Şimdi Ara

DH Rammstein FAN CLUB <272 Kişi Olduk> 2014 Güncel (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.022
Cevap
4
Favori
73.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rammstein gerçekten kaliteli müzik yapıyor. Burasının bu kadar tenha olması üzücü.
  • beyler benide ekleyin ben de.
    tier sarkısına hastayım telde butun sarkıları var musıclerını sureklı sıngle olarak cıkarmıslar onlarbıle var ve 1 senedır sureklı sabah aksam kulaklıkla dınledım halandaha bıkmıs değilim non stop hit forever rammstein
    industrial metal dalında bunlardan ıyılerı yoq saten birde marilyn manson ama o rammstein in eline su dokemez
    rob zombie nin bazı sarkılarıda fena değil tavsiye ederim başarılar bol bol rammstein cilar.
  • Boyle bi clup nasıl altta kalabilir ???

UP!!

• Up kardeşim sadece ve sadece Rammstein Rammstien FOREVER

bück dich

• ekle benidee rammstein forever BENZİİİİİN DU HAST EKLEEEEEEE
  • rammsteinin faşist bi grup olduğunu öğrendiimden beri dnlemiioum adamlar çok belli ediolar faşist olduklarını ama bazı şarkıları güzel
  • Ne faşisti arkdaş
  • Burdayım benide ekle
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatianass

Ne faşisti arkdaş

yaptıkları müzikleri nazi marşı tarzında sözlerinde naziliğe kaçan yerler var
  • benide ekleyin
  • Beni de
  • Valla klubu açtık o kadar şey yazdım kimse ilgilenmiyor.. please ilgii

70 kişi olduk bu araada
  • hadi uppidi
  • Hacı o işaret ne işaretiydi ya şu: ne anlama geliodu unuttum
    quote:

Orjinalden alıntı: Dark4lon3

• Du hast ve Eifersucht parçalarını seviyorum . Biraz birbirlerine benzeseler de çok hoşuma gidiyor .Gruba eklemenize gerek yok . Bir fanı değilim ,sadece severek dinliyorum

• dinlemedigim birkaç sarkısı vardır çok severim
    rammstein slipknot slayer prodigy amon amarth children of bodom disturbed machine head........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 1 Şubat 2008; 11:15:02 >

• Beyler benim bir yaknım modelist çalıştığı şirkette model makinesi zart zurt falan var ben Rammstein shop sitesinden T shirt Resmini indiricem yakınıma verecem birde siyah zeminli üstünde desen falan olamyan boş T shirt vericem oda O rammstein Desennini şekilini neyse T shirte diktircek benim almanyadan getirme imkanım olmadığı için böle yapacam telif hakkı falan zart zurt lisans sorun olurmu ?
  • EKLE BİRADER!!!

• EKLEEEDDEEEYİNNNN BENİDEEEEEEE EAAEEAEAEE!!!!!!!!!!!!!!! benide eklermisiniz ltfn ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.