Şimdi Ara

**DH SRO AŞİRETİ(ss isterük)** (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
1
Favori
77.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tane daha vardı. Bulmaya çalışıyorum
  • nei
  • quote:

Orjinalden alıntı: raydric

hee kendisi kardeşimdirde o yuzden kusura bakma bak dh sroda ib komik olay daha
    yok orda kızmıyor aykuta bakıoyordu oda bu forumdan Carmeen_Maniac bilen bilir orda kzıması geren bendim fotoyu çektirirken Charı açık unutum ölmüş üstündede 1mlik hunterlık düşmüş

ya sen şimdi soldaki misin sağdaki mi çok merak ediyorum
    @gizem_06
    burda hiç kimse birbirine sen tipsizssin abovv sen şöylesina bov falan demedi....demeye de hakkı olmaz merak etme...orionsun yazdıklarına katılıyorum...
    ya sen bu konuda post kasmaya çalışıyorsun ya da dikkatleri üstüne çekmeye...hangisi olduğunu anlamadım ama beni çok da enterese etmez....koyacaksan koy koymayacaksan ay şöyleydi böyleydi diye kirlilik yaratma...

• quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

quote:

Orjinalden alıntı: raydric

hee kendisi kardeşimdirde o yuzden kusura bakma bak dh sroda ib komik olay daha
    yok orda kızmıyor aykuta bakıoyordu oda bu forumdan Carmeen_Maniac bilen bilir orda kzıması geren bendim fotoyu çektirirken Charı açık unutum ölmüş üstündede 1mlik hunterlık düşmüş

ya sen şimdi soldaki misin sağdaki mi çok merak ediyorum
    @gizem_06
    burda hiç kimse birbirine sen tipsizssin abovv sen şöylesina bov falan demedi....demeye de hakkı olmaz merak etme...orionsun yazdıklarına katılıyorum...
    ya sen bu konuda post kasmaya çalışıyorsun ya da dikkatleri üstüne çekmeye...hangisi olduğunu anlamadım ama beni çok da enterese etmez....koyacaksan koy koymayacaksan ay şöyleydi böyleydi diye kirlilik yaratma...

haklisin tek keliimeyle
    @gizem_06
    bisiler çeviriyon emme bi bulamadik

• Tahmin et bakalım
  • acaba yabancı sro forumlarında boyle bır topıc warmı cok merak ettım acıkcası?
  • Cam den bir foto alıp atarım bu gece , sizi mi kıracağım aslında assolist sahneye en son çıkar hesabı naz yapıyordum ama Nomad baba bile atmış fotosunu biz mi atmıyacağız .
  • beyler kızın ustune fazla gitmeyin yakışmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Cam den bir foto alıp atarım bu gece , sizi mi kıracağım aslında assolist sahneye en son çıkar hesabı naz yapıyordum ama Nomad baba bile atmış fotosunu biz mi atmıyacağız .

gıralsın....şöyle paintte falan biraz şekil verip anime hesabı yapar mısın...hep yazdıklarını görünce anime bi adam hayal ediyorum da
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Cam den bir foto alıp atarım bu gece , sizi mi kıracağım aslında assolist sahneye en son çıkar hesabı naz yapıyordum ama Nomad baba bile atmış fotosunu biz mi atmıyacağız .

gıralsın....şöyle paintte falan biraz şekil verip anime hesabı yapar mısın...hep yazdıklarını görünce anime bi adam hayal ediyorum da

bana paint deme hacı...

bana paint deme...

şu 5000 saatlik resim ve Mona Lİsa dan sonra bana paint deme

Mona Lisa:http://www.chip.com.tr/video.asp?id=107

• acaba mai den hızlı davrancam nedir assolist en sona cıksın die cabamız^^
     **DH SRO AŞİRETİ(ss isterük)**
  • resimdeki senmisin Abi
  • evet biraz mesaj karısmıs ama mai deil benim ^^
  • yaş kaç
  • 25 bitti bakalım da konu sapmasın^^ resim gelsin hadi mai cocuklar uyudu gonder resmini korkacak kimse kalmadı:D
  • @_AvRiL_

tamam resim güzel de....

nie öpüyorsun bizi??

(DH ye sevgilerle... muck)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 22 Eylül 2007; 23:25:44 >
  •  **DH SRO AŞİRETİ(ss isterük)**

cam ile uğraşamadım 4 sene önceki resim ama idare edin artık.
  • mai kardeşim sen neymişbe abi hangi bar orası
  • mai gonlun nese yuzun de o valla aynı temiz kalbin gibi yansımıs yuzune valla
  • @mai

vay bira gobeene bak!!
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.