 lü süper ve inkar edecekseniz haklı dayanaklar sunun yoksa komik duruma düşersiniz

ayrıca bir şey daha söyliycem ben bir forumdan hiç bu kadar zefk alabileceğimi zannetmiyordum.
    bunu gkhn serkes ve emreye borçluyuz.....

serkes, emre kardeş bu arada bir sonraki otomobil yarışması ne zaman

quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

ya artık uzatmasak;

• quote:

Orjinalden alıntı: CANuser
    ayrıca bir şey daha söyliycem ben bir forumdan hiç bu kadar zefk alabileceğimi zannetmiyordum.
    bunu gkhn serkes ve emreye borçluyuz.....

serkes, emre kardeş bu arada bir sonraki otomobil yarışması ne zaman

öncelikle teşekkürler.

otomobil yarışması için tarih vermek güç.biliyorsun tansiyon yüksekti,bazı sonuçlar doğurdu.biz de yıprandık,bazı üyeler de.

bir süre bekleyeceğiz.diğer konulardaki anketlerimizi devam ettireceğiz.

• ben bir topik açmak istiyorum ama size danışmak istedim

biliyorsunuzki forumumuz çok büyük bir kitleye hitap ediyor bende diyorumki bizim otomobil dünyası adlı bölümümüzde otomobil üzerine çalışan birsürü insan var ve bu forumda yazsalar bizde onlarla ilgili işlerimiz olduğunda onlara gider işimizi yaptırırız

demek istediğim böyle bir topik açsak herkese faydalı olur

SAYGILAR
  • quote:

ben bir topik açmak istiyorum ama size danışmak istedim

biliyorsunuzki forumumuz çok büyük bir kitleye hitap ediyor bende diyorumki bizim otomobil dünyası adlı bölümümüzde otomobil üzerine çalışan birsürü insan var ve bu forumda yazsalar bizde onlarla ilgili işlerimiz olduğunda onlara gider işimizi yaptırırız

SAYGILAR

bence gayet mantıklı.piyasa ile ilgili konuları orada konuşabiliriz.bilgi alabiliriz,verebiliriz vs.

ama "bizde onlarla ilgili işlerimiz olduğunda onlara gider işimizi yaptırırız " bu konuda çok faydalı olacağını sanmıyorum.
  • quote:

quote:

SAYGILAR

bence gayet mantıklı.piyasa ile ilgili konuları orada konuşabiliriz.bilgi alabiliriz,verebiliriz vs.

ama "bizde onlarla ilgili işlerimiz olduğunda onlara gider işimizi yaptırırız " bu konuda çok faydalı olacağını sanmıyorum.

benim burada demek istediğim zaten adamların işyerleri var arabamı hiç tanımadığım birine kurcalatmaktansa burada tanıştığım birisine yaptırırım sorun çıkarsa burada onunla görüşürüz anlamındaydı

• güzel fikir destekliyorum
    quote:

quote:

quote:

SAYGILAR

benim burada demek istediğim zaten adamların işyerleri var arabamı hiç tanımadığım birine kurcalatmaktansa burada tanıştığım birisine yaptırırım sorun çıkarsa burada onunla görüşürüz anlamındaydı

• Benim Bir Önerim Var Sayın Yöneticiler !

Suanda Forumda Araçların ve Markaların Takımları Fan Klupleri Yogunlukta . Cok Hoş Birşey diyorumki Ayrıca Gruplar adı altında yada adını siz belirlersiniz önemli değil böyle bir alt konu açılsa ve tum araba marka su bu grupları orda toplansa Sizce Nasıl olur ?

Cevabınızı Bekliyor Olucağım;
    Saygı ve Sevgilerimle
  • yöneticilerimizden bir isteğim olacaktı

bildiğiniz gibi üyesi bulunduğum KulüPRenaulT un yönetimi için kendi aramızda bir meclis oluşturacağız bu meclis tamamen kendi kulübümüzün forum kuralları dahilinde yönetimi içindir biz gerekli olan nelerse yapmaya hazırız ve yöneticilerimizin görüşlerini almak istedik
  • anladığım kadarıyla kendi dh bünyesinde açtığınız kulüpte bir meclis oluşturacaksınız.
    peki bu meclisin görevleri nedir.
    yani kendi aranızda bir başkan mı seçeceksiniz.
    konuyu açarmısın

quote:

yöneticilerimizden bir isteğim olacaktı

bildiğiniz gibi üyesi bulunduğum KulüPRenaulT un yönetimi için kendi aramızda bir meclis oluşturacağız bu meclis tamamen kendi kulübümüzün forum kuralları dahilinde yönetimi içindir biz gerekli olan nelerse yapmaya hazırız ve yöneticilerimizin görüşlerini almak istedik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Benim Bir Önerim Var Sayın Yöneticiler !

Suanda Forumda Araçların ve Markaların Takımları Fan Klupleri Yogunlukta . Cok Hoş Birşey diyorumki Ayrıca Gruplar adı altında yada adını siz belirlersiniz önemli değil böyle bir alt konu açılsa ve tum araba marka su bu grupları orda toplansa Sizce Nasıl olur ?

Saygı ve Sevgilerimle

Gereksiz Topic acsak siliyorsunuz . Yazdım Lütfen Ama !
  • Sayın Modlarımız, avatarımı değiştiremiyorum ve sizler bu konuda yardımcı olmuyorsunuz... Lütfen kurtarın beni şu dragon blu dan. Ben aşağıda ki avatarı kullanmak istiyorum;

https://store.donanimhaber.com/e0/57/af/e057afd6b94e72ba7ff677e4403e485d.gif

• tam o konu ile ilgili bir çalışma yapıyoruz...
    sana birisimi söyledi.
    quote:

quote:

Saygı ve Sevgilerimle

• birazdaha sabır yakında o kısım düzelecek.
    quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

Sayın Modlarımız, avatarımı değiştiremiyorum ve sizler bu konuda yardımcı olmuyorsunuz... Lütfen kurtarın beni şu dragon blu dan. Ben aşağıda ki avatarı kullanmak istiyorum;

https://store.donanimhaber.com/e0/57/af/e057afd6b94e72ba7ff677e4403e485d.gif

/>

• quote:

Orjinalden alıntı: serkes

tam o konu ile ilgili bir çalışma yapıyoruz...
    sana birisimi söyledi.
    quote:

quote:

Saygı ve Sevgilerimle

Yoo Bana Kımse Bırsey Soylemedı Cok Karışık Diye boyle bır onerı getırmeyı uygun buldum. Saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.