Şimdi Ara

* DH SRO 5.İstanbul İftar Buluşması 6 Eylül 2009 Gerçekleşti. Ss'ler İlk Say. * (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
2
Favori
5.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MoriKalina

@--Kemalist--

Cevabını bekliyorum, alacanmı beni Avr. dan

Kusura bakma,yoğundum.Avrupa'dan alırım biz gelecek olursak.Cep numaranı bırakırsan sevinirim.Ben veya abim arayarak seninle irtibata geçeriz.Bu arada neredesin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: --Kemalist--

quote:

Orijinalden alıntı: MoriKalina

@--Kemalist--

Cevabını bekliyorum, alacanmı beni Avr. dan

Kusura bakma,yoğundum.Avrupa'dan alırım biz gelecek olursak.Cep numaranı bırakırsan sevinirim.Ben veya abim arayarak seninle irtibata geçeriz.Bu arada neredesin ?

Fatihte oturuyorum çevremdeki ilçelere filan gidebilirim, cep numaramı PM attım.
  • bakırköyden beni Jeep ' Le aLırLarsa qeLirim
  • bundan sonra 5 sene edirnede okucam üniyi kazandık :D inşallah diğer buluşmalara da gelebilirim :) ve yabancılık çekmem
  • konumuzu upliyim dedim :D

bu arada şaka maka bu ramazan kişi başı düşen fitre miktarı kişi başı 6.5 ytl imiş beler bizim burası fakir insan kaynıyo yardım yapıcak olan varsa lütfen bulusmaya kadar fitre paralarını biriktirsin ;)

bu arada söyliyim genelde şakalar fln havada uçtuu için ciddiye alınmaya bilir ama konuda harbi ciddiyim.

----

acaba bulusma nasıl olcak :D çoh merak ediyom :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS9 -- 26 Ağustos 2009; 20:28:29 >
  • ilhan aga gene yalan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

konumuzu upliyim dedim :D

bu arada şaka maka bu ramazan kişi başı düşen fitre miktarı kişi başı 6.5 ytl imiş beler bizim burası fakir insan kaynıyo yardım yapıcak olan varsa lütfen bulusmaya kadar fitre paralarını biriktirsin ;)

bu arada söyliyim genelde şakalar fln havada uçtuu için ciddiye alınmaya bilir ama konuda harbi ciddiyim.

----

acaba bulusma nasıl olcak :D çoh merak ediyom :D

Fazla merak iyi değildir serdar . . .
  • ayıpsın müco aabey etmeyiz sen iste yeterki
  • kimsede Jeep yokmu enes
  • sanırım gelmesem daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Happycan

sanırım gelmesem daha iyi

Neden yahu . . .
  • :( müco bey cok mu uzun oldu bidahaki ayın 6 sı
    bende gelmiyorum abi

şakaaaaa şakaaaa ^^ gelicem ulen ama 20 tl aldım dahada param yok ona göre :D
    ekliyorum üstteki param yok yazısından sora müco abim dicek para sorun deil gel kardeşim :D azcık ucundan hormonal bozukluklarıda olsa seviyorum muco abimi :D (ayrıntısını anlatıcam bulusma günü :D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS9 -- 27 Ağustos 2009; 22:06:34 >
  • Abi beriye qeL azcık beriye :D Avrupalıyız biz :D
  • quote:

:( müco bey cok mu uzun oldu bidahaki ayın 6 sı
    bende gelmiyorum abi

ekliyorum üstteki param yok yazısından sora müco abim dicek para sorun deil gel kardeşim :D azcık ucundan hormonal bozukluklarıda olsa seviyorum muco abimi :D (ayrıntısını anlatıcam bulusma günü :D )

Ula serdar alemsin yahu :) Sen gel para sorun değil. Getirebildiğin kadar canın sağolsun kardeşim. Ne olursan ol yine gel beykoz'un gülü . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

quote:

bende gelmiyorum abi

Ula serdar alemsin yahu :) Sen gel para sorun değil. Getirebildiğin kadar canın sağolsun kardeşim. Ne olursan ol yine gel beykoz'un gülü . . .

İnanmayın lan buna böle diyor sonra züğürt bir şekilde çoluk çocuğu ortalık yerde bırakıyor, bakınız: sayfa2

• quote:

Orijinalden alıntı: QeLeBeQ

quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

quote:

bende gelmiyorum abi

İnanmayın lan buna böle diyor sonra züğürt bir şekilde çoluk çocuğu ortalık yerde bırakıyor, bakınız: sayfa2

Sen kimsin yahu, yok canım öyle birşey yalan dolan birşeyler yazılıp çiziliyor . . .

• bu sene istesemde gelemem :/ seneye inşallah
  • Bu iki arkadaşa dikkat edin. Bakışlarından bile belli oluyor. (arakçı)
     * DH SRO 5.İstanbul İftar Buluşması 6 Eylül 2009 Gerçekleşti. Ss'ler İlk Say. *

Arkadaşlar son duymadım görmedim bilmiyorum demeyin.

Müco tamda tecavüzcü coşkuna benzemiş he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz

Bu iki arkadaşa dikkat edin. Bakışlarından bile belli oluyor. (arakçı)

Müco bana tecaviz edicek diye korkundan gelemiyorsun di mi

Sabah revo küfrediyordu, dün topladığı ali babaları kayıpmış, kim arakladı gene acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz

Bu iki arkadaşa dikkat edin. Bakışlarından bile belli oluyor. (arakçı)

Öndercim fazla uçma istersen :) Yoksa bildiklerimi paylaşırım . . .

Evet doğru duydun bu bir şantaj, tehdit nasıl anlarsan sana kalmış . . .

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.