Şimdi Ara

# DH SOLAKLAR GRUBU # [GÜNCEL GRUP] 360+ kişi! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
11
Favori
52.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ScientistMan

Yok boğayım

Ne alaka zaten dimi

Ama o saydiğin özelliklerimiz aynı yav şaşırdım peki sanatla aran nasıl hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackkan kullanıcısına yanıt
    Çok fazla ve çeşitli müzik dimnlerim. Onun dışında pek ilgim yok. Resim yeteneği falan 0. Çöp adamlarla idare ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok fazla ve çeşitli müzik dimnlerim. Onun dışında pek ilgim yok. Resim yeteneği falan 0. Çöp adamlarla idare ediyorum.

Hmm garip ben az sayıda ve belli türler dinliyorum ve resim yeteneği biraz var. Burada yolun sonuna geldik hocam

• Hocam ekleyin beni de:)

• quote:

Orijinalden alıntı: uguroz89

elde solağım ayakta sağlak benim gibi olan var mı bide mesela mouse sağ elle kullanmaya alıştım ama yemeği sol elsiz yiyemem sol elle yazarım sağ elle raket tutarım sol elim daha kuvvetlidir ama böle enteresanlıklarda var bende

Ayakta her ikisinide kullanırım diğerlerinde aynıyız.

Ekle beni konu sahibi.

Yemeği hangi elle yiyorsun?

• quote:

Yemeği hangi elle yiyorsun?

Mouse haricinde her şeyde solağım ama artık bölüştürmeye çalışıyorum çünkü bateri ile uğraşıyorum. Ayaktada aşırı solağım. Sağ ayağım işlevsiz resmen ama onuda bir kaç aydır dize getirdim sayılır

Ben de mouseda sağ. Yemekte kafama göre takılıyorum. Malum batıl inançlar yüzünden annem sağ ile yemek yemeyi öğretmiş. Onun dışında tamamen sol.

• quote:

Ben de mouseda sağ. Yemekte kafama göre takılıyorum. Malum batıl inançlar yüzünden annem sağ ile yemek yemeyi öğretmiş. Onun dışında tamamen sol.

Doğrudur hocam ben sağlak veya solak olmak konusunda bi sıkıntı görmüyorum.

• Ekle hocam

• ben de doğuştan tamamen solaktım ama ilkokul 1de hocam sağ elle yazmaya alıştırmıştı. artık sol elle yazamıyorum kaşık, mouse vb. tutarken sağ elle tutuyorum sol elimi nadir kullanıyorum artık. sol ayak konusunda da tek rakibim messi biraz resim yeteneğim var ve dinlediğim belli bi müzik türü dışında diğer türleri dinlemeyi de severim. matematiğim pek iyi değil. boğa burcuyum. yaş 18. taliplerimi bekliyorum.

klube ekler misin hocam
  • Ekler misin? Hem sol hem de sağ tarafımı çok rahat bir şekilde kullanabiliyorum.
  • Ekleyin
    Tek sıkıntı üzerinde yazı yazılabilen sandalyelerin (adını bilmiyorum) sağ elini kullanan insanlar için yapılmış olması. Şimdilik tek sıkıntım bu. Kimi yerlerde solaklar için de sandalye koyuyolar ama ben görmedim. Onun dışında solak yaşamak bazen eğlenceli olabiliyor. Bazen oha sen solak mıydın diyen insanlar oluyor falan.

• quote:

Tek sıkıntı üzerinde yazı yazılabilen sandalyelerin (adını bilmiyorum) sağ elini kullanan insanlar için yapılmış olması. Şimdilik tek sıkıntım bu. Kimi yerlerde solaklar için de sandalye koyuyolar ama ben görmedim. Onun dışında solak yaşamak bazen eğlenceli olabiliyor. Bazen oha sen solak mıydın diyen insanlar oluyor falan.

Bu sağlaklar için hazırlanmış şeyler çok zorluyor bazen haklısın o sandalyelerden bende çok çektim ha

• madem hort.ekle beni doğuştan solak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerGiyotineBurnunuSokma -- 21 Ağustos 2015; 21:26:38 >
  • Solak ve Yay. Ultra kombo.
  • Katılmak istiyorum.
  • Yüzde 50 solak yüzde 50 sağlak ekle beni de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparatorice

Yüzde 50 solak yüzde 50 sağlak ekle beni de

yazıyı sağ elle yazıyorsan ve fareyi sağ elle kullanıyorsan ezik bir sağlaksın
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.