Şimdi Ara

DH Popomundo Grup (43 Kişiyiz) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
5.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bide Benim bi grup arkadaşım var o konsere gitti benim R&B 5 yıldız olmadığından provalar %100 olmuo onun için o prova ve konserleri tek başına yapıo konserler bitince beni gruba alıo.Bende Konserler bitene kadar kendi grubumu kurdum ve bi gösteri ayarladım barda.Hani konserlerden düzenle , bilgi die sçenekler varya .Orda bilgi var ona tıkladım orda 0 bilet satılmıştır dio ben para alırmıyım?KOnser kazancı olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FavianMK -- 25 Mart 2007; 19:00:45 >
  • şimdi 0 bilet alınmışsa alamazsın tabi ama örneğin 6 ytl den 50 bilet 300 ytl yapar bar sahibide bunun yuzde 50 sini alır sana 150 kalır
  • Zaten Konser bitti 1 ytl :Dide Bugün barselonada şehire bi tıkladım
    orda restorantların altında tribal die bişi çıktı.Kabile falan yazıo o ney?
  • benide eklersen sevinirim
  • Tribal Kabile eşyası satan dükkan Tribal = Tribe = Kabile :D Barış çubugu falan huehuehuhhue
  • Hee anladım:dKendi kabilemi mi kurabiliom kabile ne işe yarıo.?
  • bende üye olmak istiyorum oyundaki nick Durval Mian Soares sao paulo dayim :)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_12594089/tm.htm
    1Link var neden bu konuyu açtın !
  • Kendi kabileni kurabilmen için karakterinin dünyada ilk 3'e falan girmesi gerek galiba bilmiyorum.Rüyanda Ak sakallı dede sana tüy veriyomuş onunla kabile kurabiliyomussun .Ama ilk 10a girmeyipte açanlar var.Kabilenin bi artısı yok ben puan artsın diye girdim bi sürü üye var öyle bakınıyo herkes :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnStV

http://forum.donanimhaber.com/m_12594089/tm.htm
    1Link var neden bu konuyu açtın !

Senin konun tekrar bu daha önce açılmış
  • uye olduk ama bisi anlamıuruz ıse gırdık anayı tersledık ole gıdıcekmıyım
  • Bende kayıt oldum 1 günden beri oynuyorum ilk maaşımı da aldım
    147us

Heavy Metal
    ismim C.J.Jansen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kelepce

uye olduk ama bisi anlamıuruz ıse gırdık anayı tersledık ole gıdıcekmıyım

annenin dediklerini yapmaya çalış yavaş yavaş kavrarsın oyunu..forumuda var camia dan ulaşabilirsin.turkish newbie forumu çaylak forumudur herkes bişe yazıo oku oyunu anlarsın..

bu arada benide ekleyiverin adım kim publicover
  • yaw nasıl birine eşya vercem??ltfn
  • şifre çok karışık ya
    bende varım!!
  • nasıl iş bulcam londondayım ve bütün seri ilandaki meslekler ingilizce!!!!
  • slm benide ekleye bilirsiniz ismim Abel Arbos Marin başlıyalı 7 gün oldu bide konser bileti nasıl alınıyor ?
  • bu arada benm ismim Stephen Prior
  • ismini deiştiremezsin şöhretin artınca sahne ismi alabilrsin en fazla..

konser biletlerini biz alamıoruz john ve jane doe lar alıo..onlarda kimsenin oynamadığı sisteme kurulan halk.onlar alıo biletleri.

eşya vermekte vereceğin kişiyle aynı mekanda olmalısın.kişinin eşyalarına tıkladığında onunkiler ve altında senin eşyaların çıkar.vermek istediğini ordan verebilirsin.
  • yeni ismim Alp Tuna yukdaki iptal!
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.