Şimdi Ara

## DH PSP Topluluğu ## (Silinecek , güncelden devam) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
0
Favori
52.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben şimdiye kadar hiç oynuyamadım kablosuz ağla tabi bu benm başarısızlığım forumda birbirleriyle oynuyanlarda war
  • hayırlı aksamlar benım de psp slimim var ve aranıza katılmak ıstıyorum
    yapmam gereken bı sey var mı acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackkwon

hayırlı aksamlar benım de psp slimim var ve aranıza katılmak ıstıyorum
    yapmam gereken bı sey var mı acaba ?

cihazın resmini ekle istersen
  • pspden müzik dinlerken ekran ışığının sönmesini istiyorum etrafa ışık vermesin nasıl yapılıyor

edit:tamam khalkedondan levent abiye sordum aldığım yerden ekran parlaklığını ayarladğımız yerdeki tuşa bi kaç saniye basılı tutuyomuşuz saolasın khalkedon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz89 -- 20 Haziran 2008; 16:06:51 >
  • Benide yazarsan sevinirim 2 sene önce aldım ama keşke almasaydım grafik ram falan kötü olduğu için kaliteli oyun çıkmıyor psp
  • buda benim psp'm artık eklersiniiz benide
     ## DH PSP Topluluğu ## (Silinecek , güncelden devam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metapent -- 21 Haziran 2008; 15:31:30 >
  • beni de koy 2 ay once almistim ama simdi gordum konuyu

Sony PlayStation Portable Slim Limited Edition Daxter Entertainment Pack (Comes with);
    Ice Silver Sony PSP, Version 2001IS (Slim USA )
    AC adaptor
    Battery Pack (Sony Original )
    Game : Daxter
    Memory Stick Pro Duo (1 GB)
    Video: Family Guy : Freaking Sweat Collection

Baska Oyunlari marketten ozel aldim ;

Game: Grand Theft Auto: Vice City Stories
    Game: Patapon ( cok eglenceli almanizi siddetle oneriyorum)
    Video: Gladiator (2000)

Butun Bunlari BestBuy'dan membership kartiyla indirimli $250 aldim (allah BestBuy'i yapan adamdan razi olsun )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXxgladyatorxXx -- 24 Haziran 2008; 6:25:52 >
  • Ben de yakın zamanda bi PSP alacağım ama bazı sorularım var ;
    -HD TV'ye bağlayınca netlik azalır mı ?
    -PSP2 diye bişey duydum doğruysa ne zaman çıkar çıkmadan 1 ay önce alırsam dedliririm ?
    -Firmware olayı nedir ? Nasıl yapılır ? Bütün oyunları orijinal almak zorunda mıyım ?
    Son soru korsana kaçtı ama çoğu kişinin orijinal aldığını düşünmüyorum
  • Hayırlı olsun darısı başımıza
  • arkadaşlar cristal kapakta tuşlara basmak zor oluyomu ben de silicon vardı sinirden attım
  • ARKADASLAR RİCA ETSEM BİR YARDIM ETSENİZ bende psp slim-lite siyah var ama şarj aleti kayıp yeni şarj aletini nerden bulbilirim
  • 161 sıradaki yerimi itina ile koruyorum ayrıca bende renkli yazı istiyorum:P
  • beni de eklerseniz sevinirim.bu arada 8gb hafıza kartlarının orjinalini nerden bulabilirim ve fiyatı ne kadar?
  • az kaldı alıyorum
  • benide yakında ekleyebilirsiniz yakında psp geliyo resimleri koyunca ekleyin
  • Arkadaşım 300 verip 2. el pspin olacağına 300 ver Spot PsP'in olsun bakırköy khalkedon'dan alabilirsin ölü piksel garantiside vermekte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhataysen

selam arkadaşlar uzun zamandır psp almak istemekteyim ama bir türlü yakından tanımadığım ve göremediğim için bilgim yok
    PSP SLIM PIANO BLACK (SİYAH) - 3.71 M33-2 FIRMWARE

SONY 4 GB MEMORY STICK

ORJ. PSP KILIF

USB DATA KABLOSU

ORJİNAL BATARYA

KİTAPÇIK

ORJİNAL ŞARJ ADAPTÖRÜ

KUTUSUNDA
    şeklinde 2. el 300 e buldum sizce nasıl hafıza kartı kapasitesi telefonlardaki gibi fazla içerik saklamaya mı yardımcı olur, ölü piksel riski yüksekmi spot bir ürünmüş 300 ü çöpe atmayım, bide pembe fat buldum 175 o nasıl sizce değerli bilgilerinizi bekliyorum. son olarak istanbula gittiğimde doğubanktan alsam güncel rakamları bileniniz varmı?

buda spot ekstra olarak bana cazip gelen artısı harici şarj cihazı var 6 aylık spot cihazmış şarj cihazıda media markta 50 ytl o çekici geldi, 3 tane yedek pilide 25 ytl ye buldum

• @Öncelikle eklendiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: the_cowboy
    enim bi sorum olcak fat psp'de kızılötesiyle telefona yada telefondan psp'ye müzik resim falan atılıyormu?atılıyorsa nasıl oluyo?programla falan mı?

Programla atılıyor , PSPIRDA programın ismi biraz araştırıp bulabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı :Ubust
    Beyler şu sıralarda psp slim almayı düşünüyorum.Biliyosunuz ki psp'nin malum oyunları Türk insanına baya bi şekilde pahalı.Bunu da custom firmware ile çözülmüş bulunmakta.Konudaki arkadaşların büyük çoğunluğu da bu korsan yazılımı kullanıyor.Bu arkadaşlar bu yazılımlarla sorun yaşıyor mu?Bunu yüklerken bir sorun yaşanıyor mu?Bu yazılımla yüklenen oyunlar orj. oyunlardan farkı var mı?Menü'nün görünümü değişir mi?Bu yazılımı yükledikten sonra tekrar orjinal sürüme geçilebiliyor mu?Tekrar orjinale geçildiğinde garanti de bi sorun oluyor mu?Çoklu oyuncu desteği kullanışlı mı?PSP kullandıktan sonra pc'deki oyunları aradınız mı?
    Biraz fazla soru sorduğumun farkındayım.Lütfen bunları hoş karşılayın.Bi alete 350-400 ytl verip bunun elinde patlamasını istemezsiniz.

-Hayır yazılımlarda sorun yaşamıyoruz , eskiden Fat ile Slim yazılımları birbirlerinde çalışmazdı , o da çözülmüş durumda.
    -Oyun yazılımla yüklenmiyor , direk hafıza kartına atılıyor ve orjinal oyunlardan hiçbir farkı yok.
    -Evet menü görünümünü arka plana duvar kağıdı atarak veya temayla değiştirebilirsin.
    -Evet geçiliyor.
    -Hayır , garantide bir sorun olmuyor.
    -Eh diyelim , şimdi çoklu oyuncu iki şekilde oluyor. Birincisi yan yana olan PSP'lerin bağlanması , ikincisi kablosuz modemden dünyanın diğer ucundaki oyuncularla oynanması. İkincisinde yurt dışından biriyle oynarsan problem çıkabilir.
    -Ben PC'de pek oyun oynamam ama tercihe göre değişir.

@Oyun_canavarı
    Hocam sen oyun oynamadın alette herhalde. Bir God of War , MGS Plus ... oynamamışsın.

quote:

Orjinalden alıntı: berocan
    Ben de yakın zamanda bi PSP alacağım ama bazı sorularım var ;
    -HD TV'ye bağlayınca netlik azalır mı ?
    -PSP2 diye bişey duydum doğruysa ne zaman çıkar çıkmadan 1 ay önce alırsam dedliririm ?
    -Firmware olayı nedir ? Nasıl yapılır ? Bütün oyunları orijinal almak zorunda mıyım ?
    Son soru korsana kaçtı ama çoğu kişinin orijinal aldığını düşünmüyorum

-Biraz azalabilir.
    -Daha çok var , kuşkun olmasın.
    -Biraz uzun , kopya olan yani Custom Firmware atarak alette kopya oyun oynayabilirsin. Orjinal oyun almak zorunda değilsin.

@sensible13
    Kartları herhangi bir PSP satan yerden bulabilirsin , fiyatı hakkında bir fikrim yok

@serhatasyen
    O fiyata gayet iyi fakat spot olduğu için biraz kork bence , ölü pixel riski aldıktan sonra da çıkabilir , saniyesinde de çıkabilir , hiç çıkmayabilir de. Belli olmuyor.

• ark.lar ank.dan nerden spot psp aldığınızı ve nerelere güvenebileceğimi yazarsanız bende aranıza katılmak istiyorum en kısa zamanda. ama alcak bi yer bulamadım :( daha doğrusu sanki kazıklancam gibime geliyr :(
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.