arkdaşlar yeni bi topic açıcam bu biraz dandik oldu katılmak isteyenler imzasına ekledim ayrıca ScReaM95 ben kurmadan önce aklın neredeydi
ayrıca şu an mesajı editliyorum ben bu forumda senden daha uzun kaldım bilip bilmeden kouşma polemik olmasın
up
benide ekleyin bari : lvl 64 nick Espinosa kasar hood human clan : Rainbow
arkdaşlar humanlara ayrı clan karuslara ayrı clan kurmayı planlıyorum bu konuda bana yardım edcek bir arkdaşım var herkez 59 lvl olduktan sonra ezik cz sinde kapışmayı düşünüyoruz
lwl 59 nıck m50 arddream char eklersenız sewinirim ayrıca pathosta priest pendant +1 kekuri dual +7 shard elf belt +8fp set satılık ilgilenelre yazsın
humanım ben ekle dün açtım charı ya bugün 31 şimdi para kastıım için lwl yoq lwli yazma ama humanım bu arada bu clan human mı orc mu?
benide ekle bari
ırk: human level: 68 job: kasar hood
BENİDE EKLE ORC OLARAK
hım o zaman ben yeni char açıorum beyler adı DonanımHaber olucak AsCee arkadaşımız orc clanı kurucak bende human clanını kurucam 59da ezik cz sinde kapışıcaz sırf bu clan için yeni char açıcam yani lwl 1 olucak oke hadi kuruom clanıı hayırlı uğurlu olsun:D
bende patostayım insanım 61 lvl asas 70k np var ekleyin beni ıd:gAzMan
arkdaşlar humanlara ayrı clan karuslara ayrı clan kurmayı planlıyorum bu konuda bana yardım edcek bir arkdaşım var herkez 59 lvl olduktan sonra ezik cz sinde kapışmayı düşünüyoruz
bende item war tek sorun lvl kasmak....
Listede benim karşımda neden human yazmıor yaw
Listede karşıma Human ayzarsanzı sevinirim...
ScREam ben sana msn mi veriyim pathosa girdğinde sölersin kasarım seni