Şimdi Ara

DH SAKARYA İFTAR BULUŞMASI (CİTİZEN'İ ANDIK [SS] li ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
1
Favori
6.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

29 unda geliyorum kesin bende beyler. ama yer konusunu özellikle çark civarından yapalım. daha iyi ve uygun olur. sonrada kent parka gider çayımızı içeriz

güzel fikirçark caddesinden bakalım. iftar yapmışken tam yapalım mekanında olsun yani :D

adan sofrasının ilerisinde hünkar mı ne ismi çorba iftar tabağı ızgara köfte tel kadayıf su vs. 15 tl köfte yerine saç kavurmalısı 17 tl ;)

tam olarak nerede hocam. olabilir orası

Adan sofrasının ilerisinde anıta varmadan :)

• anlamadım tam olarak?
  • quote:

anlamadım tam olarak?

Bosna anıtını biliyor musun onun gerisinde beni de yardımcı organizatör yap bari :)
  • Heyecan var mı heyecan?
  • Uni oldugu zamana denk gelseydi gelirdim bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

quote:

anlamadım tam olarak?

Bosna anıtını biliyor musun onun gerisinde beni de yardımcı organizatör yap bari :)

ayıpsın ya yapıyorum hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

Heyecan var mı heyecan?

ne için
  • Arkadaşlar ben katılamıyorum, İstanbuldayım uzun bir süre
  • quote:

quote:

Heyecan var mı heyecan?

ne için

Buluşma için,başka ne için olacak
  • quote:

quote:

Heyecan var mı heyecan?

ne için

hocam flegga34 hesabımdan uzaklaştırıldım bi süre onun için şu an buradan devam ediyorum bu arada p.m attım ama görmediniz sanırım size nasıl ulaşabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: flegga34me

quote:

quote:

Heyecan var mı heyecan?

ne için

hocam flegga34 hesabımdan uzaklaştırıldım bi süre onun için şu an buradan devam ediyorum bu arada p.m attım ama görmediniz sanırım size nasıl ulaşabilirim

pm attım inşallah gitmiştir. bazı mesajlar gelmiyor da

• Beyler yer baktınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Harris

Beyler yer baktınız mı?

il dışına çıkmıştım iş için ben bakamadım. bakan oluyor mu bu arada?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Steve Harris

Beyler yer baktınız mı?

il dışına çıkmıştım iş için ben bakamadım. bakan oluyor mu bu arada?

Ben sadece geceleri çıkıyorum. Ama yarın Murat Baklavadayım iftarda bi bakarım fiyatlarına. Büyük ihtimal pahalıdır da.
  • Orman parkta geçen yıl 22 tl idi.Bu yıl heralde 25 falan olur.Aslında orası da güzel mekan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonton54

Orman parkta geçen yıl 22 tl idi.Bu yıl heralde 25 falan olur.Aslında orası da güzel mekan.

hilmi kayın iş merkezinin karşısında katık var. bugün önünden geçerken gördüm. her türlü fiyata menü var. isterseniz orası da olabilir
  • quote:

quote:

Orman parkta geçen yıl 22 tl idi.Bu yıl heralde 25 falan olur.Aslında orası da güzel mekan.

hilmi kayın iş merkezinin karşısında katık var. bugün önünden geçerken gördüm. her türlü fiyata menü var. isterseniz orası da olabilir

Evet katık da iyidir.Katık'ı hemen geçince de Buhara İskender var orası da olabilir
  • quote:

quote:

quote:

Evet katık da iyidir.Katık'ı hemen geçince de Buhara İskender var orası da olabilir

bugün yanlış görmediysem buhara da menü yoktu. lahmacun 2 lira iskender çeşitleri 10 liradan başlıyor. bence katık bize daha uygun olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bugün yanlış görmediysem buhara da menü yoktu. lahmacun 2 lira iskender çeşitleri 10 liradan başlıyor. bence katık bize daha uygun olabilir.

Tabi hocam herkesin fikrini alıp bi kararı varalım.Benim için hiç fark etmez yeter ki ortam muhabbet güzel olsun :)

• evet arkadaşlar hilmi kayın iş merkezinin karşısında katık döner var. 8 liradan başlıyor menüler. burası sizin için uygun mudur?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.