Şimdi Ara

###DH Satranç Kulübü### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
27
Favori
34.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

###DH Satranç Kulübü###

(En Son Oy Tarihi: 1.1.0001)
Giriş

Orjinalden alıntı: Riqimaru

quote:

Orjinalden alıntı: psyco_oki

beni eklememişsin sanırım hala.
    bu arada bence mynetten yapalım hem türkçe hem kolay anlasırız

İyi bak kanka 18. sıradasın Turnuvanın nasıl olacağını da anket belirleyecek(büyük ihtimal mynet çıkar kafanı yorma)

pardon teşekkürler
    @©oolermaste® bunundamı hilesi var ya

• şöyle ki adam açar ubisoft chessmaster 10th edition traning mod karşıya alır chessmaster i flip board yapıp programın yaptığı hamleleri size karşı yapar. mynette yahooda o acayip yüksek puanlara sahip 500 600 e 1 lik oran yakalamış kişilerin çoğu bu şekilde oynuyor. ukd li oyuncuyum yahooda harcıyor adamlar. analiz ediyorum neredeyse 0 hata 10 dk süreli oyunda adamın yaptığı her hamle 5 hamle sonrasına yönelik. oyundan beziyorsun böyle olunca. en iyisi yüzyüze taşlara dokunarak saate elinle basarak oynamak. zaten kale fedası yapıp 3 hamle sonra matı gördümü o saate bi başka basarsın o onların zevki hiçbirşeyde yok
  • benide ekler misiniz
  • arkadaşlar benide seçin bende satranç oynuorum bi kerem 8. oldum bide bi okulun 3. sünü yendim:D(imzayı ekliom)
  • PlayChees programında nickim aLpeReN07
  • benide eklersen sevinirim
  • bence playchess ayrıyetten nickim playchess de minikchesser
  • Satranç Var.Ben Yokum?Sizi Mat Etmeye Hazırım
  • benı kısme yenemez antalya 5 ı oldum 5 sene once sorna bırkadım:D
  • Ekle ekle benide
  • benide ele ardeş
  • Arkadaşlar bakıyorumda herkes bir site ismi yazıyor. Yok bu site çok iyi, yok buna birsürü insan takılıyor falan filan.
    Neden özel bir siteye bağımlı kalalım? Riqimaru'nun ilk mesajında (bu başlığın ilk mesajı) PlayChess prokramını indirebileceğiniz link verilmiş.
    Bakın arkadaşlar, gerçekten profesyonel bir iş yapmak istiyorsanız, ücretsiz bu programı kullanmalıyız. Bir kullansanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız..
  • Kesinlikle Karadeniz Otoyolu nickli arkadaşıma katılıyorum.Daha profesyonel ve daha rahat bir turnuva için PlayChess programını öneriyorum bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Kesinlikle Karadeniz Otoyolu nickli arkadaşıma katılıyorum.Daha profesyonel ve daha rahat bir turnuva için PlayChess programını öneriyorum bende

Ewet PlayChess olsun .

Diğer detaylardan haberder etmeyi unutmayın bizleri.. Nezaman olcağı felan ..
  • benide eklerseniz sevinirim
    de zor iş bu internetten geçen gün oynayayım dedim adam chessmaster açmış benim oynadıkları mı oynuyor banada bilgisayarın yaptığını yapıyor
  • Benide yazarsanız sevinirim beyler bol mat lar
  • beni de ekleyin
  • ya bu arada ya mynette biri program kullanmaya calısırsa nasıl anlayacaz playchessde bole bir sorun olmuyor en iyisi
    playchess
  • Riqimaru

beni de kulübe ekler misin.
    sanırım turnuva için geç kaldım
  • benimde merakım var benide ekleyin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.