Şimdi Ara

###DH Satranç Kulübü### (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
27
Favori
34.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki

###DH Satranç Kulübü###

(En Son Oy Tarihi: 1.1.0001)
Giriş
  • İnternetten videoları izleye bilirsiniz, araştırırsanız bir çok video çıkacaktır zaten. Birde akademi(nokta)satranc(nokta)org(nokta)tr adresinden üye olup seviye seviye öğrenebilirsiniz. Kursa gitmeniz güzel olur birebir satranç tahtasından öğrenmek daha keyifli. İyi Çalışmalar.

edit: yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Fox41 -- 22 Kasım 2013; 14:52:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Fox41

İnternetten videoları izleye bilirsiniz, araştırırsanız bir çok video çıkacaktır zaten. Birde akademi(nokta)satranc(nokta)org(nokta)tr adresinden üye olup seviye seviye öğrenebilirsiniz. Kursa gitmeniz güzel olur birebir satranç tahtasından öğrenmek daha keyifli. İyi Çalışmalar.

edit: yazım hatası.

Sağolun hocam eskiden çok üstüne olmadığım ve de kursun 2 dersten sonra devam etmemesi üzerine öğrenemedim pek haliyle. Ama satranç çok güzel bir hobi ve uğraşı alanı. Eski filozof ve bilim adamlarının bu oyuna ne kadar önem verdiklerini biliyorum. Zihni canlı tutuyor sürekli. Bu defa iyiden iyiye niyetlendim öğrenmeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dursun mesajim surada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de eklermisiniz hocam
  • Satranç oynamayı severdim eskiden, şimdide geliştirmek istiyorum nasıl geliştirebilirim?
  • Ardakaşlar satranç eğitim seti almayı düşünün varsa satrancokulu nun cdlerini birlikte alabiliriz.Bi kaç kişi ile birlikte uygun bi fiyata almak isteyen varsa bana ulaşsın.
  • Rybka 4'ü yenebilen var mı?
  • Paylaşmak istedim. Yıldırım satrancına başladım artık alıştım normal gibi oynuyorum hataları aza indirgedim. Ama nedense bu pozisyon çok hoşuma gitti yarım dakika önce yaptım Vezir'i d7'ye gelmek zorundaydı Vezir'le a8'deki kalesini alıp sonra Şah'ı e7 veya d7 veya f7'ye gelmek zorunda kalacaktı. Fille Veziri alıp şahta filimi alacaktı sonra zaten 5-6 hamle sonra mat geliyor.
     ###DH Satranç Kulübü###

Ekleyebilir misin hocam?
     ###DH Satranç Kulübü###

• 24-25-26-27 Nisan tarihlerinde Bahçelievler'deki turnuvadayım. Başka varsa katılan DHli görüşebilir maç aralarında pratik yapabiliriz

B kategorisindeyim. Kayıt için istanbul.tsf.org.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Paylaşmak istedim. Yıldırım satrancına başladım artık alıştım normal gibi oynuyorum hataları aza indirgedim. Ama nedense bu pozisyon çok hoşuma gitti yarım dakika önce yaptım Vezir'i d7'ye gelmek zorundaydı Vezir'le a8'deki kalesini alıp sonra Şah'ı e7 veya d7 veya f7'ye gelmek zorunda kalacaktı. Fille Veziri alıp şahta filimi alacaktı sonra zaten 5-6 hamle sonra mat geliyor.
     ###DH Satranç Kulübü###

Ekleyebilir misin hocam?
     ###DH Satranç Kulübü###

tebrık ederım efsane büyük usta Paul Morphy gibi oynamışsın. nickınde yakıyo hani "amele" Türk oldugunu belli etmişsin hemen de

• Beni de DH satranç klübüne yazın lütfen. nacizane tavsiyem olacak. www.chesscube.com bu site çok iyi şiddetle tavsıye ederım . tasarımı menülerı çok iyi. facebook hesabınızla direk giriş yapabilirsiniz. buyrun beklerım bu sıteye. turkey odasına gelırsenız tanışırız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanridanKutBolmus -- 14 Nisan 2014; 2:33:30 >
  • quote:

Paylaşmak istedim. Yıldırım satrancına başladım artık alıştım normal gibi oynuyorum hataları aza indirgedim. Ama nedense bu pozisyon çok hoşuma gitti yarım dakika önce yaptım Vezir'i d7'ye gelmek zorundaydı Vezir'le a8'deki kalesini alıp sonra Şah'ı e7 veya d7 veya f7'ye gelmek zorunda kalacaktı. Fille Veziri alıp şahta filimi alacaktı sonra zaten 5-6 hamle sonra mat geliyor.
     ###DH Satranç Kulübü###

Ekleyebilir misin hocam?
     ###DH Satranç Kulübü###

Zaten mat olmuş, neden uzatıyorsun? Ben mi yanlış görüyorum diye normalden daha uzun baktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tinus

quote:

###DH Satranç Kulübü###

Ekleyebilir misin hocam?
     ###DH Satranç Kulübü###

Zaten mat olmuş, neden uzatıyorsun? Ben mi yanlış görüyorum diye normalden daha uzun baktım.

Hayır, daha mat olmadı. şah çeken beyaz filin önüne siyahlar vezirini koymak zorunda

• Veziri oynadıktan sonraki durumu kastetmiştim.
  • Çalıştığım yerde Satranç turnuvası yapılacak. Bende katılmak istedim. Daha başlamadı turnuva ve ben en son ortaokul ya da lisede oynamıştım. Aradan yıllar geçti kalan tek şey dikkatim.
    Ünlü mat ları, açılışları falan bilmiyorumda. Ne yaoayım arkadaşlar nerden başlayım , nasıl daha iyi olabilirim bu oyunda. Kısa vadede turnuvada yöneticisi olduğum insanlara basit şekilde yenilmeyim , uzun vadede ise satrancın bana getireceği etraflıca düşünebilme yetisini kazanıp uygulamak kendime böyle bir donanım eklemek istiyorum.

Akıl verin , tavsiye verin lütfen.
  • İyi geceler. Bugünkü maçından bir resim atayım herkese. Vezir fedalı
     ###DH Satranç Kulübü###
  • beyler okulda cocuklara satranc oynatıyorumda

soyle eglenerek oynayabıleceklerı anımasyonlu gercek at fıl tarzı karakterlerın oldgu

satranc oynu bılıyormusunuz

hanı hem eglenerek oynasınlar hemde ılgı alakayı kaybetmesınler istiyorum
  • Bu konu bayağı ölmüş yahu hareketlendirelim.Oynamak isteyen varsa müsaitim.
  • benide ekleyin
  • Varmı karşılaşmak isteyen ? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.