Şimdi Ara

**DH SRO AŞİRETİ(ss isterük)** (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
1
Favori
77.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flara -- 11 Eylül 2007; 17:43:08 >
  • sizin doritosunuz yok diye kıskanmayın

ozentilerden korkun

• quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

sizin doritosunuz yok diye kıskanmayın

ozentilerden korkun

Fakirliğin gözü kör olsun hocam bi cips alcak paramız yok eskiden olsa pringles alır yerdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

quote:

Orjinalden alıntı: vortigon

sadece sana değil lafım

katılıyorum..hadi flara ilk yaptı iyiydi hoştu ama birazcık abartılamaya başland..kendi topiğinizi açın isterseniz.."şu anda ne yiyorum agalar fan kılap" gibisinden...

not:lafım flaraya değil ona özenen bazı arkadaşlara..

Arkadaşlar metalliorla Msnden konuştum.. Ben o lafı bana söyledigini sandım.. Megerse öyle degilmiş..O resmimi görmemiş bile.. Bi yanlış anlaşılma olmuş.. Özür diliorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 11 Eylül 2007; 20:48:37 >

• sonuçta resimde bende varım böyle olduğu sürece kimseyide ilgilendirmiyor. Post kasmak için kacga çıkarmayın. Özellike ilgi çekmek için aptal avatar imza yapıp. Ölmüş birinn tarzıyla dalga geçenler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turgay_ -- 11 Eylül 2007; 19:00:40 >
  • Bu konuda bu gidişle kapanır Serpentine bence bütün resimleri kaydet. 3e hazırlık olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fa1rSworD

Bu konuda bu gidişle kapanır Serpentine bence bütün resimleri kaydet. 3e hazırlık olsun.

kapanmıcak.. bazı arkadaşlar nedense ^^ sadece kendilerine ilgi gösterilmesini istiyorlar. Bizde Dh uyesi degilmiyiz sro fanı degilmiyiz.Tepemi attıryolar akşam akşam ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eLKa_Lee

Derdiniz ne sizin kapatın bu konu da kapanmasın adam gibi konuşun forumda saygı çerçevesi diye bir şey var cnm.

Taamda kardeşim adam resmen resmini koyma diyo ? İstedigim resmi koyarım.

Tamam belki sert çıkıştım ama Resim Koymakta Özgürüz
  • Sert çıkmayla hiç bir şey elde edemezsin ki diğerlerinin yaptığı da yanlış doğru demiyorum ama lütfen arkadaşlar insan gibi konu açıldı insalığınızı gösterin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _T3RM1N4T0R_

buda kendim

http://img181.imageshack.us/my.php?image=bennn2uc4.jpg

**DH SRO AŞİRETİ(ss isterük)**

kendine gel bu ne hal

• Arkadaşlar metalliorla Msnden konuştum.. Ben o lafı bana söyledigini sandım.. Megerse öyle degilmiş..O resmimi görmemiş bile.. Bi yanlış anlaşılma olmuş.. Özür diliorum
  • Yahu dragonL diye bi adam da koymuş resmini foruma onu da burya taşısak iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHitchhiker -- 11 Eylül 2007; 20:48:46 >
  • evet o avatar beni rahatsız ediyo resmen dalga geçiyosunuz o adamla!Hayır gerçekten hayranı olsan saygı duycam seviyodur dicem ama yoK sennki başka bi boyut
  • MetallioR gibi bazı nedenlerim var...

Arkadaşlar lütfen kakaret sözlerine veya argo sözlere girmeyin... İnsanların avatarları imzaları sizi ilgilendirmez ayrıca Flaraya özenen arkadaşlarda ben buldum zart zurt dememişler ! onlar da kendi resimlerini öle çekmişler.. ama Flara hacuma saygım sonsuz.....

_turgay_ ooolum yeteerrrrr adam seviyosa koyar dalga geçmek istiyosa koyar günah herkesin kendi boynuna gerçe pekte günah değil ama !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuinFea -- 11 Eylül 2007; 20:56:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuinFea

quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Siz ona yemek mi diosunuz ulen ! Makarna+M&M miss

Yuuuuuuuhhhh hacum...

ohayokdahanelertencereyleyiyobirazbiöküslükvar.(nokta)gif(cif)

Hacum ben fırının tepsisiyle bile yiyorum bea [çaktırma annemlere

Yarın eger özenti yok şu yok bu diyen olmazsa onun fotosunu bile koyarım

• ben orions.... simdilik erhanın hesaba takılıom mesajları okumak için bende okuz gibi yemek yedikten sonra ki halimi koyam bari

simdi cektim saclarıda yeni kestirdik kafa meydan acıktı ferah ferah mis gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

ben orions.... simdilik erhanın hesaba takılıom mesajları okumak için bende okuz gibi yemek yedikten sonra ki halimi koyam bari

simdi cektim saclarıda yeni kestirdik kafa meydan acıktı ferah ferah mis gibi

Vaaaaaaaaşşş

Oluk oluk garizma agıyo ağam

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FuinFea

quote:

Siz ona yemek mi diosunuz ulen ! Makarna+M&M miss

Yuuuuuuuhhhh hacum...

ohayokdahanelertencereyleyiyobirazbiöküslükvar.(nokta)gif(cif)

Hacum ben fırının tepsisiyle bile yiyorum bea [çaktırma annemlere

Yarın eger özenti yok şu yok bu diyen olmazsa onun fotosunu bile koyarım

makarna böyle olur hacu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 11 Eylül 2007; 23:06:12 >

• O neki ağam.. Bu sene italyaya gittik ağam..Adamlar pizza ve makarnadan başka şey yemiolar ağam... ,;!

Makarnanın tarihçesini yazacak hale geldim ağam
  • @Sinaps o tatar makarna değiL

@FuinFea hacıı konu kapandı sende hıpratma kendini
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.