Şimdi Ara

DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
16
Favori
10.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UçanHindistanCevizi kullanıcısına yanıt
    Evet 10. sınıfa geçtim. Normalde 11 olacaktı ama 1 yıl geç gittim.

Benim toplam 2.5 yıl falan olmuştur başlayalı, 7.sınıfta başladım. Tam hatırlamıyorum ama tam 7. sınıft değil yani 7. sınıfın bitmesine yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 25 Haziran 2014; 1:14:35 >
  • Meslek lisesinde okuyorsun ya şu an HHO'na gitme şansın yok doğru mu biliyorum ?
    Mutabık. Küçücük bir umuda bağlı ama artık o umudu yitirdim ve Türkiye'de insanı hayallerinden bile soğutuyorlar, ayrıca programcılık ile de uğraşıyorum aslında pilot olmak istiyordum ama artık HHO'nun mesleklere açılmayacağını bildiğimden dolayı Bilgisayar Mühendisliğine zorlamayı düşünüyorum tabi meslek lisesinde ne kadar olur onu da bilemem ama programcılığı da çok sevdiğimden şuan ki hayalim bilgisayar mühendisi olmak, bilgisayar dünyasının her bölümüne hakim olmayı istiyorum. Havacılık sadece hobi gibi bir şey haline gelmeye başladı artık ve gün geçtikçe de daha da öyle oluyor çünki umudumu yitiriyorum. Aslında yitirmiş durumdayım ama kendimi avutuyorum.
  • Ben de sizinle yaşıtım her zaman insanların yetenekleri ile sınanması gerektiğini söylediğim için dışlanmama rağmen siz de buna bir örneksiniz böyle yetenekli insanların harcanması ağır geliyor bana ben daha çok uçak yapımı yani mühendisliği ile ilgileniyorum. THK pilotaj bölümü var başka pilotaj bölümlerde var üniversitede onları düşünmüyor musunuz ? Bence ümidinizi yitirmeyin.
    Askeri olursa olur, ben sivilden pek hoşlanmıyorum, aslında bu yıl başında HHO olmazsa THY zorlarım diye düşünüyordum ama askeriye'ye olan aşkım başka. Nasip işleri napalım.
  • Askeri havacılık bana göre de bambaşka diğerleri çok basit geliyor yani bir f 16 yla boeing uçurmanın bir olması mümkün değil
  • Arkadaşlar ygs calismaya karar verdim sanırım aranızda olamayacağim kusura bakmayin herkese başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mR.ma[TR]ax M kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm dostum ama ygs'de önemli o yüzden kararına saygı duymak düşer bize.
  • Anlayışın için çok sağol son tur son bilet olunca adamın içinde korku olsuyor o yüzden pismanlik duymamak için ilerde bir şeyler yapmam lazim her şey için teşekkürler

• Hocam falcon 4.0 indirmek şart mı ben şu anhttp://www.13uncufilo.com/bms-4-32-kurulumu-ve-guncellemesi/ bu siteden bms 4.32 yi indiriyorum ve http://www.turkishairforce.org/falcon_40_allied_force_torrent_download_tek_link-t4258.0.html burdan da falcon 4.0 indiriyorum sıkıntı çıkar mı ?

Allied force indirmeyeceksin sadece 4.0 olan falcon bms var onu indireceksin ve üzerine bms 4.32 yi kuracaksın
  • Hocam zahmet olmazsa link atar mısınız ben bulamadım da ?
  • Ekleyebilrsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoktorPilot -- 25 Haziran 2014; 16:56:07 >
  • Evet bugün Joystick'im bozuldu ve Belçika'ya servise gitti çok uzun süre de gelmeycek gibi duruyor.Size iyi uçuşlar ben çekiliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam raidcall a kayıt olduk ama ses problemi yaşıyoruz ve uçuşlar ne zaman başlıyor
  • Siyahisiyah kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle eğitim yapmayı düşünüyorum yani temel şeyleri bilmeden uçuşlara başlayamayız, ayrıca hangi saatlerde meşgul olduğunuzu bilerek çağırmalıyım, bu arada siz hangi saatlerde boşsunuz ?
  • hocam saat fark etmez bana her saat uygun bu arada bms yi kurdum enfes ama tek sıkıcı oluyor en kısa zamanda başlarız umarım bugun deneme yap şansımız var mı ?
  • Siyahisiyah kullanıcısına yanıt
    Peki raid call gelin bir siftah atalım.
  • Raidcall a niye kimse gelmiyor diğer arkadaşlar uçmaktan vaz mı geçtiniz ?
    Ben geleceğim de, bilgisayarda bir kaç şey yapıyorum internet bağlantım da çok kötü. O yüzden gelemiyorum. Ama yarın kesin gelirim, bir uçuşta yaparız. Ramp start yapmayı çözdün mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 29 Haziran 2014; 17:36:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.