Şimdi Ara

____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____ (217. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.471
Cevap
59
Favori
319.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    9-3 ilgileniyorum (2003 ve sonrası kasa)
    dikkat edilmesi gereken model yılı varmı?
    ve hangi motor seçeneği en mantıklısı

Saab 9-3 2.2TID
    Saab 9-3 1.9 TID

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitrox -- 15 Nisan 2015; 16:34:54 >
  • mitrox kullanıcısına yanıt
    2,2 türkiyede gümrük girişliler hariç yok , yani 1,9 tid 150 hp arıyacaksınız
  • Evet biliyorum,gumruk olucak zaten,benim merak ettigim motor sagligi ve yakit acisindan hangisini tercih etmek gerekir,aklima yatan 1.9 150 hp,ama 2,2 ayni yakiti harciyacaksa onuda degerlendirmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitrox

Evet biliyorum,gumruk olucak zaten,benim merak ettigim motor sagligi ve yakit acisindan hangisini tercih etmek gerekir,aklima yatan 1.9 150 hp,ama 2,2 ayni yakiti harciyacaksa onuda degerlendirmek istiyorum

Yüksek hacimli motorlar şehir dışı ekonomiktir. Şehir içi yakıt sarfiyatı yüksek olur.

• 2,2 tid ülkemizde az olduğundan tatmin edici cevap bulamayabilirsiniz, ama 2,2 tid opel vectra c de kullanıldı diye biliyorum, o kullanıcılardan birine sorabilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar, bir önceki gün Hayvan Arkadaş nickli arkadaşımız İzmir'den tanıdığımız olan Hasan abimizin yolda yukarıda ki mesajlarda bulunan fotoğrafını çekmişti :)

Hasan abi, Hayvan Arkadaş kardeşimiz ile tanışmak istedi. Ayrıca bende 2.8 Aero'yu satın almak için Hasan abinin yakınına gidecektim. Hayvan Arkadaş kardeşimiz bize eşlik etti. İlk önce benim aracımın satışını aldık. Üstüne de Hasan abimizin yanına uğradık. Hasan abi Tekno Test ekspertiz firmasının da sahibidir ayrıca. Hayvan Arkadaş kardeşimize Convertible ile bir şehir turu tattırdı :) arkalarında da ben..

Fotoğraflar geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanbabacan -- 16 Nisan 2015; 21:14:18 >
  • erhanbabacan kullanıcısına yanıt
    Heyecanla bekliyoruz fotoları abi : ) Bu arada benim adaşın en mutlu günlerinden birisi olmuştur herhalde :D

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanbabacan -- 16 Nisan 2015; 21:11:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: motie53

Heyecanla bekliyoruz fotoları abi : ) Bu arada benim adaşın en mutlu günlerinden birisi olmuştur herhalde :D

Aynen Murat'cım :)
    Dün alır almaz Varta akü, orjinal Saab anteni ve orjinal bagaj amblemi takıldı. Ufak ufak toparlama yapacağız artık.
  • erhanbabacan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam,

ALLAH kaza bela göstermesin, makine çok fena gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stopex_

Hayırlı olsun hocam,

ALLAH kaza bela göstermesin, makine çok fena gözüküyor.

Allah razı olsun teşekkür ederim.
  • Sonunda bana da SAAB sahibi yapacaksınız gençler!(Size göre çok yaşlı olduğum için böyle diyorum yanlış anlaşılmasın) DH SAABın takipçilerindenim bu kadar ama seviyorum saabları.Bende S/80 volvo var.Erhanbabacan yeni aracını güle güle kullan.Allah kazadan beladan korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil48

Sonunda bana da SAAB sahibi yapacaksınız gençler!(Size göre çok yaşlı olduğum için böyle diyorum yanlış anlaşılmasın) DH SAABın takipçilerindenim bu kadar ama seviyorum saabları.Bende S/80 volvo var.Erhanbabacan yeni aracını güle güle kullan.Allah kazadan beladan korusun.

Amin Allah razı olsun. Teşekkür ederim Halil ağabeyim. Volvo Saab kardeştir. Bir sıkıntı yok :) ama Saab koltuğunda oturmak daha keyiflidir.
  • Buradan Erhan abi ve Hasan abiye tekrardan teşekkür ediyorum, tekrardan kazasiz belasiz yolculuklar diliyorum :)

Gerçekten mutlu bir gün geçirdim ve güzel tesadufler guzel sonuclar doguruyor.
    O gun karsiyaka yolunda o saabin resmini cekmeseydim belki hic boyle bir olay olmazdi

Yaşam güzel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvan arkadas -- 16 Nisan 2015; 22:34:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkars BOZKURT

Selam arkadaşlar, orjinal 18" saab jant lastik takımımı değistirmek istiyorum. 16" Saab orjinal 9-3 jant ile takas düşünüyorum. Lastikler kumho 2014/10 üretimi 3000 km yapıldı. Almak veya takas etmek istiyenler benle iletişime geçebilirler. Aracım 2000 aero 9-3.

Jantlar dün itibariyle yeni sahibi Alp beye teslim edilmiştir. Güle güle kullanması dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

Buradan Erhan abi ve Hasan abiye tekrardan teşekkür ediyorum, tekrardan kazasiz belasiz yolculuklar diliyorum :)

Gerçekten mutlu bir gün geçirdim ve güzel tesadufler guzel sonuclar doguruyor.
    O gun karsiyaka yolunda o saabin resmini cekmeseydim belki hic boyle bir olay olmazdi

Yaşam güzel :)

Teşekkürler kardeşim bizim içinde öyle :)
  • quote:

quote:

Selam arkadaşlar, orjinal 18" saab jant lastik takımımı değistirmek istiyorum. 16" Saab orjinal 9-3 jant ile takas düşünüyorum. Lastikler kumho 2014/10 üretimi 3000 km yapıldı. Almak veya takas etmek istiyenler benle iletişime geçebilirler. Aracım 2000 aero 9-3.

Jantlar dün itibariyle yeni sahibi Alp beye teslim edilmiştir. Güle güle kullanması dileğiyle.

İyi günler de kullansınlar. Hayırlı olsun senin içinde.

• motie53 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Hep keyifle sür.

• Akif ve Erhan Bey tesekkur ederim. Ben de araniza 1998 9-5 ile katildim. Ailemizde de 2 tane daha Saab bulunmakta. En yakin zamanda fotograflari paylasacagim. Selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.