Şimdi Ara

DH OYUN PAYLAŞIM - Yüzlerce oyun (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.916
Cevap
3
Favori
403.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heheh ok ama benimde vizeler tamamlanıyo bende 1kaç hafta flu görünücem forumda..

quote:

Orjinalden alıntı: _MMORPG_

Beyler yalnız bu aralar sınavlar var başkası bulsun ben uzun süre bakamıyacağım.Emula indirme programına yazarsanız çıkar.
  • puhahah hakaten @visualize maaşlı eleman olsa bukadar koşuşturmaz delimiyim neyim sizlerle birlikte olmak en güzel şey..gerisi yalan

quote:

Orjinalden alıntı: visualize

Technics@ bütün enerjini dh,veriyorsun arkadasım:)) takip edemiyoruz...
  • selam arkadaşlar
    uğraşan arkadaşların ellerine sağlık

evolution_gt_demo , scar_pc_demo bunları birde ghost recon warfighter yükledim yarış oyunlarını kurdum ama çalışmadan çakılıp kaldılar yani çalıştıramadım.

grwf ile ilgili bir sorum olucak AGEİA PhysX diye bir program yükledi bu program benim sistemde bir işe yararmı yoksa silimmi işe yararsa update install etmek gerekirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlızkurt_35

selam arkadaşlar
    uğraşan arkadaşların ellerine sağlık

evolution_gt_demo , scar_pc_demo bunları birde ghost recon warfighter yükledim yarış oyunlarını kurdum ama çalışmadan çakılıp kaldılar yani çalıştıramadım.

grwf ile ilgili bir sorum olucak AGEİA PhysX diye bir program yükledi bu program benim sistemde bir işe yararmı yoksa silimmi işe yararsa update install etmek gerekirmi

scar la evo gt'yi ben yükledim sistemin neler bende hiç bir sorun olmadan çalıştı bide bu oyunlar demo olur zaten
  • abooow bu oyunlar ne ben en son 40 oyundayken girmiştim bu topic e üst konularda görmemişim diom nereye gitti bu konu.. aramada yapmadım bugun gördüm baya bi arşivimiz olmuş paylaşan arkadasların eline saglık
  • Bir anda ne olmuş böyle. bir kaç oyunda ben bulabilirsem nasıl koyacağız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

94

Froggys Adventures 1.1[/cente
    Bu oyun güzelde. Kota doldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

94

Froggys Adventures 1.1[/cente
    Bu oyun güzelde. Kota doldu.

yaw şu kota ne kötü bişeymiş Allah'dan benimki kotasız
  • Benim de kota doldu oyunları indiremiyorum..
    Şu ay geçsin de oyunları indirmeye devam edelim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

Bir anda ne olmuş böyle. bir kaç oyunda ben bulabilirsem nasıl koyacağız.

r a p i d s h a r e gibi upload sitelerine gir ve upload et sonrada linkini bizimle paylaş

ama oyunu netten bulursan bulduğun oyunun netteki linkini bize verirsin bizde teşekkürlerimizi iletiriz
  • Orjinalden alıntı: nolamaz

yaw şu kota ne kötü bişeymiş Allah'dan benimki kotasız

Sorma ya.

Nasıl yapacağımı dediğin yere girip bir bakalım. Teşekkür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 30 Mayıs 2006; 0:41:07 >
  • arkadaşım böyle oyunları paylaştığın için teşekkür ederim
  • 99

Spear of Destiny
    id Software, 1992

>> Indir ~721kb (Shareware) <<

oyunu çalıştırmak için, DosBox

• 100

Tomb Raider
    Eidos Interactive, 1996

DH OYUN PAYLAŞIM - Yüzlerce oyun

>> Indir ~2.1mb (Demo) <<

oyunu çalıştırmak için gerekebilir, DosBox

100. oyunu da ben koyayım istedim.. Dile kolay 100 oyuna ulaştık, öncelikle Technics'e ardından diğer emeği geçenlere teşekkürler.

• 101

SKYCAR YUMMY 3D DESKTOP TOY

Masaüstünde uçak uçurmak istermisiniz ? İşte size fırsat.Masaüstünde Skycar M400'ü uçurabilirsiniz.Oyun gayet basit ve eğlenceli.3.91 MB ve tam sürüm olan oyunu indirmek için resimin altındaki linke tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 30 Mayıs 2006; 10:18:06 >

• 102

RECWAR

Başında baya zaman geçirebileceğiniz ufak ve tam sürüm bir oyun.Oyunda 3 çeşit araçtan(Tank, Hummer, Hovercraft) birini seçiyorsunuz ve savaşa başlıyorsunuz.Her aracın belli avantajları ve dezavantajları var.Araçlar üzerinde 7 farklı silah var. Bunlar taramalı tüfekten tutun da plasma silahına kadar kullanımı birbirinden zevkli silahlar."Deathmatch", "Team War" ve "Capture the Cow" şeklinde 3 farklı oyun modu ve 17 adet de harita var.Eğer isterseniz kendinizde bölüm hazırlayabilirsiniz.Ayrıca oyun 1024*768 çözünürlüğüde desteklemektedir.

1.8 MB boyutundaki oyunu indirmek için resimlerin altındaki linke tıklayın.

• 103

Pogo Sticker:

arkadaşlar oynamanızı tavsiye ettiğim bir oyun sıçrayarak bölümün sonuna kadar gidiyorsunuz.Aman dikkat,kafayı sağlam tutun yarmayın.

Link:
    http://jet.ro/feats

EDIT:Yaptığım hatayı görünce ben bile koptum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 31 Mayıs 2006; 18:27:40 >

• Triple H oyuna nerden giricez ben link göremiyorum.Birde oyunun numarası 99 değil 103 olmalı.Heralde 102 den sonra 103 geldiğini biliyorsundur.

• ace ventura yı indirdim şöyle bir hata veriyor:

Ne yapmam gerekiyor.
  • Bende olmadı öyle bişey bilemiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: @ke®

ace ventura yı indirdim şöyle bir hata veriyor:

Ne yapmam gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.