Şimdi Ara

DH'Sana İhtiyacım Var !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu gün balkonda oturuyordum Düşüncelere dalmışım ileriki hayatım nasıl olacak vs.Karşıdan daha önce görmediğim bi kız geliyor ama o kdr güzelki kızı göz ucumla takip ediyorum.Kız bizim siteye girince sevincimi görmeliydiniz.Ama önüm sorunlarla dolu ve galiba kızdan hoşlanıyorum tipim iyi sayılır ama bi 15 kg kadar fazlam var.Şimdi sorunları sıralayalım

1-)Yaz boyu sadece evden ekmek içecek sigara almak için cıktım son derece asosyalim tatilde bile otelden cıkmadım düşünün,
    2-)15 kg fazlam var.
    3-)Kızla konuşurken dilim tutulabiliyor hatta düşünemiyorum ama bu kız çok farklı cesaret edemedim ve uzun zamandır kızlarla diyalog kurmuyorum.

Ayrıca kız bizim evin tam arkasındaki blokda paralel olarak oturuyoruz.Pencereden kızı gözetlerken kız beni gördümü bilmiyorum görmesi çok zor kız perdeyi çekti ve mors oldum resmen.

Dediğim gibi tipim iyi,resim koymaya niyetli değilim caps olmak istemiyorum ve bu benim için önemli beyler

Tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen CİDDİ olalım beyler.Sizden Yardım istiyorum

• Yapma dostum sonu hüsranla biter.

Sen asosyalim diyosun halbuki o kız gezip tozuyodur bi sürü yakısklı erkek görüyodur. Kızlar ortamı olan erkekleri , popüler olan erkekleri sever . Sanrm şansn yok .

Ama umarm istedigin gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 5 Ağustos 2011; 21:28:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

Yapma dostum sonu hüsranla biter

Dostum bu kızı ya öyle ya böyle tavlıyacam kafama koydumSonu hüsranla bitse bile bu kız benimle çıkıcak 15 kgyi bu hırsla veririm çünkü gerçekten bunu yapmam lazım,ayrıca ortamda yapabilirim gezerim tozarım asosyallik bir seçimdir ya çok sosyal olurum eve girmem yada asosyal olur kafamı dinlerim.Ve tercihimi asosyallikten yana kullandım.Ortam yapması çok zor bişey değil ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windowshopper -- 5 Ağustos 2011; 21:31:33 >

• 1-)Tipin kime göre,neye göre iyi?
    2-)Uyan artık
    3-)Röntgenciliği bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

1-)Tipin kime göre,neye göre iyi?
    2-)Uyan artık
    3-)Röntgenciliği bırak

Dostum burda bana laf sokmanı istemedim yardımcı olmanı istedim.Tipim kızlara göre iyi tatlı olduğum söyleniyor.Uyandım ve bu konuyu açtım.Röntgencilik olarakta kızın orasına burasına bakmadım balkondaydılar pencereden baktım.
  • Kız dediğin kadar iyiyse sevgilisi vardır yoksa da bu psikolojiyle de sen bir şey yapamazsın ayrıca kız lan bu. İnsan yani. Neyini bu kadar abartıyorsun cidden anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Programcı gerek kalmadı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Kız dediğin kadar iyiyse sevgilisi vardır yoksa da bu psikolojiyle de sen bir şey yapamazsın ayrıca kız lan bu. İnsan yani. Neyini bu kadar abartıyorsun cidden anlamadım.

Dostum kızın sevgilisi olmadığını biliyorum çevreye sordum kızı Ve buraya yeni taşınmışlar hiç haberim yok önce davranırsam kaparım kızı,Ayrıca evet kız abartmaya gerek yok biraz abartmış olabilirm.Bu psikoloji derken biraz açarmısın?
  • Sosyal birisi değilsen brad pitt olsan şansın yok ..
  • Bugün fitnesse başladım. Sende başla , bende asosyallikten kurtulalı 1 yıl anca oluyor. Sigaran var git ortamlara git her ne kadar kötü bişeysede sokar seni ortama. Tanışmak için bahane bul. Cool ol.

Şimdi bırak bu işleri. İlk önce çık bi tur at , özgüvensiz hiç bir şey yaaapaaaamaaaassıııııın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCalifornia

Sosyal birisi değilsen brad pitt olsan şansın yok ..

bu ağırdı panpa ya Desene yedik ayvayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitarist®

Bugün fitnesse başladım. Sende başla , bende asosyallikten kurtulalı 1 yıl anca oluyor. Sigaran var git ortamlara git her ne kadar kötü bişeysede sokar seni ortama. Tanışmak için bahane bul. Cool ol.

Şimdi bırak bu işleri. İlk önce çık bi tur at , özgüvensiz hiç bir şey yaaapaaaamaaaassıııııın.

çok saol panpa,Body e gidiyorumda ramazandan dolayı 1 ay ara verdik,Ortamlara girerim o kolay,evet malesef özgüven eksikliği var dediğin çok doğru panpa böyle cvplara ihtiyacım var beyler
  • Sosyalleşmeye çalışman lazım tek başına olsan bile bilgisayarda vakit geçirmek yerine çık dışarıda gez. bir kızla konuşacağın zaman heyecanlanıyorsan onu kendinden büyük görme tuvalletteki halini hayal et ve oda bende insan neden heyecanlanayım ki de. Bu yöntem kendine olan güvenini getirebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HCalifornia -- 5 Ağustos 2011; 21:47:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCalifornia

Sosyalleşmeye çalışman lazım tek başına olsan bile bilgisayarda vakit geçirmek yerine çık dışarıda gez. bir kızla konuşacağın zaman heyecanlanıyorsan onu kendinden büyük görme tuvalletteki halini hayal et ve oda bende insan neden heyecanlanayım ki de. Bu yöntem kendine olan güvenini getirebilir

çok ilginç bir yöntem ama cidden işe yarayabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.