Şimdi Ara

**DH SRO AŞİRETİ(ss isterük)** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
1
Favori
77.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende daha sürüyle vardida dershane ecelimidir nedir gidicem yakında bulamadım
  • olm snn dersane 9 da değilmiydi. Bn gttim 1 saat durdum geldim motorun 2000 km bakımını yaptırdım yıkadım deli oldu piyasaya çıkcam akşamüstü
  • Yok yaw anama yanlış bilgi vermiş 'şerrolar' Okullar açılana (!) kadar hergun 1.30 dan 6.30 a kadar...

Okullar açılınca sadece cumartesi
  • bnm dersane okullar açılınca cumartesi pazar 6 şar saat MFci olmaK zor iş

• salih gıralsın

iyi goturuyon malları walla

pc basındayken yemek yeme olayı beni sarmıyor zaten su an ki fotomu koysam kızlar foruma dolusur

sıcak memleket yarı cıplak geziyoz
  • salih su t-shirt in resmini tam olarak ceksene ilgimi cekti kaşoynatma.gif
  • bide o kadayıfa benzimio başka bi tatlı
  • Yassı kadayıf. Belki yöreden yöreye farkediyordur bu şekilde söylersem daha rahat olur. Biz genel olarak hepsine Kadayıf diyoruz.
  • süpermiş yollasana onu mersine :P bende sana no fear atayım
  • bende lokma istiyorum. gönderecek var mı?

@Flara

sırada ne var hacı? bişey kaldı mı yemedik?
  • 5-10 dakika içerisinde tost yaparım olmadı fasulyeyi ısıtır onu yerim..
  • aga walla sendne korkulur zaten bunca yemekl arsında nasıl lwl kasıon hala mrk ediom
    EDÜT:aga fazla tost varsa rarlayıp yollsana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Næccm -- 10 Eylül 2007; 14:21:12 >

• Oyunu bıraktım zaten.. Dershane Öss falan filan derken oyuna zaman bulabileceğimide sanmıyordum.. Oyun olmayınca bende böyle bilgisayar başında yemek yiyorum. Gayet zevkli açıkçası silk paralarını kadayıfa cipse dondurmaya çevirmek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Oyunu bıraktım zaten.. Dershane Öss falan filan derken oyuna zaman bulabileceğimide sanmıyordum.. Oyun olmayınca bende böyle bilgisayar başında yemek yiyorum. Gayet zevkli açıkçası silk paralarını kadayıfa cipse dondurmaya çevirmek.

seni gılabıma yazam HÖHÖHÖÖYT

silk parasını yiyenler-yedirenler topluluğu

kimi karı-kıza yedirir. kimi de aha flara gibi kendi yer süpürür

@saygac

hacu sana da alırız. hiçbişeyin yok seninde bea. ilk fotoğraf makinesi, sonra gülüm oğlu

• quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Oyunu bıraktım zaten.. Dershane Öss falan filan derken oyuna zaman bulabileceğimide sanmıyordum.. Oyun olmayınca bende böyle bilgisayar başında yemek yiyorum. Gayet zevkli açıkçası silk paralarını kadayıfa cipse dondurmaya çevirmek.

seni gılabıma yazam HÖHÖHÖÖYT

silk parasını yiyenler-yedirenler topluluğu

kimi karı-kıza yedirir. kimi de aha flara gibi kendi yer süpürür

@saygac

hacu sana da alırız. hiçbişeyin yok seninde bea. ilk fotoğraf makinesi, sonra gülüm oğlu

Acıların çocuyum dersem ortama uyamam.Tatlıların çocuyum diyeyim bari. Agalar kadayıf pls.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 10 Eylül 2007; 14:32:04 >

• Evet Gülümoğlu.
    Benim Club falan pek işime yaramaz ama sen yaz yinede adımız dursun bir yerlerde.
  • Selamlar saygılar :D nasılsınız gençler :D Binbaşım Sıraya diziğeaaal de kopart beni bende bi sro fanı olarak resmimi koyıyım bekleyin..

**DH SRO AŞİRETİ(ss isterük)**
  • sıraya dizil yüzbaşı. bak herkes kendi resmini koyuyo. sende koy
  • tmm koyaruz :)

Ama fanımın resmi daha güsel :D

Bekle koyım.. ama nedir bu yaws !! niye 30 postum eksik :(

Edağğğğğtğttt : akşam koycam kamera evde kalmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuinFea -- 10 Eylül 2007; 15:03:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuinFea

Selamlar saygılar :D nasılsınız gençler :D Binbaşım Sıraya diziğeaaal de kopart beni bende bi sro fanı olarak resmimi koyıyım bekleyin..

**DH SRO AŞİRETİ(ss isterük)**

şereffisizm aklıma gelmişti ama yapamdım
    tebrikelr walla

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.