Şimdi Ara

DH Özel: Order & Chaos Duels'i inceledik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Loucetius

Gerçekten merakımdan soruyorum bu store için borçlandırıyorlar ya böyle alıyorlar ve ödemiyorlar bu oyunda da jailbreak ile bu tip şeyler mümkün mü ?
    Store ve oyunlar için 1 milyatı aşkın ücret verdim şuana dek ama karşımdaki adamın destesi benimkinin kat ve katı efsana gelince çıldırıyorum

Bu oyunu oynamayali 1 yildan fazla zaman oldu, en son bu oyunun hackini bulmustum, son level olmustum ve elimde epey efsanevi yaratık vardi, ejderha desen heralde 2-3 tane vardi, ama oyunlara girdigimde millet her el ejderha dizince bende biraktim oyunu(benim zamanimda ejderha en guclu yaratikti)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzele benziyo
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Sizden isteğim onu bana bulmanız olsa çok minettar olabilirim
  • quote:

Sizden isteğim onu bana bulmanız olsa çok minettar olabilirim

Vallahi bende çok zor bulmuştum, adını hatırlamıyorum ama cydia da bir program vardı, adam programı tasarlamış ve cydia ya sürmüş. Adam hacki yapiyor programi guncelliyor, mantik şöyleydi... Birinin ref koduyla üye olunca 50 puan geliyo, sizin ref kodunuzla kayit olan her kisi icin size 50 puan geliyo. Her hackte 100 puan. Yani birinin refiyle kayit olup bi arkadasinizada kendi refinizle kayit olsurursaniz 1 hack satin alma hakkiniz oluyo, yada bagisla aliyodunuz galiba. İnci sozlukte konusunu acmistim, ios hack diye aratirsaniz cikar belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Her şeyden önce jailbreak at diyorsunuz ama değil mi
  • quote:

Her şeyden önce jailbreak at diyorsunuz ama değil mi

Tabiki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sizi pm ile rahatsız edeceğim jailbreakten sonra çok çok teşekkürler bilgilendirmeniz için
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.