Şimdi Ara

**DH SRO AŞİRETİ(ss isterük)** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.851
Cevap
1
Favori
77.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu resim koymayaı öğreten arkadaşa öle bi dua etcem ki sro ya gm olacak:D:D
  • SinapS konu açtıydı da....

atkı ve bere neden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen-91

buda ben dh ye hayırlı olsun

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/316808/8A5E81A6515A4555B45088DE946BEDD7.jpg[/simage]

**DH SRO AŞİRETİ(ss isterük)**

Yalnız abi biz adam yemiyoz gösterseydin yüzünü cam kafayı yedi düzelsin hemen çekip atcam ama önce odayı toplamam ve saçlarımı yapmam lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: alperen-91

şu resim koymayaı öğreten arkadaşa öle bi dua etcem ki sro ya gm olacak:D:D

sormayın artık

http://forum.donanimhaber.com/m_17361051/mpage_1/key_//tm.htm#17364673
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 17 Temmuz 2010; 0:52:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

Yahu Yeter Artık Veletlerden Çektiğimiz , Bari Sayın Modlarımız O Veletin Yazdığı Mesajları Silememişlermi Ordanda Üşenip Kökten Götürmüşler Konuyu

Bende Buyum İşte

@H^^ERO
    way hero habimiz yi,ne çok karizma çıkmışşsın yaww
    @serpetine
    yaw bende resim koycamda geçen bi konu gördüm bi çocuğun fotosunu 50 farklı şekilde poto shop yağmışalr korkuom

• yaa abi mutlaka zeka sorusu gerek üyelik için

ipini koparan buraya geliyii

@natrix

hee herifi maymun etmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 8 Eylül 2007; 23:45:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

yaa abi mutlaka zeka sorusu gerek üyelik için

Geliyo işte ne yapacaz :S Yaş sınırlaması koysan sanki adam doğru şeyi işareteleyecek sonuçta herkese açık bir forum olduğu için birşey yapmak imkansız.Nitekim binlerce insan var birinin huyu birine tutmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

quote:

Geliyo işte ne yapacaz :S Yaş sınırlaması koysan sanki adam doğru şeyi işareteleyecek sonuçta herkese açık bir forum olduğu için birşey yapmak imkansız.Nitekim binlerce insan var birinin huyu birine tutmuyor.

Aslında Foruma Üye Olurken Bir Takım Sorular Sorulsa Acaba Nolur ?
    Veletlerin Bilemeyeceği Birşeyler

• 2 kere 2 kaç diye sorsan yine üye olmk isteyen sayısı azalır yafs

evet beyler resimleri bekliorz. konuyu saptırmayın
  • Sevgili @se[R]pentine ,

Yönetimde kimse kendi başına hareket etmiyor.Başlığın tekrar açılabileceğini Mewluth hocama da ben söyledim.Bunu banlanan arkadaşa da söyledim ama kendisi bana ve tüm yönetime hakaret ederek bu söylemimi yanıtladı.

Başlığınız elbette kalabilir.Lütfen fotoğraf sahiplerinden izinsiz fotoğraf eklemeyiniz.Bir de küfür eden,hakaret eden üyelere küfür ve hakaret ile karşılık vermeyiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

quote:

Aslında Foruma Üye Olurken Bir Takım Sorular Sorulsa Acaba Nolur ?
    Veletlerin Bilemeyeceği Birşeyler

aslında burda adam gibi insnaları topla git yh yada sh aç
    halka kapalı forum olsun
    @cagri105
    abi ayıp olmassa bişe sorcam ya szi kimsiniz acaba?nomad feversea fln nerde attile mi çıktılar
    nese konu sapmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Næccm -- 8 Eylül 2007; 23:53:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eLKa_Lee

Devir değişti artık kızlar erkeklere laf atıyo :D Bende 20 cm. daha boy olsa bengü yü bile tavlarım ama bakma işte.

Yakısıklısın Allah Nazardan Saklasın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagri105

Sevgili @se[R]pentine ,

Yönetimde kimse kendi başına hareket etmiyor.Başlığın tekrar açılabileceğini Mewluth hocama da ben söyledim.Bunu banlanan arkadaşa da söyledim ama kendisi bana ve tüm yönetime hakaret ederek bu söylemimi yanıtladı.

Başlığınız elbette kalabilir.Lütfen fotoğraf sahiplerinden izinsiz fotoğraf eklemeyiniz.Bir de küfür eden,hakaret eden üyelere küfür ve hakaret ile karşılık vermeyiniz

fakat sadece huzursuzluk çıkaranları banlayıp konunun devam etmesini sağlayabilirdiniz.

öyle deil mi?
  • ...... tartısma yeri burası deil

herneyse....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forvelin_ -- 9 Eylül 2007; 0:00:52 >
  • Bende Resmimi Koysamı acaba

@natrix

DH ForumLarı Sadece SRO BöLümünden İbaret DeğiL .) SRO'cu oLunca gözün başka bişey görmüyor ama okadarda değiL yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

quote:

kendisi bana ve tüm yönetime hakaret ederek bu söylemimi yanıtladı.

yazılan mesajlar kelimesi kelimesine hatırlanıor hakaret iceren bir kelime bile yok

2. si kimsenin fotosu izinsiz eklenmiyor boyle bi sikayet de edilmemiş fotosu eklenenlere soruldu

kafamıza gore at kosturmuyoruz burda sorarak yapıyoruz herseyi

hakaret iceren mesajları pm yollar veya buraya yayınlarsanız ne kadar haklı bir ban gorulur zaten haklıysanızda dencek bişi kalmaz

ya abi konuyu saptırmyaın olan oldu işte

beğenmeyen çeker gider ya

bu konu da kapanırsa uçacam sana 0nly

• quote:

quote:

Sevgili @se[R]pentine ,

fakat sadece huzursuzluk çıkaranları banlayıp konunun devam etmesini sağlayabilirdiniz.

öyle deil mi?

katılıyorum sana hakaret eden huzursuzluk cıkaranı uzaklastırabilrlerdi

• Bölüm modları yahut burası ile ilgilenen arkadaşlara birşey olmadı.Ben 4 senedir tüm bölümlerde yöneticiyim.Boş zamanlarımda şikayetlere bakmaktan foruma nadiren mesaj atabiliyorum.Tanımamanız veya daha önce görmemeniz normal.

Arkadaşlar lütfen bu başlıkta daha fazla gereksiz mesaj atmayalım. Bana pm atarak istediğiniz şeyi sorabilirsiniz.Buradan mesajlaşırsak başlık kirleniyor ve asıl amacından sapıyor.Başlık kirlenmesin lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

quote:

quote:

Sevgili @se[R]pentine ,

öyle deil mi?

katılıyorum sana hakaret eden huzursuzluk cıkaranı uzaklastırabilrlerdi

Ama olmadı işte :S Neyse sapmasın yine kitlenmesin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.