Şimdi Ara

DH PS4 OYUN TAKAS GRUBU[ANA KONU] [KUTULU OYUNLAR ] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.942
Cevap
431
Favori
499.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istanbul avrupa yakasi elimde takaslik watch dogs 2. bolge var, satin almak istiyen olursa fiyat 90tl kargo aliciya ait.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılık injustice fiyat 65 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

All bolge kodlu Bf4 var elimde, Pal olanini ariyorum arkadaslar.

Pal Bf4 karsilinda 2. bolge İnjustice de verebilirim.

ya pall ve bölge olayı nedir grafiklerde değişiklikmi oluyor yada aretıları eksileri neler
  • quote:

Orijinalden alıntı: camscrow

Elimde Fifa 14 ve Nba 2k14 var,kutuları kitapçıkları herşeyi bulunuyor.ve çok az oynanmış temizdir cdler.ikiside takas ve satış olur.

fifa alırım
  • PS4 İÇİN FIFA 14 ALINIR İST İÇİ. ARKADAŞLAR BİRDE BU BÖLGE KODU OLAYI NEDİR ARTISI VE EKSİSİ NELERDİR
  • Alinik lego marvel superheroes

• arkadaşlar fifa arayan var fifa satan var yazılanları okumadan habire yazıp duruyorsunuz
  • İst kartal satilik takaslik cod ghost satis fiyati 90 tl

• Alınık PAL Killzone veya PAL infamous SS

Yer: İstanbul - kadıköy
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsnblt

quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

All bolge kodlu Bf4 var elimde, Pal olanini ariyorum arkadaslar.

Pal Bf4 karsilinda 2. bolge İnjustice de verebilirim.

ya pall ve bölge olayı nedir grafiklerde değişiklikmi oluyor yada aretıları eksileri neler

Ps4 de bolge kisitlamasi yok oyunlarda grafik vs farketmez merak etme takilma bolge olayina

• Elimde 2.bölge inFamous Second Son Türkçe mevcuttur , kutusu ve disk çiziksizdir ve broşür falan tamdır FIFA 14 önceliğim takas teklifleri bekliyorum ama
    lütfen sizinde oyun kutularınız ve diskleriniz temiz çiziksiz olsun teşekkürler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanka18

quote:

Orijinalden alıntı: okanka18

Satilik fifa14 polonyadan bundle geldi futbol tarzim degil 1 kez ben bir kezde misafir acti almak isteyen olursa 90 tl

80e düstü varmi alan kitapcikli mitapcikpi gicirmi gicir

Biraz zor satarsın o fiyata fifa 15 25eylülde çıkıyor.Yaklaşık 2 ay kaldı yenisi çıkmasına
  • bencede fifa satmak biraz zorlaştı sanırım artık. sahibinden gibi sitelerde çok daha ucuza görmüştüm sanırsam. yinede hayırlı satışlar.
  • hocam pm attım size
  • Fifa 14 u de satmaya karar verdim pm

• takip
  • Tertemiz watch dogsuma sniper elite arıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Selam,
    Elimde COD Ghost ve Watch Dogs mevcut. COD Ghost takaslık yada satılıktır. Watch dogs sadece satılıktır. İstanbul içi elden teslim tercihimdir. Teklifler PM ltf
  • tertemiz kutulu fifa 14 nba 2k14 last of us transformers oyunlatıyla takas olur. ile takas olur.fiyatı 75 tl dir.ist fatih de ikamet etmekteyim elden de teslim edilir.pm yoluyla bana ulaşabilrsiniz.takas tekliflerine açığım.
  • Elimde tertemiz AC IV, BF4 ve FIFA 14 oyunları var. Hepsi kutulu ve kitapçıklı sorunsuz çalışmaktadır. Her birinin satış fiyatı 100 tl'dir. Last Of Us Remastered ile takas imkanı vardır.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.